Вчора робив вихідний від покера і інтернета вцілому.
Всю неділю, з горем пополам, боровся з підлощами дисперсії. Роздавала дуже погано і все на що можна було розраховувати це відкатувати період в 0. Але в неділю, такі мене зломили. Мабуть і втома далася в знаки, в цьому місяці ще не було жодного дня без відігравання хоча б 2.5к рук, можливо просто випав один з тих днів, коли в тебе немає шансів і всі лінії уходять в піку... Якби там не було, графік і особливо перелом червоної лінії, дав мені чіткий сигнал, що варто відпочити деньок другий.
-10 бі за день це завжди неприємно. І, думаю, цього б можна було уникнути зроби я вчасно вихідний.
Тому вчора був день плавання в басейні, засмагання, приготування реберець на BBQ і просто пинання фалосів.
Що стосується фіз. тренувань, то довів дистанцію плавання без зупинки в басейні до 2,2км, плавав майже годину.
Далі збільшувати дуже проблемно, по наступним причинам:
1. тупо скучно, коли бігаєш , принаймі, можеш слухати музику, щось нове бачиш, якщо бігаєш по якомусь парку. В басейні довжиною 15м картинка особливо не змінюється і дуже набридає робити постійні розвороти.
2. коли плаваєш більше години, тіло без гідрокостюму починає переохолоджуватись
3. за годину, маска починає вже доволі неприємно давити на обличчя, і далі ці неприємні відчуття лише посилюються.
Але, впевнений, що хоч один раз але 3км я пропливу, буду веселити себе думками про спектр атаки ББвсСБ в 3бет поті на Дхх флопі.
Сьогодні мабуть продовжу відпочинок, хіба що годинку другу позаймаюсь теорією чи перегляну якийсь свіжий вод..А так в планах зїздити пофотаграфувати місцеві пляжи на яких ще не були, подивитись чи є чого цікавого в храмі Ламаі і можливо заточити під вечір краба да побільше.
когда кеш-аут делать?