Sawadee Krap!

415
XyDou
Колямба
Статистика
Статистика
415
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-180
  • Постов
    10,453
  • Просмотров
    1,390,164
  • Подписок
    415
  • Карма автора
    +21,619
1 119 120 121 122 523
  • Смажьте его вазелином за столами. Может выздоровеет.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    12/178
    + 1
  • pass: boaz, он же uuznc, он же четверть-адекват, еще один высер и будет бан на старзах по теме майнинг.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    19/62
    + 0
  • uuznc,
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    46/52
    + 1
  • Дякую, пане модератору!
    А, ну і на випадок якщо ти зайдеш сюди прочитати повідомлення. Я не ділю людей на росіян, неросіян, китайців, негрів і.т.д. Я ділю людей на нормальних і ідіотів, так ось ти ідіот з синдромом дауна і з помийним ротом. Щасти тобі, інтернет воїн.
    fb1508bb98fa.png
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1268/4547
    + 4
  • Якось покер ці дні не йде і бажання писати особливого немає.
    Знайшов собі монік за ціною / якість начебто найприйнятніший варіант - samsung S27D850Т 27" з максимальною роздільною здатністю дисплея 2560 x 1440. Ціна питання - 730 $.

record_141934635.jpg
    record_141934700.jpg
    record_141935025.jpg

Сообщение отредактировал XyDou - 29.10.2014, 4:23
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1269/4547
    + 2
  • XyDou, ты знаешь посмотри моник от делл..
    далеко не плохие
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    13/15
    + 0
  • kidcudi123, Вони хороші, але самсунг не гірше. У мене зараз 23" 1920*1080. Самсунги напорядок дешевше. Я дивився всі можливі варіанти. Зупинився на цьому і думаю це відмінний варіант.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1270/4547
    + 0
  • Значит стоит брать!
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    14/15
    + 1
  • XyDou,
    XyDou @ 29.10.2014
    Якось покер ці дні не йде і бажання писати особливого немає.
    Знайшов собі монік за ціною / якість начебто найприйнятніший варіант - samsung S27D850Т 27" з максимальною роздільною здатністю дисплея 2560 x 1440. Ціна питання - 730 $.

Круто! Посмотри еще Benq, они тоже хорошие моники делают.

А я себе вот такую мультиварку заказал!
    record_110375955.jpg

http://bt.rozetka.com.ua/redmond-rmc-m110/p306145/
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    100/712
    + 1
  • и немножко позитива. Наконец-то плюсовая сессия
    5_721krGvNY.jpg
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    101/712
    + 4
  • Моник достойный! Правда на Сотмаркете он за 590$ продается. Так что имеет смысл поискать в разных онлайн магазинах лучшую цену.

Сам на НГ буду что то подобное брать.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    3/18
    + 1
  • nik1020, Крута, ми брали Moulinex мультиварку теж сподобалася
    Сесiя теж крута Серджiо
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1271/4547
    + 1
  • Nudler_King, На все потрібні гроші сука :( А результати настільки сумні, що хочеться плакати. Під кінець місяця взагалі хер знає що відбувається. У мене список покупок на 4500 $, де мені їх взяти
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1272/4547
    + 0
  • Сьогодні зі мною на старзах бився дуже цікавий опонент, поки я налаштовував table optimizer.

b3790719e302.png
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1273/4547
    + 9
  • Записав невелике демонстраційне відео про можливості table optimizer (прога котру можливо підігнати пiд любий старзовський лейаут). Звичайно це не всі можливості: не показав розкладку столів в смарт режимах і не грався зi стаками і слотами, є також можливість виставляти preset bets (так як це у мене є в starshelper вирiшив не торкатися), є також величезна кількість хоткеїв, можливість зберігати поточну розкладку, бiндити на хоткеі і перемикатися між ними при бажанні. Для любителів грати стеком, є можливість чіпляти хоткеі наприклад на mousewheel і просто гортати столи. На даний момент забіндив собі такі хоткеі:

Hide/Show:

Taskbar - space (во вкладцi global options виключив taskbar, задля того щоб столи займали 100% обсяг екрану)

Table managment:

Close table - F1
    Tile - 1

Sit out:

Next hand all - Del
    Next BB all - End
    Next BB and close - F2
    I'm back all tables - Home

Bet slider:

Increase bet - mouse wheel +
    Decrease bet - mouse wheel -

Дивимося і оцінюємо під House Of Pain

Безпосередньо мені дуже подобається можливість вимикати titlebar на столах, вимикати непотрібний в момент гри taskbar, сортувати столи за рівнем блайндів (т.я. я збираюся міксувати ліміти це дуууже потрібна річ), дуже тонка настройка розкладки як в режимі tile так і в stack + slot, та smart stacking. Ну і ще звичайно бiнд betslider на mousewheel рулить і розрулює.

