Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2265
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,916
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 86 87 88 89 145
  • переважно тут все "на мазі"
    один клуб на майнамі (недавно знову відкрився) і один на бопхуті.
    Бував тільки в тому, що на майнамі. Власника мусора якраз "брали на крючок" по наводці конкурентів з бопхута)))
    Що там зараз, поняття не маю, але підозрюю, що в хайсізон поля - казка
    Ответить Цитировать
    5/15
    + 0

• тому я більш не отписуюсь на цю тему - це покер форум.

Куда ж ви,а як же моя десиртація?
    Якщо чесно радий бачити Ярикові роздачі, а не політично-економічну дискусію серед вас, яка ні до чого не приведе (хоча, офк, багато розумних думок і фактів було наведено в цьому покерному блозі)

soseda @ 5.3.2015
    ти краще втяни ще один Биг, а то задовбав нафіга тобі ці холівари

Біг не виходить, поки тільки програю в Ха нокаутів по 54)
    Сообщение отредактировал MishaMisha14 - 8.3.2015, 2:53
    Ответить Цитировать
    18/26
    + 0
  • покер вже не той

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2669304
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $80.58
    SB: $211.91
    BB: $78.93
    UTG: $105.89
    Hero (MP): $200.06
    CO: $107.72

Pre Flop: ($1.50) Hero is MP with K K
    UTG raises to $3, Hero raises to $10, 4 folds, UTG calls $7

Flop: ($21.50) J 8 5 (2 players)
    UTG checks, Hero checks

Turn: ($21.50) 9 (2 players)
    UTG bets $15.39, Hero calls $15.39

River: ($52.28) 7 (2 players)
    UTG checks, Hero checks

Final Pot: $52.28
    UTG shows J J (three of a kind, Jacks)
    Hero mucks K K
    UTG wins $49.93
    (Rake: $2.35)
    Ответить Цитировать
    552/844
    + 1
  • хотя не, ще той
    рег

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2669305

PusHappy (BTN): $100.00
    Hookz (SB): $158.88
    Hero (BB): $122.52
    hugeoverbet (UTG): $105.69
    In4theMoney1 (MP): $98.59
    xrenace (CO): $122.33

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with A A
    4 folds, Hookz raises to $3, Hero raises to $9, Hookz calls $6

Flop: ($18.00) 2 8 2 (2 players)
    Hookz checks, Hero bets $11.50, Hookz raises to $149.88 all in, Hero calls $102.02 all in

Turn: ($245.04) 5 (2 players - 2 are all in)

River: ($245.04) A (2 players - 2 are all in)

Final Pot: $245.04
    Hookz shows A T (two pair, Aces and Deuces)
    Hero shows A A (a full house, Aces full of Deuces)
    Hero wins $242.24
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    553/844
    + 4
  • MishaMisha14 @ 7.3.2015
    Куда ж ви,а як же моя десиртація?Якщо чесно радий бачити Ярикові роздачі, а не політично-економічну дискусію серед вас, яка ні до чого не приведе (хоча, офк, багато розумних думок і фактів було наведено в цьому покерному блозі)

На відміну від більшості читачів в тебе є можливість за круглим столом в живу поспілкуватись з багатьма учасниками цієї дискусії. Отже почнеш писати дисертацію, бери пляшку ( і не одну) свого улюбленого "Джека", запрошуй нас до столу і повір разом напишем такого - що ще ректором вуза станеш....
    Ответить Цитировать
    59/98
    + 2
  • Про покер, особливо чого, писати немає.
    Останні дні проходять під вивіскою нульового рейкбота.

0jZLWq.png

Останні дні катати важче, так як під вікна наглали толпу якихось Джекі Чанів с перфораторами, які стабільно, з 8 до 18, совісно ними орудують, на ремонті сусідньої до нашої вілли.
    Раніше я всі ранкові сессії катав на веранді, сидячи під вентилятором, і маючи перед очима чудовий вид на гори, джунглі, море. Терер доводиться катати в кімнаті, сидячи піід кондиціонером, дивлячись на мттішника, який постійно щось заносить.

Зате, надлишок отриманої злості, можна з користю використати для тренувань.
    Вчора, вдалося пропливти 70 басейнів(15м) без зупинок. Сьогодні, комбінував 20 басейнів, 20 віджимань різного вижу, вийшло так 3 повних повтори зробити.
    Поставив собі ціль до кінця місяця пропливти 3км без зупинок(200басейнів) і виконати тренування в 100 басейнів-100 віджимань, чергуючи по 20.

А ще сьогодні, до нашої організованої групи укропів-бандеровців, повинна завітати організована група москалів і інших географічних сусідів. Сподіваюсь, по завершенню їх візиту, жоден з наших 4 туалетів не оголосить себе "Туалетною народною республікою".
    Ответить Цитировать
    554/844
    + 20
  • вы лучше туалеты закройте на всякий случай
    Ответить Цитировать
    32/53
    + 1
  • .
    Ответить Цитировать
    33/53
    + 0
  • Вчора гарно посиділи, весело провели час.
    Один з регів, капер, відкрив нам очі, що ми не тим всю покерну карьєру займались. Флопзілл, КРЕВ - все херня, головне правильні амулети, з правильним зарядом від будиських монахів. І я не жартую. Лекцію по ауристиці отримали суттєву!
    Ответить Цитировать
    555/844
    + 18
  • Yaruk7 @ 10.3.2015
    Вчора гарно посиділи, весело провели час.
    Один з регів, капер, відкрив нам очі, що ми не тим всю покерну карьєру займались. Флопзілл, КРЕВ - все херня, головне правильні амулети, з правильним зарядом від будиських монахів. І я не жартую. Лекцію по ауристиці отримали суттєву!

