Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2802
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    528,555
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 112 113 114 115 145
  • Минулий місяць в мене продовжився даунсвінг з якого я трохи вибрався лише в кінці. В результаті ЕВ+РБ =0. Але ще є недодача. Саме головне досягнення, що я не "поплив" по грі коли мене лупили. Раніше після таких періодів я не міг нормально грати, всюди здавались натси. А це для мене вже багато Не доведеться витрачати купу часу, щоб наново знаходити свою гру.
    Ответить Цитировать
    160/215
    + 11
  • MishaMisha14 @ 24.7.2015
    Inferno, а можна детальніше про лазирну корекцію?

Відповідаю з великим запізненням. Але якраз пройшов певний час і вже можу оцінити результат корекції з певної часової перспективи.

Корекцію мені робили за методикою ФЕМТО-ЛАСІК. Це найбільш сучасний варіант. Різниця з більш традиційним ЛАСІКом у способі попереднього формування надрізу рогівки. Тут він виконується лазером замість мікрокератому (мікроножа). Коштує цей метод близько 1600$.
    Сама операція проходить з місцевим знеболюванням (краплі в очі і пішов під лазер), триває близько 10 хвилин. Болісних відчуттів нема. Але через годину, коли проходить ефект знеболюючих, здається наче в очі шкла насипали і це треба просто перетерпіти. Декілька днів зберігається підвищена реакція на світло (потрібно носити сонцезахисні окуляри), є деякі проблеми з фокусуванням, акомодацією та загальною гостротою зору.
    Всі пост-ефекти поступово зникають. І наразі зір у мене, якщо не 100-відсотковий, то близько до того (лікарі гарантують відновлення до того, що дають контактні лінзи).
    В покер в зв'язку з корекцію майже не грав 1,5 місяці. Зосередився на тренуваннях, щоб поберегти очі. І нерви

До речі, вперше за багато часу буду проводити живий стрім/тренування. Заходьте. :)
    Ответить Цитировать
    40/78
    + 12
  • Inferno @ 6.9.2015
    Відповідаю з великим запізненням. Але якраз пройшов певний час і вже можу оцінити результат корекції з певної часової перспективи.

Корекцію мені робили за методикою ФЕМТО-ЛАСІК. Це найбільш сучасний варіант. Різниця з більш традиційним ЛАСІКом у способі попереднього формування надрізу рогівки. Тут він виконується лазером замість мікрокератому (мікроножа). Коштує цей метод близько 1600$.
    Сама операція проходить з місцевим знеболюванням (краплі в очі і пішов під лазер), триває близько 10 хвилин. Болісних відчуттів нема. Але через годину, коли проходить ефект знеболюючих, здається наче в очі шкла насипали і це треба просто перетерпіти. Декілька днів зберігається підвищена реакція на світло (потрібно носити сонцезахисні окуляри), є деякі проблеми з фокусуванням, акомодацією та загальною гостротою зору.
    Всі пост-ефекти поступово зникають. І наразі зір у мене, якщо не 100-відсотковий, то близько до того (лікарі гарантують відновлення до того, що дають контактні лінзи).
    В покер в зв'язку з корекцію майже не грав 1,5 місяці. Зосередився на тренуваннях, щоб поберегти очі. І нерви

До речі, вперше за багато часу буду проводити живий стрім/тренування. Заходьте. :)

А що на рахунок занять спортом? декілька раз зустрічав, що про великі навантаження після корекції варто забути.
    Ответить Цитировать
    1/2
    + 0
  • Doom_Feanor, первое время (до 3 недель - месяца) - лучше и правда нагрузки ограничить. Потом можешь заниматься чем душа пожелает
    Ответить Цитировать
    39/50
    + 0
  • Doom_Feanor @ 7.9.2015
    А що на рахунок занять спортом? декілька раз зустрічав, що про великі навантаження після корекції варто забути.

Перших 10 днів краще взагалі без будь-яких навантажень. Потім потихеньку можна вливатись, але без фанатизму. Від занять контактними видами єдиноборств бажано на 3 місяці утриматись. Ще обмеження на сауну і басейн 2-3 місяці.
    Ответить Цитировать
    41/78
    + 0
  • Inferno, хотів би спитати твою думку про присідання з штангою. Читав шо без цього важко прокачати ноги пропорційно до тіла, але воно дає дуже велике навантаження на хребет. Як знайти баланс тут?
    Ответить Цитировать
    1/6
    + 1
  • PokerIsPain @ 20.9.2015
    Inferno, хотів би спитати твою думку про присідання з штангою. Читав шо без цього важко прокачати ноги пропорційно до тіла, але воно дає дуже велике навантаження на хребет. Як знайти баланс тут?

Ну це ти не за адресою спитав. :)
    В тренажерці я займаюсь досить в лайтовому режимі, особливо після того, як під час станової тяги з'явився біль в районі попереку.
    А щодо балансу, то об'єм м'язів - далеко не головне. Сила, витривалість, гнучкість, координація, швидкість, потужність - ось що має значення, як на мене.

