Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2265
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,893
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 82 83 84 85 145
  • soseda @ 4.3.2015
    та не путайте вы, краще постанову почитайте, це все вже з серпня місяця діє, постанова 540 от 29.08.2014

№160 від 3 березня
    http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=15111597

швидко пробігся, здається схему через переказ на поточний рах. і потім в готівку - не прикрили ще.
    а то мене шлях трафляти уже почав)))
    Ответить Цитировать
    2/15
    + 0
  • Через поганий інтернет вчора-сьогодні дуже мало вдавалося почитати новин.
    Бачив лише заголовок, в якому стверджували, що НБУ заборонив видачу валюти з валютних карт. Саму новину переглянути не встиг, тому поки що нічого написати не можу. Але якщо тепер із поточного рахунку валюту зняти не можна буде, тоді це дуже прикро. Так, з того що встиг краєм ока побачити, то здається знову роблять декілька курсів(офіційний реальний), щоб банки могли заробити. В світлі останніх подій з Дельта банком, логічно.
    Але про це потім, окремим повідомлення.
    Ответить Цитировать
    530/844
    + 0
  • Yaruk7,

Целый день выдаем средства по карт.счетам клиентам

діє, дзвонив у банк та запитував

схему через переказ на поточний рах. і потім в готівку - не прикрили ще
    Ответить Цитировать
    77/109
    + 0
  • Сьогодні в обід зняв сотку з приватівського долларового рахунку, все поки норм.
    Ответить Цитировать
    5/10
    + 0
  • Тепер про приємне!

Вчора каталися на байках з дівчиною, оглядали місцевість. Дивились що, де можна придбати, куди сходити і так далі. Одним з останніх пунктів був гіпермаркет Теско, що перед Ламаі, в якому я сподівався знайти(і знайшов) офіс одного місцевого 3г оператора. По плану, після Теско, ми мали заїхати в якесь симпатичне придорожне кафе. Що б у вас в голові не виник образ якоїсь жахливої забігайлівки, скажу, що дорога, принаймі та її частине біля якої ми живемо, на острові йде фактично вздовж берегової лінії. Тому 95% придорожних кафе це чудові, живописні ресторани зі смачною кухнею.

Так от... Відїхавши недалеко від маркету, я натрапив на табличку "Lamai Beach" і дорогу, що уходила вліво. Подумав, що можна зробити крюк, подивитися на пляж, а потім вже продовжиьи пошуки місця де поїсти. Ще декілька хвилин керування по вузьким вуличкам, пошук місця для парковки і от перед нами відкрився симатични провулок, що вів до моря.
    Z0Xiaz.jpg

Такі от інсталяції тут дуже полюбляють.
    o9SmoH.jpg

Проходимо цим провулком і нам відкриєваться вид на величезний пляж по обдива боки від нас. І на місце куди, в буквальному сенсі, можна впасти перекусити. Що ми і зробили.
    1O2EGN.jpg

YoHiA9.jpg

Це мабуть найкращий "інтерєр" ресторану який може бути. Ти просто лежиш і насолоджуєшся всім навколо. Тебе зовсім не хвилює, як швидко принесуть твоє замовлення, ти зручно вмостився в лежака і отримаєш насолоду від споглядання вечірніх краєвидів. Все, в полі зору, настільки неймовірно виглядає, що ти не віриш в те, що ти справді тут знаходишся. Здається що це лише сон, картинка, якою твій мозок вирішив порадувати тебе, прокручуючи доки ти дрімаєш. Картинка, що відкарбувалася в памяті, після перегляду якогось фільму, в тропічній локації, чи реклами шоколадки Баунті.
    rIoD1k.jpg

JXji62.jpg

Фотка в стилі "Гламурне кісо".
    Ab3hlQ.jpg

Час пролетів і нам принесли наше замовлення. Я замовив собі індійський каррі суп(4.50$) і смажену качку з часником і перцем(6$).
    GM53Eb.jpg

Каррі супи стають моїми улюбленими видами супів. Не було часу поглиблюватись у технічні деталі, але наскільки я зрозумів, ці супи поділяються між собою за типами каррі приправ на зелені, жовті і червоні. Чітко сказати чим і як вони відрізняються поки що неможу, в них різні рівні співвідношення солодкості і гостроти. Хоча звичайно на це щей впливає приготування. Одне точно вони дуже смачні. І не дивлячись на свою гострість чудово засвоюються і не викликають ніяких неприємних відчутів(печії) після вживання, чи на ранок.

Що стосується качки, то це блюдо, рецептом якої можна урізноманітнити свій місячний раціон. Смачно, не звичний присмак додає заправка, але не створєю такого єфекту, як той же каррі суп. Є варіант, що не кожному прийдеться до смаку. Моїй дівчині, наприклад, не сподобався кисло-солодкий соус-заправка.