Ще я звернувся до саппорта ТO, щоб мені допомогли налаштувати режим до якого я грав (за допомгою TN2) до того як почав звикати до tile (в TO). Записав їм видюху з метою показати що конкретно у мене не працює. Столи після виведення хоткеем до центру просто зміщуються до стека (а мені по суті стек нафіг не потрібен), мені потрібно 5 рівноцінних стеків і можливість повертати стіл до того стеку, звідки я його взяв)

ТЕМА ЗАКРЫТА
    1274/4547
    + 1
  • Додав назву ліміту зліва зверху, зробив невелике накладання бо не дуже комфортно грати без накладань на 23 ". Ну і кінцевий результат нижче:

bba79a0ef264.png
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1275/4547
    + 0
  • XyDou, а зачем по сути тебе такой большой и дорогой моник, если можно взять дешевый (можно даже б/у или ты брезгуешь?) 23" в качестве второго монитора и ни в чем себе не отказывать. Сам играю с ноута с подключенным моником. 15 столов на двух экранах вообще без перекрытия помещаются, при чем столы получаются довольно большими, что исключает проблемы с всматриванием в статы. Так это 15 столов с учетом того, что у меня моник 19" и ноут 15".
    из этого всего риторический вопрос: зачем тратить деньги уже сейчас, когда ты на нл10 (да даже когда на нл25 будешь, все равно считаю, что это дорого для этих лимитов) и для тебя это очень существенный удар по бр, когда можно будет купить этот монитор, играя нл на пару лимитов выше и данная покупка, никак не отразится на твоем бр? а сейчас просто все силы и бр пустить именно на то, чтобы как можно скорее добраться туда?!
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    54/110
    + 0
  • 4a4a,

Ну по-перше: вся суть в розширеннi. Тут воно - 2560 x 1440. Грати на двох моніторах це урон для очей і для психіки. Грати на одному набагато приємніше і зручніше, ми до речі вже обговорювали це питання і людина яка розбирається у цьому, сказала що замість 2ох монікiв краще взяти один з таким розширенням 27 ".
    Jonny_Rixter @ 18.10.2014
    Також дозволю собі запропонувати замість купівлі 2х24 один 27(але з розширенням 2560х1440). Теперішній можна залишити як допоміжний. По грошах вийде те саме, по комфорту значно краще.

По-друге: бр у мене плаваючий і я не дозволяю виходити за його рамки. Граючи нл10 він був 250 $. Міксуючи нл10-16 - 300-350$. В грудні під бр буде виділено 500$, бо я буду міксувати 3 ліміти 10/16/25 (писав вже)

4а4a, друже, я не планую йти з мікро. Мене тут все влаштовує. Я планую заробляти покером, а не рубатися з регами. На мікро це цілком собі виходить, просто потрібно мінімізувати помилки.
    Сообщение отредактировал XyDou - 29.10.2014, 11:31
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1276/4547
    + 0
  • XyDou @ 29.10.2014
    Ще я звернувся до саппорта ТO, щоб мені допомогли налаштувати режим до якого я грав (за допомгою TN2) до того як почав звикати до tile (в TO). Записав їм видюху з метою показати що конкретно у мене не працює. Столи після виведення хоткеем до центру просто зміщуються до стека (а мені по суті стек нафіг не потрібен), мені потрібно 5 рівноцінних стеків і можливість повертати стіл до того стеку, звідки я його взяв)

Try following:
    1. Delete hotkey slot.
    2. Move stack to hotkey slot position.
    3. Assign "Move to stack/slot" hotkey and use stack for setting tables aside.

Best Regards

Еврика !!!! Воно запрацювало. Тепер можна повністю сказати що ця прога мені повністю замінила ниндзю. Так що чекайте обіцяне відео з грою, бо лагати вже не буде. В цілях реклами раджу хоча б спробувати дану програму. Є тріалка 30 днів. Не пошкодуєте. Ну і записав відюшку з двома видами лейаутiв:

ТЕМА ЗАКРЫТА
    1277/4547
    + 1
  • бр в 25 би То есть 20 столов - почти весь бр? Например, если заливаешь 5 стеков за сесию- нет никакого дискомфорта?

пс. я не катаю кеш.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    13/178
    + 0
1 119 120 121 122 523
4 человека читают эту тему (4 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.