Inferno @ 10.10.2015 По всем пунктам ты очень верно подметил. Сейчас вот на форум собственно зашел для того, чтобы проинформировать всех, что прекращаю тренировать (это не касается уже оплаченных пакетов), так как просто не выгребаю такого количества нагрузок. Жизненная энергия находится на нуле последние несколько месяцев. Каждое утро просыпаюсь уже уставшим.
Как экстренный метод лечения хорошо подойдет поездка на юг, где тепло и много энергии. Как общие рекомендации - режим дня и отдых на природе. Сейчас у нас уже прохладно, но все-равно на природе можно зарядиться и сбалансироваться. Если сохранять этот баланс потом в жизни, то организм будет быстрее выводить состояние вверх.
Кстати по поводу мотивации. ;) Мотивация должна исходить из себя и из своего будущего: чем, кем бы я хотел быть, как бы хотел чувствовать. Т.е. когда идет потеря мотивации и депрессняк, нужно смотреть не во вне и думать, блин, то не интересно, это не интересно. А нужно смотреть в себя, т.к. мотивация это и есть Я.
paukkp @ 11.8.2015 Які будуть думки? Цікавить не конкретна рука, а наш діапазон. З чим ми тут будемо продовжувати? Під час гри в мене промайнула думка, що це дуже гарний блаф з Виставлятись на 200бб з Кх флашем не дуже приємно. Які будуть думки з приводу діапазону?
fold, fold, CO raises to 2 BB, Hero raises to 7 BB, fold, fold, CO calls 5 BB
Flop:(15.5 BB, 2 players) CO checks, Hero bets 8.8 BB, CO raises to 41.19 BB, Hero calls 32.39 BB
Turn:(97.87 BB, 2 players) CO bets 100 BB,
ну натцовий флеш не завжди по рейзив би, сразу можна пінусувати якусь кількість. По тьорну легкий пуш, у оппа куча фд + гатшотів, закриваємо не боємось :)
Inferno @ 4.10.2015 Після 2місячної перерви зайшов на зум500 і одразу такі подарунки від регулярів.
Dessertik @ 4.10.2015 что не так в его линии?
Думаю роздуми такі, є блокер на стріток, у оппа сетів 88 77 немає, в бараллещого опа є JT 9T J9, сет дам не всі в кбеті, є сет королів ( не багато комб). Ще Сайзинг рівера можливо Інферно щось сказав би, не знаю як на з500, але KQ могла би якіхось пів пота ставити рівером(що би не платити сетам і добрати з чогось гірше) ну в общем якісь чуєчний колл, від статастики скоріше всього
Цікаві новини (http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/2016-pokerstars-vip-club-1568814/#post48540711), якщо раптом ще хтось не читав. Якщо коротко, то Старзи ріжуть РБ при чому дуже суттєво. По суті основне на мій погляд - 1. Тепер немає великого сенсу будь-що набивати більше 100к впп в рік. Краще вибирати час для гри, ніж грати на впп. 2. Судячи з усього будуть майже знищені всі нульові види покеру. Вони тримались виключно на рейкбеку. 3. ФР столи теж ріжуть, бо тепер впп набивається однаково і на СХ і на ФР. А враховуючи загальне зниження рб хлопцям які грають фр теж доведеться розраховувати переважно на профіт.
в березі 2016 поле нл50 буде рівнятися сьогоднішньому нл200 кап рейкбеку 30% всі [-1; 1]бб/100 реги з500+ зі СНЕ зпустяться на 1,2 ліміти нижче і почнуть не місити рейк сотнями тисяч, а грати на профіт. А 0 регі нижчих лімітів зпустяться ще нижче шукаючи ліміт на якому зможучть показувати стабільні 2бб/100 в середньому регу будуть грати, як мінімум, на 30% столів менше. Я якщо і продовжу грати на старзах, то зі стандартних 12 перейду на 6, так як приріст в бб буде куди суттєвіший за можливий рб, да і сенсу набивати більше 100к, 200к впп не буде. невже менеджмент пс не розуміє наскільки багато рейку вони втратять через ці зміни
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.