Такі от пироги).. Ах так, шейк із банана, ананаса і кавуна нямка. Якщо будете тут пийте, пийте чи побільше шейків.. Особливо кокос, ананас, манго... Це фрукти які тут просто божествені і я вже відчуваю як буду скучати за ними.

Під кінець трохи нічних пейзажів.
    NAHvkQ.jpg

toL7iG.jpg

А сьогодні, зкупившись, я зробив приготування до завтрашніх днів українського барбекью в Тайланді. Радуюсь, не нарадуюсь від якості мяса в місцевих гіпермаркетах.
    yz2Db4.jpg
    Ответить Цитировать
    531/844
    + 43
  • 77E5b7lZE4A.jpg
    Ответить Цитировать
    16/48
    + 1
  • респект за такие отчеты!
    Ответить Цитировать
    10/15
    + 2
  • Эдина проблема, знайти на острові, де переважно ростуть лише пальми, вугілля і розпалювач для мангала..
    Ответить Цитировать
    532/844
    + 0
  • Yaruk7 @ 4.3.2015
    consaltus, откат йде зараз. Хоча, насправді, ніякий це не відкат і не технічна корекція чи ще щось. В цих коливаннях куди більше адміністративних факторів і удару кулаком шоколадника з фразою "я сказав по 21".
    Наші потілитики ніяк не можуть забути про свої рейтинги і почати працювати. Вони страшенно бояться втратити владу, адже тоді не зможуть захищати свої нелегальні дії в легальному бізнесі.
    Звідси і всі ці дії. Порох такий господарник, мужик, альфач, гримнув кулаком, крикнув і зробив з 38грн 26грн.. Крім того десь читав, що в раді почали протягувати закон про кримінальну відповідальність осіб, що критикую владу і ко. Чим далі тим більше все це починає нагадувати россію початку правління пуйла. Але це відступ.
    Курс буде 36, буде і вище питання лише в тому коли відбудеть чергове падіння. Банки і решта своє заробили на курсі, тепер покірно чекають відмашки НБУ, дозволу почати нове раллі, новій гойдалки. Пройде час, народ звикне до нового курсу і поїдемо далі.
    В гривні просто немає іншого вибору. Країна не наекспортує в цьому році стільки товарів, щоб завезти достатню кількість валюти. Дефіцит бюджету збільшився ще більше. Лише вчора читав про чергову еміссію гривень з підписом Гонтарєвої.
    Це просто піке яке повинне статися, дуже багато чого повинно змінитися, щоб в країну пішли фінансові вливання, не кредити, а інвестиції. Тільки тоді можна буде думати про зміцнення гривні.

Відчуваю у нас були б цікаві дискусії з цього приводу.... Багато в чому я не згідний але сказав би так - ти намалював дуже,дуже песимістичний сценарій (курс 36 і я пишу про офіційні курси, а не про "чорний ринок" ), а є реальні сподівання на зовсім інші цифри (я думаю в межах цього року середній курс буде 19\21).
    Дійсно на міжбанку вже більш ніж півроку іде дуже цікава гра, дуже потужних гравців ( і на жаль НБУ зі своїми 6-10млрд дуже часто є "андердогом" на деяких вулицях..) і населення якщо хоче допомагати державі має сидіти на гривнях і не бігати з останніми грошима з істерикою по валюткам. Ну і те що наразі є такий откат курсу(сьогодні валютка продаж 23!!!! дешевше нацбанку!!!) ще раз свідчить, що "заганяли" його за 30 штучно ( і моє особисте враження це нарешті виглядало як топрег (нбу) підловив блефуна (курс 30)).

Ну і тут все як має бути:
    Yaruk7 @ 4.3.2015
    Це просто піке яке повинне статися, дуже багато чого повинно змінитися, щоб в країну пішли фінансові вливання, не кредити, а інвестиції. Тільки тоді можна буде думати про зміцнення гривні

Але дуже значний ріст економіки і зміцнення гривні можливо досягнути за 3-5 р. - адже приростати к нулю набагато легше.
    Ответить Цитировать
    42/98
    + -2
  • c валютных карточек в валюте давно нельзя снимать
    только в гривнах и потом конвертировать в доллар по **** курсу и 2% в пенсионный фонд
    Ответить Цитировать
    17/43
    + 0
  • For2nArtem, кто такое сказал? В УкрСибе с этим проблем нет, как и не было. Заказывай, и снимай.
    Ответить Цитировать
    17/48
    + 7
  • XyDou, точно? я завтра хочу заскочить к ним и уточнить этот момент. $ пока на ВМ храню
    Ответить Цитировать
    29/53
    + 0
  • Yaruk7 @ 4.3.2015
    Эдина проблема, знайти на острові, де переважно ростуть лише пальми, вугілля і розпалювач для мангала..

