Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-666
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,195
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 100 101 102 103 145
  • Yaruk7, я вот поддерживаю твою позицию. Пока не будет прозрачной системы налогообложения, пока я не смогу проследить куда пошли мои ххх баксов налогов, я им хуй что дам на золотые батоны
    Ответить Цитировать
    3/5
    + 6
  • ТарасГТ, це другий і третій рівень пенсійної системи . Такі програми є і у нас але це дуже широка тема.
    Ответить Цитировать
    75/98
    + 0
  • Гра на старзах, ти переміг, але на душі гідке відчуття...
    Ответить Цитировать
    666/844
    + 1
  • Yaruk7, так обмеження\моніторинг готівкових розрахунків і є один з "пазлів" у боротьбі з черн.налом. Ну і на рахунок держави тут можу посперечатись, батьківщину не вибирають, ну і народився ти в держ. роддомі, водили тебе в держ.садок, потім в держ школу, приймали в держ. лікарнях і так далі. Тому все ж такі треба змінювати себе, а громадські об'єднання мають контролювати владу. А поки на жаль совок\менталітет рулить - більшість громадян чомусь очікує, що держава за них все зробить.
    Ответить Цитировать
    76/98
    + 4
  • І ще момент, маю надію, що вам відомо, що у нас діє солідарна пенсійна система ( це значить, що покоління працюючих зобов'язано фінансово утримувати покоління пенсіонерів, з надією на те, що їх буде утримувати наступне покоління ). Так ось скрипти типу, податкова система не така, депутати піда...и, всі крадуть з бюджету, це не лише фрази, це відсутність куска хліба у сьогоднішнього пенсіонера. Адже думаю, що ваші батьки за пенсією приходять регулярно, тільки чомусь більшість з вас не хоче з ними поділитись.
    Ответить Цитировать
    77/98
    + 0
  • Piraniaua @ 3.5.2015
    Ну і на рахунок держави тут можу посперечатись, батьківщину не вибирають, ну і народився ти в держ. роддомі, водили тебе в держ.садок, потім в держ школу, приймали в держ. лікарнях і так далі.

Саша, це ти про Італію написав?
    Так, я ходив в держ садок, але за нього потрібно було платити, я ходив в держ школу, за яку теж треба було платити, і в якій вікна міняли ще в часи київської русі, тому на уроках зимою часто сиділи в пуховиках, ну а про держ лікарні і роддом.. я, звичайно, не памятаю як було коли я народжувався, але зараз по розповідям моїх одногрупників і друзів вкурсі, що останнік років 8, як мінімум, перебування у роддомі справа дуже не дешева.

Кожен громадянин нашої країни за своє життя фактично виконую функцію держави оплачуючи роботу держ. установ, а ти як підприємець, думаю, особливо з цим знайомий, тому не бачу сенсу платити(оподаткування) державі за роботу, яку за неї виконую я.
    Ответить Цитировать
    667/844
    + 5
  • Piraniaua, дякую, що діагностував проблеми з мозком.
    А міг просто назвати мене цинічним бандерою

не дивлюсь це супер-типу-політичне шоу для масси, але цей момент варто переглянути

на рахунок податків - то платити їх не хочу і зроблю максимум для того, щоб не платити.
    Тому що

І не треба писати, що треба робити перший крок, змінити себе, а потім держава зміниться. Я державі нічого не винен, вона мені нічого не дала і жодної з своїх обіцянок не виконала, тому нехай вона змінюється, а я вже тоді подивлюсь.

І мало того, вона тільки відбирала. Я навчався в Податковій Академії і бачив, які там спеціалісти навчають майбутніх податківців. Одногрупники позакінчували ВУЗ без елементарних знань української мови і математики (на 4 курсі унікуми не могли додавання віднімання провернути в задачі для 3 класу, і таких прикладів тьма. Зараз вони працюють в податкових Києва).

Потім проходив практику в районній податковій і крім жлобів, які покупляли собі корочки, які тупо на робочомі місці бухали від самого ранку до пізнього вечора - потім розсікали на своїх машинах і ще вихвалялись перед практикантами, типу шо вони безсмертні з цьою корочкою і навіть мусара їм тепер не указ - я більше нічого не побачив. При чому велика частка роботи випадала на ІТшніків, в яких був мозок, навідміну від жлобів-інспекторів.

