SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту Плани на 2016: досягнути і закріпитися на 3.5$ ліміті) Початковий банкрол 30.31$ Ліміт та початкова ігрова дисципліна: sng 0.50$ 9max turbo
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту Зіграно 39 sng 0.50$ 9max ROI - 13.8% (+2.69$) Граю по 6-8 столів з неділі по четвер після 20.00 по Києву (UTC+ 2год.) На Pokerstars в пошуку доступний
0.50 9max turbo почав грати в листопаді. Зіграв близько 2500 столів, грав по мінімум 12 столів за раз нон-стопом в тайтово-агресивному стилі. РОІ за цю дистанцію близько 5. Можливо хтось грає зараз ці снг чи хто побив даний ліміт, порадьте як повисити роі і побити даний ліміт)
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту Протягом тижня (23-29.01.2016) гра особливо не складалася, здавалося ГСЧ підручений проти мене)) але потрібно розуміти що це покер і без дисперсії та мінусових стріків тут не обійтися, тому нерви, емоції "в коробочку" і гри ні при яких обставинах не ламати!!! Значення мають тільки кількість зіграного та плюсовість рішень!
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту Вихідні (30-31.01.2016 ) пройшли набагато краще як цілий останній тиждень)) Саме те про що я писав в попередньому пості!!! По банкрол менеджменту: після 40$, починаю до своїх звичних 0.50$ 9мах turbo підключати 0.50$ 45мах turbo, після 50$ міксую ще з 0.50$ 90мах turbo, при досягнені 70$ - 1$ 45мах reg. speed + 0.50$ 9мах turbo, а після 100$ добавляю 1$ 180мах reg. speed)
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту Результати за січень (Місяць №1 +15.72$) Про хороше: 1. Завів блог на декількох сайтах (найбільше інформації у групі в ВК), все таки напевне для самодисципліни (тепер гратиму по строго наміченому плані). Але якщо комусь потрібна буде допомога, по власному досвіді допоможу чим зможу!) 2. На 0.50$ 9мах turbo я вже не новачок, а десь з кінця жовтня, початку листопада почав його катати, як вже писав відіграв порядку 2500 турнірів з РОІ близько 5%, у січні РОІ 8% прогрес)) можливо завдяки тому що зменшив к-ть турнірів, які граю нон-стопом з 15 до 6! а можливо завдяки пункту №3. 3. Зробив кешаут, із заробленого купив підписку на ICMZER 2 і планую на лютий Jivaro підписати, так як вважаю без додаткового ПЗ такого як ICMZER 2 серйозно прогреснути не вдасться)). 4. Ще найближчими днями планую стабільно почати стрімити. А тепер про погане: 1. Мій статус опустився із SilverStar до ChromeStar, дуже мало часу в січні було на гру. 2. Вилетів із Premier League, на фоні не поганої гри, а дикої дисперсії в лізі по відношенню до мене скрін останньої гри нижче виложую і так поки що завершуються 80% усіх моїх виступів у лізі і тепер знову потрібно кваліфіковуватися...
Ось виложую результати не за останні дні, як спочатку планувалося, відколи почав вести блог, а за весь січень 2016, і відлік своїй грі все-таки почну від початку року)
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту[color=#FF0000][/color] Коротко... сиджу вчора дивлюся стрім acoimbra де він, щоб розкрутитися з 10$ грає 0.10$ 360мах і 0.25$ 90 мах та думаю, а чому б собі не спробувати покатати ці "дикі" 360-ки))) колись на початках, щоб побити їх мені потрібно було з 500 турнірів зіграти, а як тепер...
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту 01-07.02.2016 STT + MTSNG 0.50 turbo Ще один тиждень позаду… за ці 7 днів я також почав грати різні MTSNG до ліміту 0.50… поки що за нормальні призові на 0.50 ліміті зачіпитися не вдалося, мала дистанція, в результаті за 28 турнірів -9.76$(( Але шикарний стрік на 0.10 360мах та РОІ 12.4% в 9мах turbo все перекрили та принесли непогану прибавку по банкролу) Поки що все по плану і цього тижня буду продовжувати штурмувати MTSNG 0.50. Удачі та до зустрічі за столами!)
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту 08-24.02.2016 STT + MTSNG 0.50 turbo Всім привіт) майже як 2 тижні не обновляв результати… вільний час приділяв грі так як основна робота забирає багато часу. За ці дні вдалося покращити загальний РОІ по 9max turbo та вивести в нуль 45max turbo поки яких побити не вдається хоча дистанція у 200 турнірів не така і велика, якщо враховувати «американські гірки» в цій дисципліні на цьому ліміті) ну у всякому разі я прийшов до такого висновку граючи їх, стріки по 20БІ тут звичне діло. На баблі, на фіналці, що на початку турніру твориться просто шалена дикість коли, пуші, репуші можна отримати від любих 2 карт)) переїзди нереальні, так як в олл-іні переважно подекілька гравців з картами від 23о до АА))) Тому хто починає тільки грати в покер з цієї дисципліни краще не починати!!! В 9 мах РОІ підвищилось завдяки тому що навчився скидати AK, TT-QQ при стеках в 75бб(на початках турніру) та на баблі!!! А ще +10$ за StarCoins та +10$ від покерстарс за завдання вивели банкрол в непоганий плюс))) По банкрол менеджменту: поки-що переходити на вищі ліміти не буду, а буду працювати над 45max turbo, щоб навчитися їх бити та підключаю MTT на 0.27, 0.55, 0.82$
SnG & MTT на Pokerstars з 0.50$ до 3.5$+ ліміту 25-29.02.2016 MTSNG 0.50 turbo + MTT<1.35$ = 5 місце у Hot 0.55$ Продовжуємо грати покер на Pokerstars. Цих пару днів грав у багатостолові СНГ 0.50$ 45-180мах та MTT<1.35$ . І це дало свої результати 5 місце у The Hot 0.55 $2K Gtd і мій самий кращий результат у покері))) По ходу турніру напевне перший раз в житті не було ні одного переїзду і тому до останніх 18 чоловік вдавалося йти чіплідером турніру … а і тут почалося 62, 73, 82 і так з 50 роздач ні одних більш-менш стартових рук щоб увійти у гру, лише давленням на стіл вдалося 2 чи 3 рази забрати блайнди та анте . Доречі у топ 45 і до фіналки гра настільки була лузова, здавалось що це звичайна0.50 45мах турбо, а не турнір на 5000 учасників де мені завжди уявлялося що до високих місць доходять адекватні суперники! На фіналці йдучи 4 з 5 програв зрівняння 66 vs A6o, а на наступній роздачі 77 vs TT. На кінець місяця банкрол піднявся до не бачених раніше висот))) + отримав SilverStar і білет у Премєр лігу! Але нічого міняти не буду продовжую грати все те саме, хочу навчитися бити ці дисципліни не за рахунок одного вистрілу!
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
Плани на 2016: досягнути і закріпитися на 3.5$ ліміті)
Початковий банкрол 30.31$
Ліміт та початкова ігрова дисципліна: sng 0.50$ 9max turbo