Всім привіт.Сьогодні приєднався до Вашої шанованої спільноти Gipsy.Полазив троха по сайту і впенено можу сказати що це один з найкращих покерних сайтів.Щоденник створюю з метою спілкування із покерними гравцями.Трохи про себе-мені 32 роки,в покер граю 2 роки.Наразі особливих покерних успіхів немає(за весь період +1,5к$).Граю по 6 столівNL Holdem.Граю практично все крім ХА.Одразу хочу сказати що я не є покерпро(хоча це,мабуть,і з моїх результатів видно).
Тепер декілька слів про мрію-ВИГРАТИ ВЕЛИКИЙ МТТ НА +100К$.Зараз більшість читачів порснула зо сміху-мовляв ще один"суперпро" зявився.Та ні це МОЯ МРІЯ.На мою думку мені допоможуть в здійсненні моєї мрії наступні кроки:
1.Дисципліна(буду намагатись грати мінімум по 20 турнірів в день,кожен день відписуватись у щоденник).
2.Навчання(перегляд відео,читання статей,розбір своїх та чужих рук)-мінімум 1година\день
3.Постановка проміжних цілей-завдань.
4.Прокачка лаку
Ось перше проміжне задання-до кінця жовтня зіграти 200 турнірів та втримати банкрол на рівні 200-250$.(зараз 180$)
P.S. Буду радий почути ваші думки.
Тепер декілька слів про мрію-ВИГРАТИ ВЕЛИКИЙ МТТ НА +100К$.Зараз більшість читачів порснула зо сміху-мовляв ще один"суперпро" зявився.Та ні це МОЯ МРІЯ.На мою думку мені допоможуть в здійсненні моєї мрії наступні кроки:
1.Дисципліна(буду намагатись грати мінімум по 20 турнірів в день,кожен день відписуватись у щоденник).
2.Навчання(перегляд відео,читання статей,розбір своїх та чужих рук)-мінімум 1година\день
3.Постановка проміжних цілей-завдань.
4.Прокачка лаку
Ось перше проміжне задання-до кінця жовтня зіграти 200 турнірів та втримати банкрол на рівні 200-250$.(зараз 180$)
P.S. Буду радий почути ваші думки.