Yaruk7, я вот поддерживаю твою позицию. Пока не будет прозрачной системы налогообложения, пока я не смогу проследить куда пошли мои ххх баксов налогов, я им хуй что дам на золотые батоны
Piraniaua @ 3.5.2015
Ну і на рахунок держави тут можу посперечатись, батьківщину не вибирають, ну і народився ти в держ. роддомі, водили тебе в держ.садок, потім в держ школу, приймали в держ. лікарнях і так далі.
І не треба писати, що треба робити перший крок, змінити себе, а потім держава зміниться. Я державі нічого не винен, вона мені нічого не дала і жодної з своїх обіцянок не виконала, тому нехай вона змінюється, а я вже тоді подивлюсь.

Inferno @ 2.5.2015
З цікавого, то від повернення в Київ пішов на кросфіт взамін звичайного тягання заліза. Поки дуже подобається. Рекомендую всім, кому звичайна качалка вже набридла.
VikramAditya @ 2.5.2015
жид =\= еврей
Piraniaua @ 3.5.2015
Кожен має зрозуміти, що якщо кинув сміття на вулицю, то там брудно, не платиш податки, то і не очікуй комфортного життя і так далі.
від своєї держави.
не очікуй комфортного життя
Piraniaua @ 3.5.2015
Чи може хтось надасть приклад де існує комфортна, цивілізована країна і відсутні податки з громадян?
Piraniaua @ 3.5.2015
Аргумент не дам, бо там крадуть і є проявом безвідповідального ставлення до людей які повністю\частково залежать від держави пенсіонери, інваліди, діти.... Заплати податки і створюй\контролюй (через громадські об'єднання) умови\закони\тощо, щоб не крали - так мають функціонувати взаємовідносини між громадянином і державою.
Piraniaua @ 3.5.2015
є люди у яких в родині було тринадцять чоловік, а після війни залишився один,і для них слова

Piraniaua @ 3.5.2015
Yaruk7,багато з того що написав як вимогу - насправді зараз існує. Питання лише виконання. Але погодься, що будь якій прибуток це база для оподаткування.