Ггг ну аура думаю в мтт треба ,в кеші на аурі далеко не заїдеш
    Ответить Цитировать
    44/77
    + 0
  • Yaruk7 @ 10.3.2015
    Вчора гарно посиділи, весело провели час.

Тепер залишилося Сандей міліон юбілейний занести.
    Ответить Цитировать
    2/3
    + 0
  • underground @ 10.3.2015
    Тепер залишилося Сандей міліон юбілейний занести.

Я от уже готуюсь - цілий тиждень разом з кешем турніри ганяю

В ХА вийшов 1,5х по фішкам проти якогось упоротого манкі, а закінчилось все за 5 хв. Дисперсія, йопт :/
    От так він грав
    24a93d5052f46b8f6c56e3b4cd4dcb99.png

Збираюсь завтра-післязавтра розібрати фіналку. Якщо є мтт-реги, які готові підключитись і обговорити - пишіть в ЛС. :)

190f3c0ebaaae60f3fca2b6791dbf8da.png
    Ответить Цитировать
    25/78
    + 18
  • Inferno @ 10.3.2015
    Збираюсь завтра-післязавтра розібрати фіналку. Якщо є мтт-реги, які готові підключитись і обговорити - пишіть в ЛС. :)

а рег должен быть плюсовым ?
    Ответить Цитировать
    3/7
    + 0
  • SaWachka @ 10.3.2015
    а рег должен быть плюсовым ?

Головне вільно володіти українською
    Ответить Цитировать
    2/5
    + 2
  • Хоча останні дні складуються доволі непросто, в плані того що багато кулерить і роздає жахливі ранаути, але катити на Самуі неймовірно просто і приємно.
    Не знаю чому, але тут, практично перманентно хороший настрій. І навіть, після невдалих сессій відходиш швидше. Можливо, через красу навколо, можливо, тому, що ти можеш зайняти будь яку хвилину свого вільного часу якоюсь цікавою справою.
    Якби там не було... Вперше в цьому році, я веду місяць з випередженням графіка набору вппшек, при цьому якось втоми майже не відчуваю. І при цьому присутнє постійне бажання заробляти гроші, сідати за столи і катати, катати, катати ...
    Ответить Цитировать
    556/844
    + 18
  • Можливо хто допоможе з одним технічним моментом.
    Наприклад, в мене є гривнева карта, скажімо Привата. Чи можу я закордоном(в моєму випадку в Тайланді) знімати з бакнкоматів/касс у відділенях місцеві гроші? Я завжди користувався лише валютними картами і не знаю чи гривнева так працює.
    І що головне, конвертація іде відразу гривні-місцева валюта, чи гривні-бакси-місцева валюта? І чи буде діяти тоді обмеження в 15к грн чи скільки там при обміні ?
    Ответить Цитировать
    557/844
    + 0
  • перед відїздом потрібно було повідомити банк про те, що будеш за кордоном - інакше заблокують.
    ну це для авалю інфа сотка.

конвертація грн в доллар доллар в бат, при чому, здається по курсу банка картки.

про обмеження хз, але думаю, що будуть
    Ответить Цитировать
    6/15
    + 1
  • При дзвінку на гарячу лінію привата з гривневої картки знімаються всі ліміти на добу і знімати можна будь яку суму

про все інше не знаю, але в привата дуже занижені курси на купівлю долара по картковому рахунку, наприклад, тільки за вчора понижували три рази за день
    Ответить Цитировать
    91/109
    + 0
  • мои друзья-фотографы ездили с приватовской грн картой - снимали из банкомата (но выходит гораздо дороже, чем с баксовой в отделении банка)
    Ответить Цитировать
    29/50
    + 0
  • не знаю, як вцілому, але деякі місяці, як мінімум, цей рег грає в плюс. а це означає, що в покері вистачає ще грошей.

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2671912

zajac_nlg (BTN): $279.11
    CaptainGant (SB): $101.00
    Hero (BB): $100.00
    RodinaLenina (UTG): $100.50
    RoyalCoin (MP): $184.70
    *удалено*1 (CO): $100.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with J J
    2 folds, *удалено*1 raises to $3, 1 fold, CaptainGant calls $2.50, Hero raises to $12.50, 1 fold, CaptainGant raises to $101 all in, Hero calls $87.50 all in

Final Pot: $203.00
    CaptainGant shows 9 9 (a pair of Nines)
    Hero shows J J (three of a kind, Jacks)
    Hero wins $100.10
    Hero wins $100.10
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    558/844
    + 1
1 86 87 88 89 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.