Hey guys, I made blog about one of your poker heroes from Russia, shabalinvlad. Feel free to read my opinion on this beast and if here is someone who can help me with interview (I'm in contact with him but he need to have english question translated into russian and his answers back to english) let me know
masuronike, hi. You can send your questions to me via PM, I will tranlate into russian. Then I can translate the answers from russian into english, but my english is not so good and you will have to do some editor's work.
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
http://tiltbook.com/masuronike/blog/is-shabalinvlad-even-human/
Thx to gipsyteam.ru for not deleting my links to interesting blogs/videos, I appreciate it!