Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2265
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,867
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 81 82 83 84 145
  • Прокинувся, легко поснідав, під чашку кави переглянув новини дня, пройшовся по форумам.
    Далі проплив декілька доріжок басейну і десяток другий хвилин позасмагав на сонці, після чого сів і гарно відкатав сессію в 2к рук.
    Тепер, думаю, ще трішки поплавати, після чого можна й поїхати щільно пообідати. А далі... буде видно )

Що ж, не кожна професія може похвалитися таким описом робочого дня.
    Ответить Цитировать
    524/844
    + 23
  • Ще, десь в середині минулого місяця ,придумав собі правило: "Якщо не знаєш чим конкретно зайнятись, або безцільно серфиш в неті - сядь відкатай щонайменше 500 рук, і лише після можеш хвилин 20 бездумно серфить".
    Позитивний вплив надистинцію помітний.
    Ще прибавив до цього правила пунк або розбири шось у флопзіллі, або подивись вод.
    Ответить Цитировать
    525/844
    + 6
  • надо и себе попробовать
    Ответить Цитировать
    26/50
    + 1
  • Вирішив, оскільки я в Азії, спробувати різноманіття місцевої кухні. Тому, коли ми їдемо десь обідати\вечеряти намагаюсь вибрати щось місцеве, не обовязково тайське.
    Вчора пробував гострий салат з папаї і сильно засмаженої риби і один з видів каеррі супів. Салат просто адово гострий. І коли я кажу адово, це справді адово. Адже сам я полюбляю гостре і гарно перчу коли готую сам, а каєнський перець є мабуть невідємно спецією при приготуванні різних мясних страв. Тому більшу частину місцевої кухні я споживаю нормально. Але цей салат був дуже-дуже-дуже гострим. Не сказав би, що він дуже смачний, непоганий, те що я називаю один раз скоштувати, щоб знати що таке є і ти його коштував. І от після цього салата я десь хвилин десять тупо сидів чекав, тому що не відчував смак іншої їжі.

Сьогодні обідати відправилися в іншу кафешку на берегу Сіамської затоки.

Зрозуміло, з шикарним краєвидом

На вході акваріуми з делікатесами, поки ще живими.

Веселої живності вистачало і на пляжі.

..дуже кумедні цуцики.

Але до їжі... Замовив собі ще один із різновидності каррі супів і місцеву рибку під насвою Silver Pomfret.
    Нажаль, я завтикав і не сфотаграфував суп коли мені його принесли, але можете вірити виглядав він так як і на фото в меню.

На смак - просто чудово. Каррі супи мені починають все більше подобатись. Чудове поєднання гострого і солодкого. Тому якщо будете в цих, або аналогічних, краях, обовязково скуштуйте. Поки що ці супи, мабуть, найсмачніше, що я їв тут.
    Вартує він 150бат. Так тарілка супа в районі 100грн в перерахунку, але на Самуі це дефолтні ціни. Найдешевше що бачив це курячий бульйон за 60-80бат.

Трошки мі-мі-мі.

Тепер рибка.
    Ось таку її принесли.
    Приготована на пару, в заправці з сойового соусу.

І так вона виглядає якщо зняти з неї всю траву і гриби.

Смачна. Майже немає кісток, велики шмати легко відділяються від хребта і з причмакуванням поглинаються. Але, теж нічого особливого. Нових, незвичних, приємних смаків, як скажімо з тим же супом, ви не відчуєте. Хочете пробуйте, але я б за ці гроші краще взяв би краба чи лобстера. Коштує рибка на 900грам 1000бат.

Якщо вам цікаво буде і далі читати репорти про місцеву кухню і мій досвід її споживання - плюсуйте, пишіть.
    Ответить Цитировать
    526/844
    + 52
  • Yaruk7 @ 2.3.2015
    Спойлер: Показать

Тепер рибка.Ось таку її принесли.Приготована на пару, в заправці з сойового соусу.

Щось я не зрозумів - на фотці песик, а в тарілці вже "риба". Оце так тайське диво, хоча по вазі 0,900гр. якраз сходиться, а ось по ціні - вас явно за блефували

P.S. Обов'язково продовжуй!!!
    Ответить Цитировать
    41/98
    + 2
  • Дуже цікаво пишешь, сподіваюсь на продовження.
    Ответить Цитировать
    1/3
    + 2
  • Yaruk7 @ 1.3.2015
    Я вирішив відвідати виключно місцевої їжі. Замовив: карі суп зі смаженою качкою(дуже смачно!): салат з папаєю і піджареною рибкою (шось тип томйон чи типу того) дуже гостро, варто спробувати разок; підсмажена курса з імбирем і перцем(нямка); дівчина взяла пад тай з куркою; і ще два шейка з ківі. Все це обійшлося рівно в 20$.

