З третьої спроби пристосувався до money to bb. Дуже цьому радий Потрібно відіграти ще 70К роздач за наступний тиждень. Якщо відіграю то буду вважати завдання на місяць виконаним. До платини залишилося 1к vpp.
Так як я вже писав що в мене просто відсутня інфа через зміщення часу після завантаження своїх роздач в базу, роблю звіт виходячи із загальних даних за місяць. Від суми 791 $ забираю 21 $, які були віддані бекеру. Вийшло 314,3 $ + 21.90 $ з сатiв, які до слова тащаться жахливо в цьому місяці.
Очевидно доведеться відмовитися від table ninja 2. В принципі я її використав тільки через можливість розкладки столів і переміщенню по хоткею потрібного столу до центра. Програма глючить сильно з моїми лейаутами, а грати без них на стандартному старзовському лайні я просто вже фізично не зможу. Всі функції вже давно є в starshelper, єдине чого немає - зручною розкладки столів. Слава богу що я використав кряк для ТN2, а не купував її.
Останньою краплею стала спроба записати відео, і прога просто почала витворяти дикі чудеса :(
Відповідь сапорта на мої прислані логи:
Що пишуть до опису моєї теми CubeTheme на pokergraphics.eu :
Що відповідає саппорт на те що ТN2 працює некоректно з їх лейаутом
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.