LeoManowar1: What's up again? Will 10 000 Guaranteed 5+R tournament be continued?
Caleb: Hi Leonid, This is Caleb from online support team. Let me check that for you.
Caleb: May I know the tournament ID code, also your registered email address on file for verification purposes?
LeoManowar1: my email is leonid_elkin@tut.by
LeoManowar1: 718446051 - tournament ID
Caleb: Thank you for giving the right email address. Give me a minute or two while I check your account.
Caleb: Now checking with our poker team, give me a moment please.
LeoManowar1: I've just got a message, that the tournament was interrupted by the technical reasons.
LeoManowar1: Sorry, but I gonna say good bye to your poker room. It was 3rd time in the last week.
Caleb: Sorry for any inconvenience, I will surely forward your concern regarding this.
Caleb: For the Interrupted tournament and regarding compensation, our Poker Team is checking on that affected table and refund will be done within 24-48 hours to affected players
Asurius @ 18.12.2012
Yor1k, ты немножко не разбираешься в написании ПО.
могу уверить тебя, что это только для пользователей "тупо посчитанные циферки по принципу "отнять единичку".".
в системах типа Microsoft Dynamics CRM часовые пояса - это ад и геморой на мозг разработчиков.
Asurius @ 18.12.2012
с вероятностью 99% используются часовые пояса системы (операционной).
valeg @ 18.12.2012
Ерик вот тема https://forum.gipsyteam.ru/index.php?viewtopic=42660 Но народ как то не проникся нашей проблемой :( Правда вся Россия отличающаяся от Москвы вроде как тоже стазрами обижена, так что народ уже привык.
GregXX @ 18.12.2012
Лео, смею тебя заверить от того, что ты перестанешь играть 5+R айпокер несомненно потерпит колоссальные убытки и настанут темные для них времена. Руководство титана так вообще распустят за то, что не обслужили клиента должным образом))
п.с. ты это, не тильтуй :) а то я вспомнил свое письмо мохнато-годичной давности, где я с суицидальным подтекстом орал на саппорта покерстарз))))))))
Поздравляю, хоть и с опозданием)