Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-667
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,153
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 101 102 103 104 145
  • VikramAditya, твоє хобі брати дерьмо і кидати його на вентилятор, щоб полетіло подалі і зачепило побільше?!.
    Своїми постами, особисто для мене, ти проявляєш свій низькій рівень інтелектуального розвитку (що в принципі пов'язано з роботою мозків), тому як би і розмови надалі не буде.....

Лише ось це
    VikramAditya @ 3.5.2015
    ти так говориш, ніби в 2СВ гинули одні євреї..

я спробую поясните тобі ще раз - я мав на увазі, що використовуючи слова жид =\= еврей, нахуй їхнє жидівське кодло ти якби сам ставиш себе на однин рівень розвитку з тими, хто під цими гаслами і вів другу світову.....
    Ответить Цитировать
    81/98
    + -1
  • For2nArtem, а без політики, просто відповідь на питання
    Piraniaua @ 3.5.2015
    що будь якій прибуток це база для оподаткування.
    Ответить Цитировать
    82/98
    + 1
  • Взаїмно, друже.
    Ответить Цитировать
    14/15
    + 0
  • Если человек может не платить налоги, составляющие для него хоть сколько-нибудь значимую сумму, то он в 95% случаев не будет платить, и обоснование какое-то всегда сформулирует.
    Я лет 5 назад пошел на собрание коттеджного городка, половина жильцов была на каенах и т.п, а какие жаркие дебаты были, почему они не платят и не будут платить аж 80 баксов в месяц за обслуживание, охрану и уборку))
    Ответить Цитировать
    1/3
    + 2
  • Крім ПДФО про який зараз тут ідеться існує ще ціла купа непрямих податків, які на превеликий жаль платять всі. ПДВ, мито, акцизи все це ми кожен день платимо в магазині. З кожної покупки заплати 20% ПДВ, податок, який створювався колись у Франції як метод боротьби з перевиробництвом....запитання у нас що перевиробництво ? Далі мито - податок, який створений для захисту "вітчизняного виробника'', якого вже за 25 років так назахищали, що його нема, а якщо і є то він неконкурентноспроможний не на одному ринку світу. Не задумувались ніколи чому у нас такі високі ціни на авто ? Правильно, треба захищати ЗАЗ. Але в мене завжди було одне питання коли я чув про захист національного виробника - хто захистить національного споживача від неякісної і неконкурентноспроможної національної ( олігархічної) продукції ?
    І ще одне. В нас вся країна говорить про те як потрібно в когось відібрати і поділити. Ніхто не говорить як створити умови для того, щоб наситити Україну грошима, як залучити інвестиції, як створити капіталістичний клондайк на цій території. Один соціалізм в голові. Хоча це не дивно. Популістичний соціалізм іде з самого верху : люстрація, боротьба з олігархами і т.д. Нам вбивають в голову, шо Україна має бути схожую на європейські країни. які стогнуть від бюрократичного пресу. Але Україна не може дозволити собі европейський соціалізм. Соціалізм - це забаганка країн, які вже розбагатіли. Європа зі своїми памятниками та музеями ще якось може собі це дозволити, ми - ні. В Швеції до 70-хх років були одні із найнищих податків в Європі. В рейтингу 50 найбільших компаній Швеції - 49 було зареєстровано до 70 року.
    Тому Україні слід дивитись не в сторону Європи, а в сторону країн, які зробили значний ривок за невеликий проміжок часу. ОАЕ, Сінгапур, Гонконг, Малайзія всі вони починали із зниження податків, при чому дуже значного, зі скорочення державного апарату. Тому що не може чиновник за зарплату 3000грн. розпоряджатись грошовими потоками, які в сотні раз перевищують його з/п і бути чесним. Людині як істоті, якій завжди на першому місті буде турбота про свої власні гени (дітей) це просто не властиво. Така людська природа. Тому потрібно якомога більше скорочувати людський фактор у перерозподілі національних благ. Думаю в сучасному світі це не так важко зробити, якщо не брати до увагу цілу армію чиновників, які будуть противитись цьому і тикати пальцем в сторону Європи.
    Ответить Цитировать
    9/22
    + 28
  • Contador19, все как из лекций Балашова Но я полностью согласен, хорошо написал.
    Ответить Цитировать
    27/48
    + 2
  • XyDou, Якби хоть 10% українців дивилися лекції Балашова, можливо все було б по іншому. Я за кілька місяців його переглядів зрозумів більше, ніж за 4 курси на економічній спеціальності, де нам розказували, що с/г спасе Україну, бо населення світу зростає і людям скоро не буде чого їсти. А раніше теж був соціалістом-урапатріотом і голосував за ''Свободу''
    Ответить Цитировать
    10/22
    + 1
  • Contador19 @ 3.5.2015
    XyDou, Якби хоть 10% українців дивилися лекції Балашова, можливо все було б по іншому. Я за кілька місяців його переглядів зрозумів більше, ніж за 4 курси на економічній спеціальності, де нам розказували, що с/г спасе Україну, бо населення світу зростає і людям скоро не буде чого їсти. А раніше теж був соціалістом-урапатріотом і голосував за ''Свободу''

