Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2265
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,897
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 85 86 87 88 145
  • webvadimka,
    Прочитав, але вибачте, но для мене це- бла, бла, бла. є написані правильні речи але є і є вирваний з контекста смисл. І ось по цьому посту виходить, що Гонтарева сама собі з банкирами все рішила і "замутила" - я вибачаюсь, а хто її призначив? Хто контролює діяльність НБУ? Ну не самостійна організація НБУ - залежна вона від волі Президента та Уряду!!! Призначив, сказав надрукувати Х гривень, вона і надрукувала і тепер вони ці Х гривень намагаються з ринку вилучити. Цім дефіцитом гривні наразі вони і намагаються понизити курс, адже економіка падає і саме це тягне гривню на дно, а тому знову вертаємось до того хто відповідальний за роботу економіки.... Ну і автор посту дописався до того що обвинувачує ком. банки в тому, що вони заробляють гроші обслуговуючи клієнтів по обміну валют (що по суті є одній з їх напрямків діяльності). Тоді порахуйте скільки заробили міняли на ЧР, скільки податків вони сплатили, скільки робочих місць створили.....
    Ответить Цитировать
    53/98
    + 0
  • Yaruk7 @ 6.3.2015
    Багатьох, на попередніх сторінках, да й вцілому здивували "американські гірки гривні", її взліт до 36 і падіння до 26-24.
    Але давайте, я просто приведу хронологію подій, а потім просто поставлю запитання, які, насправді є відповідями.

1) Отже, починається здешевшання гривні, 22, 24, 28. Народ в шоці, але поки що нічого масованого не відбувається. НБУ мовчить.
    2) Курс 29, 30, 32 хтось з невеликих незалежних гравців ЧР починає зливати доллар. Міжбанк все ще демострує ріст доллара. НБУ мовчить.
    3) Курс досяга 36 і вище. Паніка, суцільна. В гіпермаркетах бьються за сіль і олію, населення масово скуповує все підряд. Так триває 2-3 дні, як раптом НБУ вводить і в той же день знімає обмеження з міжбанку.
    4) Гривня зміцнюється до 24 за наступні декілька днів.

... а тепер питання.
    1) Чому НБУ не робив жодних заяв і дій в період росту? Чи це випадково чи він чогось чекав?
    2) Чому коли почалась масова паніка, зкуповування всього що можна в маркетах, НБУ теж чекав певний час до прийняття дій?
    3) Чому так співпало, що дії НБУ співпали з моментом коли по торгівельним мережам розкупили все що можливо? Чи повязано те що ці мережі і їх власники тісно повязані з найвищим керівництвом країни?
    4) Чому гривня почала своє зміцнення саме тоді, коли ці торгівельні мережі були забиті під завязку виручкою? А що стане з курсом, коли вони переведуть всю цю виручку у валюту по курсу 24 і нижче.
    5) Чи готові ви морально до курсу в районі 50 на кінець березня, в разі якщо НБУ знову не буде втручатись, або на початок-середину літа, якщо буде?
    6) Чому останнім часом, ще з позначки в 10грн за доллар, НБУ являє собою більше індикатор чим регулятор? Якщо кому не лінь, можете перевірити дні коли НБУ виходив на ринок, і що після цього відбувалося з курсом.
    7) НБУ почав скуповувати валюту по 23грн за доллар, це така тактична задумка в рамках стратегії стабілізації, чи сиглан власникам торгівельних мереж, банкам, спекулянтам високої ланки і решті наближених, що прийшов час зливати отриману гривню, що прийшов час нового раллі ?

