Тепер про приємне!
Вчора каталися на байках з дівчиною, оглядали місцевість. Дивились що, де можна придбати, куди сходити і так далі. Одним з останніх пунктів був гіпермаркет Теско, що перед Ламаі, в якому я сподівався знайти(і знайшов) офіс одного місцевого 3г оператора. По плану, після Теско, ми мали заїхати в якесь симпатичне придорожне кафе. Що б у вас в голові не виник образ якоїсь жахливої забігайлівки, скажу, що дорога, принаймі та її частине біля якої ми живемо, на острові йде фактично вздовж берегової лінії. Тому 95% придорожних кафе це чудові, живописні ресторани зі смачною кухнею.
Так от... Відїхавши недалеко від маркету, я натрапив на табличку "Lamai Beach" і дорогу, що уходила вліво. Подумав, що можна зробити крюк, подивитися на пляж, а потім вже продовжиьи пошуки місця де поїсти. Ще декілька хвилин керування по вузьким вуличкам, пошук місця для парковки і от перед нами відкрився симатични провулок, що вів до моря.
Такі от інсталяції тут дуже полюбляють.
Проходимо цим провулком і нам відкриєваться вид на величезний пляж по обдива боки від нас. І на місце куди, в буквальному сенсі, можна впасти перекусити. Що ми і зробили.
Це мабуть найкращий "інтерєр" ресторану який може бути. Ти просто лежиш і насолоджуєшся всім навколо. Тебе зовсім не хвилює, як швидко принесуть твоє замовлення, ти зручно вмостився в лежака і отримаєш насолоду від споглядання вечірніх краєвидів. Все, в полі зору, настільки неймовірно виглядає, що ти не віриш в те, що ти справді тут знаходишся. Здається що це лише сон, картинка, якою твій мозок вирішив порадувати тебе, прокручуючи доки ти дрімаєш. Картинка, що відкарбувалася в памяті, після перегляду якогось фільму, в тропічній локації, чи реклами шоколадки Баунті.
Фотка в стилі "Гламурне кісо".
Час пролетів і нам принесли наше замовлення. Я замовив собі індійський каррі суп(4.50$) і смажену качку з часником і перцем(6$).
Каррі супи стають моїми улюбленими видами супів. Не було часу поглиблюватись у технічні деталі, але наскільки я зрозумів, ці супи поділяються між собою за типами каррі приправ на зелені, жовті і червоні. Чітко сказати чим і як вони відрізняються поки що неможу, в них різні рівні співвідношення солодкості і гостроти. Хоча звичайно на це щей впливає приготування. Одне точно вони дуже смачні. І не дивлячись на свою гострість чудово засвоюються і не викликають ніяких неприємних відчутів(печії) після вживання, чи на ранок.
Що стосується качки, то це блюдо, рецептом якої можна урізноманітнити свій місячний раціон. Смачно, не звичний присмак додає заправка, але не створєю такого єфекту, як той же каррі суп. Є варіант, що не кожному прийдеться до смаку. Моїй дівчині, наприклад, не сподобався кисло-солодкий соус-заправка.
Такі от пироги).. Ах так, шейк із банана, ананаса і кавуна нямка. Якщо будете тут пийте, пийте чи побільше шейків.. Особливо кокос, ананас, манго... Це фрукти які тут просто божествені і я вже відчуваю як буду скучати за ними.
Під кінець трохи нічних пейзажів.
А сьогодні, зкупившись, я зробив приготування до завтрашніх днів українського барбекью в Тайланді. Радуюсь, не нарадуюсь від якості мяса в місцевих гіпермаркетах.
№160 від 3 березня
http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=15111597
швидко пробігся, здається схему через переказ на поточний рах. і потім в готівку - не прикрили ще.
а то мене шлях трафляти уже почав)))