В Тайланді нам лишилося ще 2 дні, а я вже за ним сумую.
Буде дуже невистачати навколишньої краси, краєвидів з океаном, пагорбами, щедро встеленими тропічною зеленню. Це картинки, які, коли ти прокинувся, відразу роблять твій ранок справді добрим.
На нашій другій віллі, я зрозумів всю цінність хорошого приватного басейну. Це точно одна з трьох речей, за якими, я буду сумувати найбільше. Втомився після сесії - пірнув у басейн. Не можеш прокинутись, завести мозок, щоб сісти грати - пірнув у басейн, проплив кілька доріжок. Просто спекотно - пірнув у бесейн. Вечір, влігся на спину і дрейфуєш собі, від бортика до бортика, насолоджуючись прохолодою, тишою і зоряним небом.
Інша, з трьох речей за якими я найбільше сумуватиму, це фрукти.
Місцеві кокоси, манго, ананаси... Найсмачніші манго, що я колись коштував. А якщо вам пощастить, як нам, мати гарний блендер на віллі, то обовязково спробуйте різноманітні поєднання. Кокос+ананас = . А якщо добавити ще рому, то вуаля у вас справжня шикарна Піно Колада.
А також привітність і вічливість тайців, й не лише тайців, будь якого персоналу в кафе, ресторанах, магазинах, масажних салонах, та навіть на заправках... Куди б ти не зайшов всі тобі усміхаються, вітають місцевим "соліха", дякують, прощаються і ще безліч раз посміхаються. А це ще кажуть, що на Самуі, місцеві вже розбещені від кількості туристів.
Після Тайланду буде дуже важко знайти причину залишити чайові в 90% закладів України.
Приїхавши, я не відчув, як то кажуть, культурного шоку, але здається відчую його повернувшись додому.