Крім ПДФО про який зараз тут ідеться існує ще ціла купа непрямих податків, які на превеликий жаль платять всі. ПДВ, мито, акцизи все це ми кожен день платимо в магазині. З кожної покупки заплати 20% ПДВ, податок, який створювався колись у Франції як метод боротьби з перевиробництвом....запитання у нас що перевиробництво ? Далі мито - податок, який створений для захисту "вітчизняного виробника'', якого вже за 25 років так назахищали, що його нема, а якщо і є то він неконкурентноспроможний не на одному ринку світу. Не задумувались ніколи чому у нас такі високі ціни на авто ? Правильно, треба захищати ЗАЗ. Але в мене завжди було одне питання коли я чув про захист національного виробника - хто захистить національного споживача від неякісної і неконкурентноспроможної національної ( олігархічної) продукції ?
І ще одне. В нас вся країна говорить про те як потрібно в когось відібрати і поділити. Ніхто не говорить як створити умови для того, щоб наситити Україну грошима, як залучити інвестиції, як створити капіталістичний клондайк на цій території. Один соціалізм в голові. Хоча це не дивно. Популістичний соціалізм іде з самого верху : люстрація, боротьба з олігархами і т.д. Нам вбивають в голову, шо Україна має бути схожую на європейські країни. які стогнуть від бюрократичного пресу. Але Україна не може дозволити собі европейський соціалізм. Соціалізм - це забаганка країн, які вже розбагатіли. Європа зі своїми памятниками та музеями ще якось може собі це дозволити, ми - ні. В Швеції до 70-хх років були одні із найнищих податків в Європі. В рейтингу 50 найбільших компаній Швеції - 49 було зареєстровано до 70 року.
Тому Україні слід дивитись не в сторону Європи, а в сторону країн, які зробили значний ривок за невеликий проміжок часу. ОАЕ, Сінгапур, Гонконг, Малайзія всі вони починали із зниження податків, при чому дуже значного, зі скорочення державного апарату. Тому що не може чиновник за зарплату 3000грн. розпоряджатись грошовими потоками, які в сотні раз перевищують його з/п і бути чесним. Людині як істоті, якій завжди на першому місті буде турбота про свої власні гени (дітей) це просто не властиво. Така людська природа. Тому потрібно якомога більше скорочувати людський фактор у перерозподілі національних благ. Думаю в сучасному світі це не так важко зробити, якщо не брати до увагу цілу армію чиновників, які будуть противитись цьому і тикати пальцем в сторону Європи.
Своїми постами, особисто для мене, ти проявляєш свій низькій рівень інтелектуального розвитку (що в принципі пов'язано з роботою мозків), тому як би і розмови надалі не буде.....
Лише ось це
я спробую поясните тобі ще раз - я мав на увазі, що використовуючи слова
жид =\= еврей,нахуй їхнє жидівське кодлоти якби сам ставиш себе на однин рівень розвитку з тими, хто під цими гаслами і вів другу світову.....