Тому для себе, я зробив висновки нарахунок чиновників і їхніх посіпак.
    Якшо ти вважаєш, що цю систему можна змінти простими реформами - то в мене для тебе погані новини.

Нічого тобі настирно доказувати не збираюсь, так само як і називати обділеним мозком. глхф
    Ответить Цитировать
    12/15
    + 4
  • перша думка була зіграти ч\к для протекту спектру, але потім прийшла іншу думка "а нахуя?"

Poker Stars, $0.50/$1 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
    Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Hero (SB): $131.56 (131.6 bb)
    BB: $153.29 (153.3 bb)
    UTG: $100 (100 bb)
    MP: $106.89 (106.9 bb)
    CO: $126.05 (126.1 bb)
    BTN: $228.65 (228.7 bb)

Preflop: Hero is SB with
    2 folds, CO raises to $3, BTN folds, Hero raises to $11, BB calls $10, CO folds

Flop: ($25) (2 players)
    Hero checks, BB bets $13, Hero raises to $38, BB calls $25

Turn: ($101) (2 players)
    Hero bets $82.56 and is all-in, BB calls $82.56

River: ($266.12) (2 players, 1 is all-in)

Results: $266.12 pot ($2.80 rake)
    Final Board:
    Hero showed and won $263.32 ($131.76 net)
    BB showed and lost (-$131.56 net)

Вісімкі, блять! Рег грає колд колл 3бета і потім ізі стекається на 130бб.
    Роздача пройшла, йдуть інші, а я все думаю, ну і нафіга мені мати спектр блафу в такому споті при сучасних тенденціях. А тенденції нині такі, шо надивившись водів зі скай лімітів і начитавшись Джанди коллдаунять зараз так, як інколи риба собі не дозволяє.
    Це я виключно про зум100, якщо що.
    Ответить Цитировать
    668/844
    + 1
  • Ведемо дискусію без взаємних образ, глузувати і називати їінших різноманітними некоректними епітетами мають право лише автори блогу.

vFVJwC.png
    Ответить Цитировать
    669/844
    + 4
  • Час от часу не легче. Такими темпами, покинуть пределы государства Украина в скором времени может быть несколько проблематично...
    Даже на отдых.
    Ответить Цитировать
    10/13
    + 6
  • moushjak @ 3.5.2015
    Час от часу не легче. Такими темпами, покинуть пределы государства Украина в скором времени может быть несколько проблематично...
    Даже на отдых.

Привет Республике Беларусь! С их последними "нововведениями".
    Ответить Цитировать
    26/48
    + 2
  • Вопрос авторам блога, вдогонку:
    когда вы получали визу в Тай, справки из налоговой, "подтверждение финансовой состоятельности" выпиской с банковского счета итд... это все нужно было?
    Ответить Цитировать
    11/13
    + 0
  • moushjak, ні, окрім дефолтного переліку типу загранки і фоток, лише авіаквитки, можна підробні

а ну ще вроді як потрібна випуска з банку про наявність коштів, типу 600 баксів на людину.. але хз наскільки це критично.. да і якщо кудись летиш, то так чи інакше такі суми мають бути на рахунку, про всяк...
    Ответить Цитировать
    670/844
    + 1
  • Inferno @ 2.5.2015
    З цікавого, то від повернення в Київ пішов на кросфіт взамін звичайного тягання заліза. Поки дуже подобається. Рекомендую всім, кому звичайна качалка вже набридла.

неистово плюсую. Занимаюсь второй месяц, до сих пор не нарадуюсь. Помню, еще абакаба рекомендовал давненько, теперь только понимаю, как он был прав) Я себя так комфортно еще никогда не чувствовал в плане физ подготовки
    за это время пузо с 93см стало 88, в джинсы старые влезаю без проблем снова. Не стыдно терь ехать мерки на костюм снимать
    Ответить Цитировать
    36/50
    + 1
  • Більшість тут розумні люди і тому взагалі прикро пояснювати, що я і є держава (а не навпаки) і якщо людина каже, що я нічого не дам державі, то з якого дива з'являються очікування, що держава щось дасть їй або створить комфортні умови її існування??? LOL. Кожен має зрозуміти, що якщо кинув сміття на вулицю, то там брудно, не платиш податки, то і не очікуй комфортного життя і так далі. Чи може хтось надасть приклад де існує комфортна, цивілізована країна і відсутні податки з громадян? Аргумент не дам, бо там крадуть і є проявом безвідповідального ставлення до людей які повністю\частково залежать від держави пенсіонери, інваліди, діти.... Заплати податки і створюй\контролюй (через громадські об'єднання) умови\закони\тощо, щоб не крали - так мають функціонувати взаємовідносини між громадянином і державою.
    Ответить Цитировать
    78/98
    + 3
  • VikramAditya, Можливо тобі і приносить задоволення коли тебе називають "цинічним бандерою" але ти маєш зрозуміти, що є люди у яких в родині було тринадцять чоловік, а після війни залишився один,і для них слова
    VikramAditya @ 2.5.2015
    жид =\= еврей

