Всім привіт!!! Мене звати Іван. Нік power_sam. Граю в покер біля пів року, На даний час маю банкрол в розмірі 45 євро на Юнібет Покер, які розкрутив з фріролів, 750 грн на Покер Матч. Також з виграних грошей зробив депозит на Паті Покер 10 доларів і катаю сателіти по центу. По професії я сімейний лікар. Проте лікарем бути виявилось занадто важко для мене, в силу моїх особливостей характеру та того, що я заіка. Покер приваблює мене тим, що можна заробляти в зручний для тебе час не треба ходити кожен день на роботу, можна почувати себе вільною людиною. І основна перевага покера як на мене це те, що якщо ти кращий серед працівників якої небудь професії(наприклад лікар, вчитель) то ти в грошовому еквіваленті свойого заробітку якщо і заробляєш більше то це не суттєво і це не гарантує тобі добробут. А якщо ти кращий в покері, то твої заробітки зможуть забезпечити тебе безбідним життям до кінця твоїх днів, якщо правильно розподілити свій банкрол!!

Шукаю однодумців щоб разом працювати над грою розбирати роздачі. Також буду радий порадам по розвитку в покері від більш досвідчених покеристів.

Всім заносів і щоб поменше переїздів!!!!