Спробую викласти своє бачення відповіді на деякі питання.
    1. Я думаю чекав не випадково-адже міжбанк це гра і НБУ там також гравець. Уявіть наприклад таке: НБУ бачить і знає хто з гравців на міжбанку грає на підвищення і зумисно дає йому таку можливість, вичікує поки оп набере по завищеному їм же курсу макс $, а за декілька днів (маючи завчасно запас та домовленність з іншими гравцями ) викидає на ринок набагато дешевший ресурс (+додає адмін вплив) і тим самим знецінює резерви гравців які грали на підвищення.
    2. А чому НБУ мав втручатись в неймовірне бажання людей вкласти гроші в продукти харчування і техніку. До того ж мережі "скинули" такі запаси всього ( що деякі продані товари по декілька років на складах лежали), що дало їм живі гроші, а це набагато приємніше власнику, аніж товари на полках і складах. Бізнесмени мають такий термін-зафіксувати мінус(щоб розробити стратегію\тактику подальшої роботи), поки гроші в товарі цього не зробиш.
    3. Зрозуміло, що можна підозрювати все і вся, но я слабо представляю як власники Фоззі ідуть до Гонтаревої, чи ще когось з пропозиціями давайте замутим таку схему.....
    4. Я думаю ці події не пов'язані. Гривні на ринку забагато, адже друкували її (не чім не підкріплену) завзято.
    5. Треба розуміти, що чим більший курс тим менша ймовірність існування держави Україна. Тому готов замазатись з любим, що курсу 50 в цьому році, в цій країні не буде ( бо тільки війна і танки в Києві можуть загнати туди курс).
    6. Згідний є таке. Відповідь - відсутність резервів. Бо Яник три роки палив резерви - щоб стабільно було 8. І вже тоді було зрозуміло (не всім) що жопа близько.
    7. Да, раллі і не закінчувалось і ще не раз буде. На сьогодні вже почав відчуватись дефіцит грн. чим і понижують $ і це напевно буде продовжуватись. Зараз у нацбанку цикл - вилучаємо грн., потім настане знову цикл - друкуємо грн. і так поки: а)кредит МФВ не дасть (і це тимчасово допоможе) б) нарешті економіка запрацює на державу і НБУ поповнить резерви до рівня наймогутнішого гравця на міжбанку.

Ну і трошки від себе - мене також все що відбувається не задовольняє і я можу викласти мільйон негативних факторів і писати що "весь мир х..., все баби, б..., а сонце фонарь" (до речи дивно що ніхто не написав про єврейській заговори - це саме просто пояснення чому курс такий ) але чи полегшає від цього? Ми всі можемо лити грязь на свою Країну, Уряд, Нацбанк а хто від цього виграє? Тому пропоную думати і постити більш позитивними речами, це завжди тяжче але це може привести до позитивного результату.
    Ответить Цитировать
    54/98
    + 0
  • І останнє (ох підірвало мене ) дуже хочу зв'язати в вашому розумінні, що реальний курс відображає\дорівнює реальний стан економіки. Щоб не склалось таке враження, що наша Гонтарева заодно окрім гривні, поклала рубль, бел.рубль., молд. лей, швейцарський франк, причепом попустила євро ну і ще пару валют держав третього світу (до речи виріс тільки $ - значить вона агент госдепа). Я вчора писав
    Piraniaua @ 5.3.2015
    Відповідальність спільна, але наразі я б сказав, що НБУ набагато краще виконує своє завдання (свої 50%відповідальності), аніж Уряд (і Парламент) свою половину.

І тому як би наразі голосували кого звільнити, я б не думав ні секунди - "Сеня і його команда" мають піти, за більш ніж рік ця істеричка нічого не створила окрім бла,бла,бла

P.S. Хто пустив цього ПІДАРА в Раду? Глава НБУ прийшла з доповіддю, вони мають сидіти і працювати по тим цифрам, що вона дає, а цей клоун що?
    https://www.youtube.com/watch?v=-UKKBFetItA&t=18
    І це, що не хитне курс гривні?
    А ось це було вчора з 45 сек. (тобто адекватні люди в коаліції домовляється про щось, а потім Шляшко грає свою іншу гру яка вигідна зовсім іншим людям)
    https://www.youtube.com/watch?v=BCHM2FP06wQ
    Сообщение отредактировал Piraniaua - 6.3.2015, 15:11
    Ответить Цитировать
    55/98
    + 0
  • больше всего меня выбесило на 1м видео ТП из партии Шляшка...
    Ответить Цитировать
    31/53
    + 0
  • Повний текс того, що їй не дали сказати-дуже раджу прочитати: http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=15204026
    Тут презентація, також дуже інформативна http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=15204030
    Ответить Цитировать
    56/98
    + 0
  • Piraniaua,
    1. Я не розумію що Ви нам хочете доказати? Ми з Вами говоримо про одне й теж, тільки з різних ракурсів. Всі ми знаємо що нбу, уряд і пап в одному човні. Всі старі схеми працюють, на митницях, в судах, в нбу і. т.д.