несуть набагато інше значення аніж те, що ти намагався вкласти.
    Ответить Цитировать
    79/98
    + 0
  • Piraniaua @ 3.5.2015
    Кожен має зрозуміти, що якщо кинув сміття на вулицю, то там брудно, не платиш податки, то і не очікуй комфортного життя і так далі.

дуже кумедний агрумент, так сказав ніби в ф-ції держави тільки й входить те, щоб прибирати вулиці і малювати бардюри.
    до слова, в Івано-Франківську цим уже займаються приватники. Мабуть тому що

не очікуй комфортного життя
    від своєї держави.

Piraniaua @ 3.5.2015
    Чи може хтось надасть приклад де існує комфортна, цивілізована країна і відсутні податки з громадян?

http://lmgtfy.com/?q=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%8B+%D1%81+%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%BC+%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC

Piraniaua @ 3.5.2015
    Аргумент не дам, бо там крадуть і є проявом безвідповідального ставлення до людей які повністю\частково залежать від держави пенсіонери, інваліди, діти.... Заплати податки і створюй\контролюй (через громадські об'єднання) умови\закони\тощо, щоб не крали - так мають функціонувати взаємовідносини між громадянином і державою.

це типу заплати, дурний гой, а якшо шо цікавить куди ділись гроші - то от тобі бюрократична стіна - головою туди бий. пробив? ну нічого, в нас є для тебе, свої, силові методи контролю.

мабуть логічніше було б спочатку створити таку систему, в якій можна було б проконтролювати - а потім платити уже і контролювати.

Piraniaua @ 3.5.2015
    є люди у яких в родині було тринадцять чоловік, а після війни залишився один,і для них слова

ти так говориш, ніби в 2СВ гинули одні євреї.. це так схоже на той славнозвісний комплекс меншовартості. хоча діагнози, я ще не навчився ставити через спілкування в інтернеті. але може навчиш

zduGPVxROU0.jpg
    Ответить Цитировать
    13/15
    + 6
  • Надто багато разів наша держава нас "кідала" і ніхто вже не вірить що в цей раз ну вже точно почесному. Тому я не збираюсь платити податки тим хто їх забере собі в карман. Спочатку мають датися гарантії, чітка система розподілу, контролю, моніторингу і головне покарання за нераціональне використання грошей платників податків, не говорячи вже про привласнення. От тоді без питань, буду платити і радіти що живу в людській країні.
    А зараз оперувати фразами заплати і країна зміниться - це наднаївно.
    Ответить Цитировать
    671/844
    + 13
  • Yaruk7,багато з того що написав як вимогу - насправді зараз існує. Питання лише виконання. Але погодься, що будь якій прибуток це база для оподаткування.
    Ответить Цитировать
    80/98
    + 0
  • Piraniaua @ 3.5.2015
    Yaruk7,багато з того що написав як вимогу - насправді зараз існує. Питання лише виконання. Але погодься, що будь якій прибуток це база для оподаткування.

а база для налогообложния это хороший фундамент в Межигорье
    если был кто из знакомых на "кормушке", поинтересуйся, стали ли меньше воровать... удивишься

upd радует только что начинает появляться open data, тендеры переходят в онлайн с открытыми данными, уже существует пилотный ВОЛОНТЕРСКИЙ (блять) проект, который поддерживает государство... глядишь через лет 15 что-то поменяется.... и все как не печально, на волонтерах
    Ответить Цитировать
    28/43
    + 2
1 100 101 102 103 145
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.