Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-951
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    528,981
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 45 46 47 48 145
  • Yaruk7, Ты вроде шаристый парень, а долбишь 200 в слабый плюс(в теме бэкинга прочитал). Как думаешь в чем причины?
    Ответить Цитировать
    4/5
    + 0
  • нехватка скіллу, якогось більш глибокого розуміння гри для отримання суттєвішої переваги над регами і недодача в 60-80% банкола дефолтного рега нл200

зум це гра регів проти регів, і мати вінрейт вище 5бб\100 практично неможливо. Це я кажу про справжні дистанції, починаючи від 1,5кк рук. Всі інші вінрейти це виток диспи і ап різної сили.

Якщо взяти базу зума за будь який місяць, то я майже впевнений що серед Н-кількості регів з вінрейтом в 3+бб\100 буде лише 5-10 чоловік які показали схожий вінрейт і в попередньому. У решти ж буде мінімум 10бі перездаччі, або ВонШД в 55+ при втс 28+
    Ответить Цитировать
    286/844
    + 1
  • laitvik наче непоганий вінрейт показував. Iddqd теж. Ще здається парочку бачив з гарними вінрейтами на нормальній дистанції. Думаю можна робити вінрейт вище 5евбб/100. Але важко. В першу чергу треба мати мінімум недоліків. Я бачив, що люди які в принципі не сильно грають, але ніколи не роблять грубих помилок мають вищі вінрейти за тих, хто може красиво переграти, але при цьому іноді перегинають палицю там де не треба.
    Ответить Цитировать
    110/215
    + 7
  • В мене виникло питання, шановні українські регуляри: починаючи від якої суми виводу податкова може взяти тебе за яйця і почати пресувати звідки в тебе ті гроші і чому ти не сплатив податки? чи є якесь обмеження на кешаут протягом місяця чи протягом року для податкової?
    Ответить Цитировать
    1/5
    + 1
  • если выводишь через ВМ, то посылай лесом налоговую и говори, что тебе друг деньги присылает...
    а вообще это мертвая зона в Украине... еще работая в прокуратуре мне коллега, который перевелся к нам с налоговой, предложил "заняться" покеристами (я ему рассказывал о том, что сам играю и что там немало денег), но я его послал лесом и сказал, что я не мразь конченная, чтобы вставлять своих же...
    думаю, до того момента как данное государство решит взяться за игроков в покер на нас либо нападут пришельцы, либо покер умрет, а о. Мэн накроет 100м волной...)))
    Ответить Цитировать
    2/53
    + 3
  • на карточку банка Аваль вивожу...якісь проблеми можуть бути?
    Ответить Цитировать
    2/5
    + 0
  • в данном случае вот это

думаю, до того момента как данное государство решит взяться за игроков в покер на нас либо нападут пришельцы, либо покер умрет, а о. Мэн накроет 100м волной...)))

сейчас есть большие проблемы, чем кучка покеристов, которые зарабатывают игрой и не платят копейки в бюджет...
    Ответить Цитировать
    3/53
    + 2
  • дякую за відповідь)
    Ответить Цитировать
    3/5
    + 0
  • Kmosh @ 26.9.2014
    В мене виникло питання, шановні українські регуляри: починаючи від якої суми виводу податкова може взяти тебе за яйця і почати пресувати звідки в тебе ті гроші і чому ти не сплатив податки? чи є якесь обмеження на кешаут протягом місяця чи протягом року для податкової?

Теоретично - 17грн. Це неоподатковуваний мінімум, якщо більше - плати податок.

Розповідь про друга/бабцю/хом'ячка, що висилає гроші просто так не допоможе, тому що є стаття 168.2.1 Податкового кодексу України, де ці гроші класифікуються як "іноземний дохід" і підлягають включенню до загального річного оподатковуваного доходу.

Але реально чув лише про один випадок, коли податкова докопалася до гравця і це було років 7тому назад, так що можна виводити спокійно на даний момент.
    Ответить Цитировать
    7/15
    + 0
  • Kmosh @ 26.9.2014
    на карточку банка Аваль вивожу...якісь проблеми можуть бути?

На практиці проблем не повинно бути. Банки на клієнтів ніякої звітності в ДПІ не здають (тільки по запиту, якщо якесь провадження)
    Проте ще недавно (при овощі) достатньо було письмової заяви в податкову чи прокуратуру від будь кого, що він "знає" чи "чув", що хтось отримує нелегальний дохід і не платить податки для відкриття провадження, ну і звісно вимагання хабарів. Але це про суттєві суми.

Я думаю максимум можуть заставити офіційно заплатити 15% від доходу за останні 3 роки (термін позивної давності)
    Ответить Цитировать
    4/17
    + 0
  • starling @ 26.9.2014
    На практиці проблем не повинно бути. Банки на клієнтів ніякої звітності в ДПІ не здають (тільки по запиту, якщо якесь провадження)
    Проте ще недавно (при овощі) достатньо було письмової заяви в податкову чи прокуратуру від будь кого, що він "знає" чи "чув", що хтось отримує нелегальний дохід і не платить податки для відкриття провадження, ну і звісно вимагання хабарів. Але це про суттєві суми.