---------------------------------------
    Сьогодні відкрив скрілл і на моє здивування там було 5 невідомих транзакцій по зняттю грошей з банкомату у Бангкоці на суму майже 1000$.
    Є підозри, що під час перебування у Таї в якому із банкоматів мою карту зчитали скіммером. Правда, незрозуміло, чому лише через півроку скористались. Поки написав у саппорт і чекаю.
    Ответить Цитировать
    42/78
    + 0
  • Завтра буду стрімити тут:

Заходьте, буде цікаво. :)
    Ответить Цитировать
    43/78
    + 11
  • https://petition.president.gov.ua/petition/263 дивно що її тут досі немає :)
    Ответить Цитировать
    2/2
    + 3
  • оооо
    Треба десь гарну об'яву дати...нехай і сусіди нам допоможуть)
    Ответить Цитировать
    1/5
    + 0
  • А в чому суть? Хочете відкриття офлайн-клубів? Так в ХХ вони працюють. Хочете платити податки?
    Ответить Цитировать
    24/28
    + 1
  • за полтора месяца 162 подписи) Чую, к 2030 году подпишем)
    Ответить Цитировать
    3/3
    + 1
  • Після 2місячної перерви зайшов на зум500 і одразу такі подарунки від регулярів.
    245c165001428e945024fcef2c641cfc.png
    Ответить Цитировать
    44/78
    + 18
  • что не так в его линии?
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 0
  • То что ее вскрывают по 4ой паре
    Ответить Цитировать
    1/7
    + 11
  • U_MIRIN_BRAH @ 4.10.2015
    за полтора месяца 162 подписи) Чую, к 2030 году подпишем)

у мене на мейл підтвердження реєстрації не приходить :(
    Ответить Цитировать
    4/10
    + 0
  • Привет, Инферно!
    Посмотрел стрим. Хочу написать свои ощущения относительно бизнеса, о кот. ты упомянул.

1. Твое отношение. Ты об этом говорил достаточно отстраненно, без желания, что возможно по разным причинам, но это уже др. дело - см. п.3. Конечно так бизнес не продвинуть. У организатора должен быть запал и желание, тогда люди потянуться. Остраненно можно решать абстрактные задачи типа покера и то - есть нюансы, но бизнес обязательно носит личностный характер - как со стороны тебя, так и со стороны клиента.

2. Целевая аудитория. Сам этот вид бизнеса, как я вижу направлен на категорию типа "красота, гламур, лакшери итп", для людей с достатком выше среднего. У таких людей есть свое мировоззрение и отношение к имиджу, стилю. Твой стиль в эту картину не вписывается, и это также будет проблемой для раскрутки в таких кругах, т.к. ты не сможешь со своим мышлением представить им то, что они хотят видеть, когда придут в каждом аспекте, в т.ч. и через твой персонал, который также общается с тобой. Ну и также, если ты будешь напрямую с ними контактировать. Т.е. уточняя п1. - необходима публичность и личная имиджевость.

3. Самое главное! Скорее всего п.1, а также то, что ты упомянул по поводу ухода мотивации игры в покер и еще пара моментов указывают на определенное состояние депрессии и нехватки энергии для жизни уже в затяжной форме. Не знаю, чем это вызвано конкретно у тебя, но решать вопрос надо большИм количеством отдыха, отстутствием нагрузки, режимом дня, питания и тд. итп. Это считаю самой главной проблемой для тебя сейчас. Посмотри на себя со стороны, подумай, как бы ты мог и хотел себя чувствовать, как чувствовал раньше.
    Сообщение отредактировал Romanki - 9.10.2015, 17:37
    Ответить Цитировать
    1/4
    + 2
  • Привет, Romanki.

По всем пунктам ты очень верно подметил. Сейчас вот на форум собственно зашел для того, чтобы проинформировать всех, что прекращаю тренировать (это не касается уже оплаченных пакетов), так как просто не выгребаю такого количества нагрузок. Жизненная энергия находится на нуле последние несколько месяцев. Каждое утро просыпаюсь уже уставшим.

По поводу флоатинга, то "на работе" меня видят всегда примерно таким:
    ac51de1b1c7b04f2da532c437280963d.png

То есть, как мне кажется, харизма и имидж у меня весьма подходящая для этого вида бизнеса. Единственное, что вдохновения этим заниматься нету. Просто потому, что там деньги крутятся на порядок меньше, чем в покере. К сожалению.

Но все будет хорошо, так как осознание проблемы - это уже часть ее решения.
    Вчера как раз был на фильме "Прогулка высотой" - очень вдохновило и встрепенуло. Буду искать в жизни свою высоту. :)

П.С. Что-то упустил это момент в дневнике, но с недавних пор мой гараж пополнился Ауди туспять. Хорошо едет, детка

60202e2a70676d12dc66bb70e57624af.jpg

b14079e2b5a20caf4129119211bfed85.jpg
    Ответить Цитировать
    45/78
    + 54
  • audi
    Ответить Цитировать
    40/50
    + 1
  • грац с машиной, если не секрет по чем брал?
    Ответить Цитировать
    2/2
    + 0
1 112 113 114 115 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.