Я если честно охуеваю не один год от того что у нас в стране правительство абсолютно никак не развивает сельское хозяйство. Мало того что это даст очень много рабочих мест так еще от того что повыситься предложение на продукты питания соответственно по идее должна снизиться цена на продукты питания. С большим сожалением смотришь или читаешь новости о том что в какой-то Испании с их глинистой почвой и не такими плодородными землями они получают сверхурожаи в то время как у нас пустуют чернозёмы. Печально это.. кому то значит не выгодно, делать нашу жизнь лучше. Я не поклоник теории заговоров и прочей лабуды но у меня уже давно засел в голове вопрос Почему например мы до сих пор пользуемся газом, бензином ? мало того что это дорого так еще вредно для планеты. Я думаю что уже давно придумано что-то иновационное и альтернативные источники энергии но корпорации скупают патенты на разработку этих альтернативных источников и не дают им ход. В качестве примера 5 лет назад на одном из украинских каналов показывали украинского школьника который придумал как добывать электричество от силы роста деревьев. Насколько я понял он взял пьезоэлементы из зажигалки обмотал проволкой дерево и подключил лампочку. Лампочка дала 220в. С помощью этого он планировал осветить все улицы планеты. Вроде бы очень круто. Прошло 5 лет и ничего, попробовал найти это видео нету всего лишь 1 статью нашел. Это были мысли вслух о наболевшем)
    Ответить Цитировать
    4/5
    + 1
  • PIXEL, Цікаво в Іспанії теж бувають морози в травні ?
    Ответить Цитировать
    11/22
    + 1
  • Contador19 @ 3.5.2015
    PIXEL, Цікаво в Іспанії теж бувають морози в травні ?

Ну климат у них намного лучше это да. Я скорее говорил о наших преимуществах
    Ответить Цитировать
    5/5
    + 0
  • PIXEL, как это пустуют? а рапс печальная правда
    Ответить Цитировать
    29/43
    + 0
  • С/г - це низькомаржинальний бізнес, який вже давно віджив своє. Не знаю жодної сучасної країни. яка би в теперішніх умовах піднялась за рахунок розвитку аграрного сектора. США являється номером 1 в світі по експорту с/г продукції, при чому зайнято там тільки 2% населення. Щоб довго не писати краще процитую вікіпедію : ''Найбільш високого рівня досягло сільське господарство розвинених країн Європи і Північної Америки, що вступили в постіндустріальну стадію. У сільському господарстві там зайнято лише 2-6% ЕАН. У цих країнах «зелена революція» відбулася ще в середині ХХ століття, сільське господарство цієї групи країн характеризується науково обґрунтованою організацією, підвищенням продуктивності, застосуванням нових технологій, систем сільськогосподарських машин, пестицидів і мінеральних добрив, використанням генної інженерії і біотехнології, робототехніки і електроніки, тобто розвивається по інтенсивному шляху.
    Подібні прогресивні зміни відбуваються і в країнах, що відносяться до типу індустріальних, проте рівень інтенсифікації в них ще значно нижчий, а частка зайнятих в сільському господарстві вище, ніж в постіндустріальних.
    При цьому в розвинених країнах спостерігається криза перевиробництва продовольства, а в аграрних навпаки, однією з найгостріших проблем є продовольча проблема (проблема недоїдання і голоду).''
    У нас близько 30% населення проживає в сільській місцевості. Як думаєш, що їм потрібно сказати, щоб вони проголосували за тебе на виборах ? Звичайно, що треба піднімати с/г. І коли селянин дивиться на свій розвалений колгосп і з ностальгією згадує як добре було в СРСР в тому колгоспі - він не вагаючись ставить галочку в бюлетені за того кого треба.
    PS. А ще крім відстойного клімату потрібно не забувати такий фактор як Чорнобиль.
    Ответить Цитировать
    12/22
    + 0
  • И за счет чего же наша страна может тогда выехать скажите мне, если кто знает?
    Ответить Цитировать
    15/15
    + 0
  • Contador19 @ 3.5.2015
    XyDou, Якби хоть 10% українців дивилися лекції Балашова, можливо все було б по іншому.