Я думаю максимум можуть заставити офіційно заплатити 15% від доходу за останні 3 роки (термін позивної давності)

Якщо ти говориш про ПДФО (НДФЛ російською), то 15% на 10 мінімальних зарплат, тобто 12180 або 12545,4 (в Законі 1218, а 1254,54 - проіндексована на 3% інфляції), а все що понад цього доходу - оподатковується за ставкою 17%. Наприклад:
    Дохід за місяць склав 20000грн., отже розмір податку буде такий: 12180 * 0,15 + (20000 - 12180) * 0,17 = 1827 + 1329,4 = 3156,4 грн., а не 20000 * 0,15 = 3000грн.
    Звичайно, це все деталі, оскільки я впевнений, що 90% не платить податок.
    Взагалі подобається ідея, яку зараз просувають в Росії: 13% (ставка ПДФО) з кешаута, хоча, звичайно, британська система краще - 0% з доходів від азартних ігор.
    Ответить Цитировать
    4/17
    + 1
  • Интересует вопрос кто как в современных реалиях снимает наличность. Думаю 80% из тех кому есть, что снимать выводят на карту(либо напрямую, либо через Skrill). Как Вы налите сейчас деньги?

У кого гривневая карта, я так понимаю теряют сразу около 1.5 грн на официальной конвертации. У меня карта долларовая,но постоянно проблемы со снятием наличного доллара, предлагают гривну по официальному курсу. Знаю в разных банках, ситуация отличается. Собственно поделитесь в каких банках проблем меньше, кто как выходит из сложившейся ситуации.
    Ответить Цитировать
    1/3
    + 1
  • interiocage,

Какие именно у тебя проблемы по снятию $ ?
    Пока что проблем не должно быть
    Ответить Цитировать
    5/17
    + 0
  • альфа выдает доллары, эквивалент 15к грн в день, и карты у них правильные. 0% потерь на пути старз кэшаут > долларовая виза альфы > нал усд
    Ответить Цитировать
    1/5
    + 1
  • aljufo,

Так и есть, и от имени банка на карте это не зависит. так как деньги приходят не на карту, а на валютный счет.
    Мне в банке сказали что такие переводы по идее должны проходить SWIFT платежом (оплата за перевод за Старзами), хотя я не уверен.
    Ответить Цитировать
    6/17
    + 0
  • starling @ 29.9.2014
    interiocage,

Какие именно у тебя проблемы по снятию $ ?
    Пока что проблем не должно быть

Проблем не должно быть или ты не снимал и просто так говоришь? Конкретно у меня карта Дельта банка, там с наличным долларом проблемы. Говорят долларов нет или могут снять в гривне по курсу. На счёт Альфа Банк не знаю. У одного знакомого в банке Финансы и кредит за неделю еле снял 1300 долларов 1 раз 500 снял потом 3 дня заказывал выдали ещё 800. Ещё у одного карта в Аваль(Райфайзен) хотел снять 1к, сказали нет, нужно заказывать,заказал на следующий день выдали 300 - он послал их к ебеней матери и больше пока не ходил.
    Ответить Цитировать
    2/3
    + 0
  • Писал несколько дней назад:
    starling @ 15.9.2014
    В мене мультивальтна золота карта "Кредит Дніпро", знімаю у відділеннях без комісій + %на залишок по рахунку ( карта коштує 300 грн на рік+150 кожний додатковий валютний рахунок)

Последний раз снимал на прошлой неделе евро (эквивалент 15000 грн), все норм.

Вообще по секрету скажу нужно выбирать небольшие банки (лучше всего карманные банки олигархов), там отношение к мелким клиентам на порядок выше чем в больших банках.
    Ответить Цитировать
    7/17
    + 0
  • Ок спасибо именно по Кредит Днипро тоже слышал много хороших отзывов.
    Ответить Цитировать
    3/3
    + 0
  • starling @ 29.9.2014
    Вообще по секрету скажу нужно выбирать небольшие банки (лучше всего карманные банки олигархов), там отношение к мелким клиентам на порядок выше чем в больших банках.

Они же первыми в случае каких-то проблем будут помирать, а крупные банки будут любой ценой держать на плаву
    Ответить Цитировать
    8/50
    + 5
  • Мелкие банки категорически не советую...народ уже и так не может забрать оттуда не то что валютные вклады, а и грн. В российских дочках (альфа, сбер, втб, проминвест) тож не открывал бы сейчас счет, там непонятки с санкциями. Советую Укрсиббанк, там выдают $ без проблем, только нужно заказать за день до этого
    Ответить Цитировать
    3/12
    + 2
1 45 46 47 48 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.