Тоже с этим столкнулись, вроде в Makro нашли уголь. Розжиг так и не нашли, покупали бенз в бутылях - ну и куда же без исконно Тайского метода
    fSHgRByIa9k.jpg

Еще где-то видел просто в пакетах продают на улице, но увы - не помню где. Думаю, проще всего на ярмарке узнать, где затариваться)
    Ответить Цитировать
    28/50
    + 4
  • я в авале на поточний перевожу потом выдают в у.е, 1% за перевод с карточного на поточний рахунок снимают
    Ответить Цитировать
    4/8
    + 2
  • consaltus, снимал полторы недели назад.
    Ответить Цитировать
    18/48
    + 0
  • For2nArtem @ 4.3.2015
    c валютных карточек в валюте давно нельзя снимать
    только в гривнах и потом конвертировать в доллар по **** курсу и 2% в пенсионный фонд

я снимал буквально в понедельник
    Ответить Цитировать
    41/77
    + 0
  • Зустрілися два наркомани.

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2667298
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Timsilver83 (BTN): $117.55
    samsungr410 (SB): $107.78
    Hero (BB): $100.00
    Kiba52 (UTG): $314.90
    benjimurry (MP): $80.68
    kennedy26 (CO): $36.09

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 9 9
    3 folds, Timsilver83 raises to $2, 1 fold, Hero raises to $8, Timsilver83 calls $6

Flop: ($16.50) Q 9 7 (2 players)
    Hero bets $9, Timsilver83 calls $9

Turn: ($34.50) J (2 players)
    Hero bets $20.50, Timsilver83 calls $20.50

River: ($75.50) 8 (2 players)
    Hero bets $62.50 all in, Timsilver83 calls $62.50

Final Pot: $200.50
    Timsilver83 shows K J (a pair of Jacks)
    Hero shows 9 9 (three of a kind, Nines)
    Hero wins $197.70
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    533/844
    + 6
  • Перед нами на віллі відпочивали данці. Гарячі скандинави повідломували ручки на дверях однієї зі спален.
    Ну, не біда, при поселенні відразу домовилися, щоб ручки поремонтували, а заодно й замінили замок, що сильно заїдав. Сьогодні все це зробили, але історія не про це.
    На Самуі, за все що стосується вілли, відповідає ріелтор, саме з ним(в нашому випадку з нею) про ремонт й домовлялись. І от наша ріелторша приїхала сьогодні разом з робітниками, і я вирішив поцікавитись де можна купити вугілля для барбекю. Нажаль, відовіді вона не знала(насправді, їй навіть довелося показати на ноуті картинку і записати "на бумажці" англійську назву), але обіцяла дізнатися. І от десь через півтори години, вона зявляється знову і віддає мені 3 вязки з вугіллям. А на питання скільки я їй винен, каже що нічого і якщо потрібно буде ще, то щоб ми зверталися.

Чесно кажучі я був, і поки все ще є, в шоці. В Укарїні, да й в будь якій з пострадянських республік, після того як ти віддав гроші за віллу ріелтору, шанс побачити його знову наближується до 0. Не говорячи про те, що він сяде в машину, поїде шукати шось на ваше прохання, знайде, купить і привезе, щей не візьме грошей.

...

..не ту країну назвали Гондурасом (с) бородатий анекдот.
    Ответить Цитировать
    534/844
    + 29
  • Відкатали ранкові сесії і збираємось катнутись до місцевих водоспадів і тигровий зоопарк(так в брошурці зветься). Ввечері, якщо знайду час після одної-двух сессій і приготуванні стейків на барбекюшниці, спробую відписатись детально стосовно курсу і того що зробив наробив НБУ і т.д.
    А ні, то десь на днях.
    Ответить Цитировать
    535/844
    + 9
  • Yaruk7 @ 5.3.2015
    Відкатали ранкові сесії і збираємось катнутись до місцевих водоспадів і тигровий зоопарк(так в брошурці зветься). Ввечері, якщо знайду час після одної-двух сессій і приготуванні стейків на барбекюшниці, спробую відписатись детально стосовно курсу і того що зробив наробив НБУ і т.д.
    А ні, то десь на днях.

сьогодні, до речі, очікується вихід голодних імпортерів на міжбанк, яких відшили на тиждень довідками... тільки зранку курс на ЧР піднявся вже на 1 грн
    Ответить Цитировать
    78/109
    + 0
1 82 83 84 85 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.