Yaruk7, Ты вроде шаристый парень, а долбишь 200 в слабый плюс(в теме бэкинга прочитал). Как думаешь в чем причины?
думаю, до того момента как данное государство решит взяться за игроков в покер на нас либо нападут пришельцы, либо покер умрет, а о. Мэн накроет 100м волной...)))
Kmosh @ 26.9.2014
В мене виникло питання, шановні українські регуляри: починаючи від якої суми виводу податкова може взяти тебе за яйця і почати пресувати звідки в тебе ті гроші і чому ти не сплатив податки? чи є якесь обмеження на кешаут протягом місяця чи протягом року для податкової?
Kmosh @ 26.9.2014
на карточку банка Аваль вивожу...якісь проблеми можуть бути?
starling @ 26.9.2014
На практиці проблем не повинно бути. Банки на клієнтів ніякої звітності в ДПІ не здають (тільки по запиту, якщо якесь провадження)
Проте ще недавно (при овощі) достатньо було письмової заяви в податкову чи прокуратуру від будь кого, що він "знає" чи "чув", що хтось отримує нелегальний дохід і не платить податки для відкриття провадження, ну і звісно вимагання хабарів. Але це про суттєві суми.
Я думаю максимум можуть заставити офіційно заплатити 15% від доходу за останні 3 роки (термін позивної давності)
starling @ 29.9.2014
interiocage,
Какие именно у тебя проблемы по снятию $ ?
Пока что проблем не должно быть
starling @ 15.9.2014
В мене мультивальтна золота карта "Кредит Дніпро", знімаю у відділеннях без комісій + %на залишок по рахунку ( карта коштує 300 грн на рік+150 кожний додатковий валютний рахунок)