пару лет тому слушал передачу Балашова на бизнес радио, он там всем звонившим давал советы по ведению бизнеса, как эксперт. И вот звонит мужик и говорит (нюансы не помню, но суть такая), я вам расскажу, как Балашов преуспел в бизнесе. В году ХХХ он руководил компанией по продаже элитной мебели. Я заказал у него кухню, дал предоплату, и ни кухни, ни денег не получил до сих пор. Балашов отвечал так неловко, что стазу стало ясно - тру стори)
    Ответить Цитировать
    2/3
    + 2
  • UKrOny, За рахунок скасування ( зниження податків ), створення сприятливого інвестиційного клімату, відкриття кордонів для всього цивілізованого світу. За рахунок свободи ( не путати з партією ), свободи підприємницького духу. А що саме народиться і буде розвиватись в цій свободі невідомо нікому. І держава ніяким чином не повинна стимулювати ніяку галузь, появляться дотації - появиться корупція. Ринок сам все вирішить.

Генр, можливо саме про ці меблі йдеться в його книжці "Как стать авантюристом? Размышления миллионера" (там є така тема). Не буду його ніяким чином в чомусь виправдовувати, просто те, що він говорить вважаю, має знати кожен в нашій країні для того, щоб могти в ній вижити. Це моя субєктивна думка, яка ні на що не претендує.
    Ответить Цитировать
    13/22
    + 4
  • Додам і я 2 слова про Балашова. :)

Їхали ми з укр. регулярами на Forum One Ukraine і хвилин 10 по радіо йшло інтерв'ю з якимось експертом.
    В якийсь момент я не витримав і сказав щось типу "Що за популістські брєдні розводить цей бидлоексперт?", бо слухати це було просто неможливо. На що отримав відповідь "Так це ж Балашов!"
    Ответить Цитировать
    28/78
    + 4
  • Inferno, в тому, що в культурі поведінки йому тре багато що поправляти я з тобою згідний. Но в чому популізм ?
    Ответить Цитировать
    14/22
    + 0
  • ачівмент анлокед

Poker Stars, $0.50/$1 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
    Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: $100 (100 bb)
    BB: $131.40 (131.4 bb)
    UTG: $95.60 (95.6 bb)
    MP: $100 (100 bb)
    Hero (CO): $453.30 (453.3 bb)
    BTN: $100 (100 bb)

Preflop: Hero is CO with
    2 folds, Hero raises to $3, BTN raises to $9, SB folds, BB raises to $20, Hero raises to $34.50, BTN raises to $100 and is all-in, 2 folds

Results: $89.50 pot
    BTN mucked and won $89.50 ($55 net)
    Ответить Цитировать
    672/844
    + 0
  • хм.. ну если там опен 4бет 0,5% то фолд ок... но в таких ситуациях, когда ты широко стилишь, тебя широко 3бетит БТН и это понимает ББ и он играет опен4бет легче запушить, чем играть мин5бет-фолд. Эта линия кмк наиболее ущербная в префлоп играх)))
    Кинь что-ли статы на оппа...
    может быть ты из-за неудачной полосы уже боишься префлоп-стекаться с руками слабее АА...
    Ответить Цитировать
    41/53
    + 5
  • КК можно фолдить, но не сейчас, 65.5$ осталось домазать в банк 220, ну как тут соскочить, ну не может у него там быть всегда АА. Вот BB может по такому экшену КК фолдить, но не Hero. У стефана в блоге недавно выкладывалась идентичная раздача, только с нл 200, по итогу на BB оказались КК на SB AQ, стефан сфолдил тоже AQ. И это притом,что стеки там были глубже.
    Ответить Цитировать
    3/5
    + 0
1 101 102 103 104 145
3 человека читают эту тему (3 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.