Sawadee Krap!

415
XyDou
Колямба
Статистика
Статистика
415
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-104
  • Постов
    10,453
  • Просмотров
    1,388,346
  • Подписок
    415
  • Карма автора
    +21,619
1 96 97 98 99 523
  • Да естественно он не будет голодать, че это за бред вообще. Худой не пугай людей
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    43/55
    + 0
  • nik1020, Нл100 для жінок, Справжні мужики заробляють кеш на мікролімітах.
    А з приводу ополонці ідея дуже приваблива, але краще один день і на Водохреще :)

Сподіваюся ви зрозуміли хоча б 20% написаного мною у повідомленні.

Колюня відправляється у ліжечко і бажає всім приємної катки або добраніч і приємних снів. Встану у 4 ранку і буду смажити рибу, я налаштований дуже серйозно, сподіваюся старзи поки ще не в курсі
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1042/4547
    + 3
  • Gembird, новий підпис як би кричить про те що цього самого позитиву повинно бути як мінімум на 15 кг. менше

4cc9e6f44b08.png

Насправді, по секрету кажучи у мене не все гаразд зі здоров'ям, і ці голодування це моя регулярна практика щопівроку, щоб не склеїти ласти
    66.gif
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1043/4547
    + 2
  • XyDou ну если так, тогда да

XyDou @ 14.10.2014
    я налаштований дуже серйозно, сподіваюся старзи поки ще не в курсі

ТЕМА ЗАКРЫТА
    44/55
    + 1
  • Тут хлопці мені підкинули одну цікаву статтю (http://www.pokeroff.ru/rabochee-mesto-pokerista-yurij-garik_ua-gardeckij-post-2892463), людина до недавніх часів вела доволі таки читаємий блог, але незабаром закрив його і як я зрозумів він взагалі відійшов від покеру, навіть продавши свої два круті монітори.
    Так ось про що я, додав поки у закладки його блог, обов'язково прочитаю від палітурки до палітурки у вільний час.
    У нього була дуже цiкава думка:

"Как говорится, когда эдж над полем сокращается изо дня в день всё стремительнее, в конце концов побеждает тот, кто проделывает больше работы над собой и своей игрой вне покерных столов."

2892463-10-big.jpg?i=83500

Я теж вважаю що ключовий момент у покері це самовдосконалення не тільки своєї гри, навчання і.т.д. а ще самого себе і своїх здібностей, в особливості: психології, мисленню, поліпшенню пам'яті і приділення максимуму уваги здоровому харчуванню та способу життя. Останнім двом пунктам потрібно буде приділити особливу увагу. І саме поки я тут "завис" на мікролімітах потрібно подумувати над цими речами. Нехай і коли вийде, нехай по чуть-чуть, але потрібно.

Ще одну розумну річ вичитав по моєму вже у нього у блозі, що він відключає все що пов'язано з $$$ у HM2 і не включає аж до кінця місяця коли потрібно зробити звіт і подивитися взагалі що ти заробив.
    Це якраз те що мені потрібно, це поліпшить мій психологічний стан у тому плані що я не буду переживати що я там залив стільки то і сьогодні мені погано, а сьогодні я виграв овер 500к$ і мені заєбись. Повна відчуженість від покерних результатів 100% повинна піти тільки на користь + заблочу cashier у клiєнтi старзiв за допомогою тб (по-перше це дозволить мені не робити кешаути у середині місяця або по кілька разів на місяць, а по-друге не буде спокуси подивитися що у мене там з моїми $$$, на якому я там світлі)

Все більше і більше чую про те що люди користуються гуннарами і у сфері геймінга, і у сфері покеру, ІТ і т.п., скрізь де є контакт з монiтором. Насправді то я не відчуваю проблем з очима і зором і я дуже цьому радий і дай Бог щоб так було і у майбутньому. Але від погіршення зору ніхто як-би не застрахований, тим більше перебуваючи у щоденному контакті з монітором по 12-14 годин на добу. Ось і думка прийшла, а не купити мені модельку під свою форму обличчя, так сказати у цілях захисту очей і ще більшого поліпшення зору. Ось наприклад таку геймерську модель (ціна питання - 1550 грн. + доставка):

b38c31602987.png

Основные преимущества:

Усиливают ДЕТАЛИЗАЦИЮ для более четкого и ясного зрения
    Увеличивают зрительную ВЫНОСЛИВОСТЬ
    Уменьшают БЛИКИ и зрительный шум
    Понижают УСТАЛОСТЬ глаз
    Обеспечивают КОНТРАСТНОСТЬ для продолжительной зрительной производительности
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1044/4547
    + 2
  • Прогу эту пробовал? Я уже так привык, что без неё вообще никуда.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    20/204
    + 2
  • hardtoobey, та нi, у мене такої проблеми як би ні :) слава богу зір 100% і таких глюків немає. Але все одно дякую
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1045/4547
    + 0
  • Со зрением у меня тоже всё в порядке ) Я имел в виду, что она наверняка может заменить те очки.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    21/204
    + 1
  • Встановив, я трохи по-іншому її опис зрозумів. Якось не звично. Ще раз дякую.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1046/4547
    + 1
  • XyDou,
    XyDou @ 15.10.2014
    Ще одну розумну річ вичитав по моєму вже у нього у блозі, що він відключає все що пов'язано з $$$ у HM2 і не включає аж до кінця місяця коли потрібно зробити звіт і подивитися взагалі що ти заробив.
    Це якраз те що мені потрібно, це поліпшить мій психологічний стан у тому плані що я не буду переживати що я там залив стільки то і сьогодні мені погано, а сьогодні я виграв овер 500к$ і мені заєбись. Повна відчуженість від покерних результатів 100% повинна піти тільки на користь + заблочу cashier у клiєнтi старзiв за допомогою тб (по-перше це дозволить мені не робити кешаути у середині місяця або по кілька разів на місяць, а по-друге не буде спокуси подивитися що у мене там з моїми $$$, на якому я там світлі)

