Да естественно он не будет голодать, че это за бред вообще. Худой не пугай людей

"Как говорится, когда эдж над полем сокращается изо дня в день всё стремительнее, в конце концов побеждает тот, кто проделывает больше работы над собой и своей игрой вне покерных столов."

Основные преимущества:
Усиливают ДЕТАЛИЗАЦИЮ для более четкого и ясного зрения
Увеличивают зрительную ВЫНОСЛИВОСТЬ
Уменьшают БЛИКИ и зрительный шум
Понижают УСТАЛОСТЬ глаз
Обеспечивают КОНТРАСТНОСТЬ для продолжительной зрительной производительности
XyDou @ 15.10.2014
Ще одну розумну річ вичитав по моєму вже у нього у блозі, що він відключає все що пов'язано з $$$ у HM2 і не включає аж до кінця місяця коли потрібно зробити звіт і подивитися взагалі що ти заробив.
Це якраз те що мені потрібно, це поліпшить мій психологічний стан у тому плані що я не буду переживати що я там залив стільки то і сьогодні мені погано, а сьогодні я виграв овер 500к$ і мені заєбись. Повна відчуженість від покерних результатів 100% повинна піти тільки на користь + заблочу cashier у клiєнтi старзiв за допомогою тб (по-перше це дозволить мені не робити кешаути у середині місяця або по кілька разів на місяць, а по-друге не буде спокуси подивитися що у мене там з моїми $$$, на якому я там світлі)

hardtoobey @ 15.10.2014
Прогу эту пробовал? Я уже так привык, что без неё вообще никуда.
Hi Mykola,
Your screen name is missing from the "Username" tab in Tilt Breaker's Configuration settings.
Best