2. Ви прогнозуєте курс в межах 19-21. Ваша цитата: "є реальні сподівання на зовсім інші цифри (я думаю в межах цього року середній курс буде 19\21)". Так от що я Вам скажу, забудьте про курс менше 25, його НЕ буде, а буде вище. Чому, запитаєте? А я Вам відповім риторично: у нас закінчилась війна? чи може в нашій країні з*явилась суперконкурентноздатна продукція, від якої валюта прямо таки потече як цунамі на валютний ринок? чи може вивід капіталів закінчився? чи може іноземні інвестори вистроїлись в чергу і хочуть почати інвестувати? чи Україна віддала усі зовнішні і внутрішні зобов*язання (борги)? чи може Україна вирішила газове питання, яке забирає найбільшу частину валюти з України? і т.д.

3. Ваша цитата: "І ще одне - усі нормальні нації поважають свою валюту і не дозволяють її ганьбити. Подумай ще над цім."
    Тобто Ви пропонуєте занести обміняти усі валютні цінності і сидіти в гривні? Я так розумію... А як нам її тепер поважати, якщо ТАМ (показую пальцем вверх) її в першу чергу не поважають? Людей кидають уже 3й раз (перший раз при розвалі срср і вкладами ощадбанку, 2й раз в 2008му). Ви пропонуєте їм і далі сидіти з мішком національних грошей, які перетворюються папір? Чи може занести на гривневий депозит, який щоб забрати, то потрібно залишити в банку здоров*я, нерви і час? Чи може їх потрібно розстріляти за купівлю валюти, бо це наразі поки єдиний спосіб не залишитися зовсім жебраком? А не забагато їм буде третій раз починати з нуля? Чому ці люди повинні віддавати зараз свої кров*ю і потом зароблені гроші "бідним олігархам" в банк?
    Ось так у цих людей і втрачається патріотизм, сумно...
    Ответить Цитировать
    7/12
    + 12
  • Piraniaua, на попередніх сторінках ти звинуватив мене в популізмі, правда не пояснивши в чому він полягає.
    Як можна зрозуміти ось це : ''І ще одне - усі нормальні нації поважають свою валюту і не дозволяють її ганьбити. Подумай ще над цім. '' Це що вирваний кусок із передвиборчої програми Ляшка ?
    Ответить Цитировать
    4/22
    + 6
  • Contador19,
    Я не відповів тоді тому, що відповіді були у пости який передував вашому запитанню але ви мабуть не уважно його читали. Ну і ваша теза про мультівалютність - я помилився це був не популізм, а цитування сепар ТВ яке наразі дуже часто віщає це словосполучення...
    Ответить Цитировать
    57/98
    + 0
  • Вибачте, наразі в моєму розумінні, ми з вами на різних орбітах сприйняття того що відбувається, тому я більш не отписуюсь на цю тему - це покер форум.
    Ответить Цитировать
    58/98
    + 0
  • сб - фіш, мп - дефолтний рег з100. покер помер, ога...

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2668618
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

ghoastim (BTN): $104.58
    obisgas (SB): $208.02
    simonemanuel (BB): $104.33
    Flyhunter (UTG): $137.93
    Hero (MP): $360.97
    jokeripari (CO): $251.49

Pre Flop: ($1.50) Hero is MP with K K
    Flyhunter raises to $3, Hero calls $3, 2 folds, obisgas raises to $13, 1 fold, Flyhunter calls $10, Hero raises to $30, obisgas calls $17, Flyhunter calls $17

Flop: ($91.00) 7 9 2 (3 players)
    obisgas checks, Flyhunter checks, Hero bets $36, obisgas folds, Flyhunter raises to $107.93 all in, Hero calls $71.93

Final Pot: $306.86
    Flyhunter shows T T (a straight, Seven to Jack)
    Hero shows K K (a pair of Kings)
    Hero wins $152.03
    Flyhunter wins $152.03
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    544/844
    + 0
  • Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2668621

Hero (BTN): $100.00
    Gorunya (SB): $100.00
    yaokhmmmmm (BB): $110.26
    samsungr410 (UTG): $266.69
    2013weimian (MP): $100.00
    shnizzel (CO): $106.21

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with 7 9
    3 folds, Hero raises to $2, 1 fold, yaokhmmmmm calls $1