Как по мне, так это более чем естественно быть в курсе своих краткосрочных результатов и испытывать эмоции по этому поводу. Это касается любой сферы деятельности. Например, когда я программировал я так же тильтовал, когда у меня были застойные дни, я тупил и ничего толкового создать не мог, и так же наоборот, когда все получалось быстро и легко и я проделывал большие объемы работ за короткие сроки.

В бизнесе, например, я тоже уверен, что люди испытывают эмоции от удачных/неудачных инвестиций. И как раз в бизнесе было бы очень странно, чтобы человек понятия не имел как точно идут его финансовые дела.

По моему мнению, работать надо лишь над тем, чтобы эти результаты не влияли на принятие решений во время сессии, то есть над тильтоусточивостью.

А еще если заблочить кассу, на что оплачивать непредвиденные расходы, а если не знать как обстоят твои финансовые дела, как хотя бы примерно спланировать свой бюджет?

Вот как-то так. А у меня, капец как болит зуб Но он никак не будет влиять на мои решения за столом, а вот утром походу придется идти ставить пломбу, а пломбу в последний раз ставил еще в школе. А делал бы я кэшаут только раз в месяц ходил бы с больным зубом куковал до ноября.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    55/712
    + 1
  • за сегодня
    wc8saNX_jow.jpg
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    56/712
    + 6

• $0.05/$0.10 No Limit Holdem
    PokerStars
    8 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG Tarantino180 ($18.96) 190bb
    UTG+1 oll220 ($10.10) 101bb
    MP1 niuani1 ($6.71) 67bb
    MP2 mati_l7 ($12.38) 124bb
    CO Moszes360 ($27.21) 272bb
    BTN HERO ($12.57) 126bb
    SB GC81507 ($10) 100bb
    BB mls338 ($14.65) 147bb

Pre-Flop: ($0.15, 8 players) HERO is BTN
    1 fold, oll220 raises to $0.30, niuani1 calls $0.30, 1 fold, Moszes360 calls $0.30, HERO raises to $1.50, 2 folds, oll220 raises to $3.50, niuani1 folds, Moszes360 folds, HERO calls $2

Flop: ($7.75, 2 players)
    oll220 bets $4.44, HERO goes all-in $9.07, oll220 folds

Final Pot: $16.63

HERO wins $20.51 (net +$7.94)

oll220 lost $7.94
    niuani1 lost $0.30
    Moszes360 lost $0.30
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1047/4547
    + 1
  • а к чему был приурочен твой кол на п/ф от товарища из утг?
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    45/110
    + 0
  • Невтримався i натиснув після сесії кнопку show or hide results graph. А я думав там десь пару стекiв лише :) Так приємно А ще приємніше що я був повністю зосереджений на своїй грі, протягом 8 годин.

5fae72c06b46.png
    Сообщение отредактировал XyDou - 15.10.2014, 13:19
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1048/4547
    + 3
  • 4a4a, так сьогодні ж день фішерегiв
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1049/4547
    + 1
  • hardtoobey @ 15.10.2014
    Прогу эту пробовал? Я уже так привык, что без неё вообще никуда.

Прога настолько отличная, что я без нее просто не могу пользоваться ПК. Это одна из первых прог, которые устанавливаю после переустановки ОС Тоже настоятельно рекомендую всем, и Гуннары не нужны.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    35/58
    + 4
  • hardtoobey, Ще раз спасибі тобі друзяко, прога дійсно дуже і дуже гідна. Спочатку мені ніби як на очі наклали якийсь шар жовтої плівки, а потім очам стало дуже добре.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1050/4547
    + 1

• Hi Mykola,

Your screen name is missing from the "Username" tab in Tilt Breaker's Configuration settings.

Best

А тим часом роздуплився сапорт тб, скинув їм логи і скрін налаштувань. Все виявилося зовсім простіше ніж я міг собі уявити, почуваюся дном. Я вже все перепробував і нічого не допомогло.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1051/4547
    + 0
  • XyDou @ 15.10.2014
    hardtoobey, Ще раз спасибі тобі друзяко, прога дійсно дуже і дуже гідна. Спочатку мені ніби як на очі наклали якийсь шар жовтої плівки, а потім очам стало дуже добре.

також довго нею користуюсь, вона варта уваги)
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1/10
    + 1
  • Ребята а что ет за прога такая? С англ. плохо
    И сильно комп грузит? А то у меня еле еле ПС+ХМ тащит)
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    9/78
    + 0
1 96 97 98 99 523
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.