Якщо це пiдйоб з твого боку, то не дуже. У попередні місяці такі дні теж були. Це не завадило утримати цілком собі пристойний вінрейт. Інша справа, що нудно мені тут, а після таких сесій бажання немає відбиватися вже. Потрібно давно йти вище.
DuncanHill, досвід? ліміти нічим не відрізняються, за винятком трохи меншої кількості риби. Ті рази коли я намагався підніматися на 25ку, 1 раз потрапив в стрік, 2ий раз вирішив змінити гру i почав грати на червону, тільт і я сповз назад. Показуючи свою гру на 25ках я цілком зможу мати 3-4бб /100. Я не вважаю себе настільки кінченим гравцем щоб не бити цей лiмiт
Ну все, тепер на 10 днів я раб людини з ніком kostiel
P.S. Якщо я на цій дистанції покажу біля нульової результат, або ж дуже слабоплюсовий. То 25ку я навряд чи буду грати, спущуся на 10ки і буду продовжувати робити що робив
Ночью попробовал сыграть спин/гоу..очень веселая штука..сыграл всего 3 за 7$ штуки..затащил за 28$) конечно, когда крутится барабан-адреналин подскакивает, а музыка вообще огонь)))) #таещелудильня))) и еще очень веселая тема..настроение поднимает,
У зв'язку з цим було прийнято рішення брати бекінг на нл25 і грати цей ліміт. Марафон ні в якому разі не перериваю, просто відбувся невеликий реверс в лімітах. Якщо я на дистанції 50-70к рук покажу білянульовий результат, або ж дуже слабоплюсовий то 25ку я навряд чи буду грати, спущуся на 10ки і буду продовжувати робити що робив.
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.