Flop: ($4.50) 2 Q 7 (2 players)
    yaokhmmmmm checks, Hero checks

Turn: ($4.50) T (2 players)
    yaokhmmmmm bets $3, Hero calls $3

River: ($10.50) J (2 players)
    yaokhmmmmm bets $7, Hero raises to $35, yaokhmmmmm says " lol", yaokhmmmmm folds

Final Pot: $24.50
    Hero mucks 7 9
    Hero wins $23.40
    (Rake: $1.10)

потім обізвав лакбоксом, який постійно хітає натси
    Ответить Цитировать
    545/844
    + 3
  • День сьогодны важкий, залишитись сильныше до шд - нереальна задача...

результати страшно дивитися..

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2668696

Hero (BTN): $120.46
    HigumaT (SB): $80.00
    Big Popp4 (BB): $211.41
    flea6666 (UTG): $226.94
    _Nostromo444 (MP): $134.60
    atroposs (CO): $178.49

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with J J
    3 folds, Hero raises to $2.50, 1 fold, Big Popp4 raises to $8.50, Hero calls $6

Flop: ($17.50) A J 9 (2 players)
    Big Popp4 checks, Hero bets $9, Big Popp4 calls $9

Turn: ($35.50) T (2 players)
    Big Popp4 checks, Hero bets $23, Big Popp4 calls $23

River: ($81.50) Q (2 players)
    Big Popp4 checks, Hero checks

Final Pot: $81.50
    Hero mucks J J
    Big Popp4 shows A 8 (a straight, Eight to Queen)
    Big Popp4 wins $78.70
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    546/844
    + 0
  • Yaruk7, та вообще жесть что происходит... правда меня уже 4 дня нагибают, поэтому я уже ничему не удивляюсь.
    Ответить Цитировать
    19/48
    + 0
  • В такі дні, чекати для захисту спектру і провокації блефів, явно не найкраща ідея..

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2668714

scot5120 (BTN): $72.18
    Kooort (SB): $103.93
    Hero (BB): $101.50
    Pandionidae (UTG): $141.87
    kirrypoker (MP): $147.39
    Dreamer0512 (CO): $35.77

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with J J
    3 folds, scot5120 raises to $3, Kooort raises to $10, Hero calls $9, scot5120 calls $7

Flop: ($30.00) 5 2 Q (3 players)
    Kooort bets $12.50, Hero calls $12.50, scot5120 folds

Turn: ($55.00) 6 (2 players)
    Kooort checks, Hero checks

River: ($55.00) A (2 players)
    Kooort checks, Hero checks

Final Pot: $55.00
    Kooort shows 8 A (a pair of Aces)
    Hero mucks J J
    Kooort wins $52.52
    (Rake: $2.48)
    Ответить Цитировать
    547/844
    + 0
  • З початку місяця, як переїхали на нову віллу, почав щодня плавати в басейні, деколькі кілька разів на день.
    Сьогодні вийшло пропливти десь 600-650 метрів без зупинок, можна було б спробувати ще десь 100 накинути, але попереду ще кілька сессій і не хотілось "вбиватися". Сподіваюсь до кінця відпочинку довести цю дистанцію десь до 2км. Єдине що, в басейні на 15м може закрутитись голова від такої к-сті поворотів за 180 градусів
    Ответить Цитировать
    548/844
    + 6
  • Yaruk7 @ 7.3.2015
    сб - фіш, мп - дефолтний рег з100. покер помер, ога...

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2668618

ghoastim (BTN): $104.58
    obisgas (SB): $208.02
    simonemanuel (BB): $104.33
    Flyhunter (UTG): $137.93
    Hero (MP): $360.97
    jokeripari (CO): $251.49

мп-дефолтний рег це ти про себе?
    Ответить Цитировать
    43/77
    + 4
  • акелло промахнувся...

звісно я мав на увазі утг
    Ответить Цитировать
    549/844
    + 0
  • евешку відбив, решту завтра

5N1Mry.png
    Ответить Цитировать
    550/844
    + 1
  • в офф на острові ще не ходив?
    Ответить Цитировать
    4/15
    + 0
  • за оффлайн тут можуть кримінально покарати, тому якось не сильно хочеться...
    Ответить Цитировать
    551/844
    + 1
1 85 86 87 88 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.