Впринципі, нормально. Хоча так, таких цін очікуєш від Європи, але не від Азії.

Ну не скажи, не знаю де ти стільки хавки набереш в Європі на 20 баксів. В поляків хіба.
    Ответить Цитировать
    14/26
    + 0
  • Вчора обміняли, з Тарасом, свої Кліки на ПСХи.
    Забирали ми їх десь за Біг Сі, тому, в нас, для формування першого враження, було близько 15км нічної траси, половина якої це серпантин, з морем по одну сторону і горами(не кримські але які вже є) і масивниими валунами по іншу.
    Байк дуже классний!

За його кермом є відчуття, що ти їдеш не на моторолері, а на справжньому масивному байку. В основному це відчуття, мабуть, через те що до цього весь місяць ми керували легеньким кліком, в траєкторію руху якого, на швидкості вище 60км, раптовий вітер міг вносити суттєві поправки.
    З псхом таких проблем немає Їде впевнено і солідно, крейсерську швидкість на ньому можна тримати вище і робиться це легше.

Справді, сидячи на ньому відчуття як в кабіні автомобіля, дуже відмінне від кліка. Але саме тому, якщо колись потрапите у Тай, то спочатку беріть Клік, і вчиться їздити на ньому, потім, як пересядете на псх, отримаєте неймовірні враження.

Да й вцілому він симпатичніше, особливо чорний і білий варіанти. Але і мій червноний not bad! Хоча на фотах він і здається рожемим, насправді і мій і Тараса псхи яскраво червоні. У мене просто якась незрозуміла проблема з передачою кольору камерою Соні.

Ответить Цитировать
    527/844
    + 9
  • А как у вас там дела с укусами всяких насекомых?
    Делали прививки?
    Ответить Цитировать
    6/13
    + 0
  • moushjak, нічого не робили.
    Комарів і аналогічних кусючих тварюк тут значно менше ніж в Україні, в аналогічний по температурі період. Як мінімум я тут ще жодного разу не бачив такої хмари з комарів, яку в нас літом.
    Останні дві ночі десь по годині+ сиділ при світлі на відкритій терасі і ніщо нас не вкусило.
    На старій віллі отримав десь 2 укуси. Пройшли так само як і в нас, відчуття і решта теж що й від бендерівського комара.
    Тому нема за що переживати.
    Ответить Цитировать
    528/844
    + 3
  • PCX - верное решение) Я каждый раз, как ехал с Ламая на Липа Ной, старался рекорды обновить))) Остановился в районе 120 км\ч
    Ответить Цитировать
    27/50
    + 1
  • я так на велосипеде ставил рекорды на одном спуске по бездорожью за пределами города. Макс было около 63 км/ч
    потом понял, что здоровье дороже и лучше не шутить с этим
    Ответить Цитировать
    26/53
    + 7
  • consaltus @ 3.3.2015
    здоровье дороже и лучше не шутить с этимsmile.gif

К сожалению, в подавляющем большинстве случаев, принять это человек может только прочувствовав на себе все тяготы и лишения наступивших последствий.
    Ответить Цитировать
    7/13
    + 2
  • я понял, что мой путь неправильный когда успел увидеть глаза шахтера, который шел с копанки и поднимался мне навстречу
    Ответить Цитировать
    27/53
    + 1
  • Yaruk7, сейчас все СМИ пестрят новостями об укреплении гривны и победе Гонтаревой над силами зла))

ты все также считаешь, что нас ждет жесткий откат?
    Ответить Цитировать
    28/53
    + 0
  • Yaruk7 @ 3.3.2015
    Хоча на фотах він і здається рожемим, насправді і мій і Тараса псхи яскраво червоні.

Тєма як з тим платтям?
    Ответить Цитировать
    16/26
    + 1
  • consaltus, откат йде зараз. Хоча, насправді, ніякий це не відкат і не технічна корекція чи ще щось. В цих коливаннях куди більше адміністративних факторів і удару кулаком шоколадника з фразою "я сказав по 21".
    Наші потілитики ніяк не можуть забути про свої рейтинги і почати працювати. Вони страшенно бояться втратити владу, адже тоді не зможуть захищати свої нелегальні дії в легальному бізнесі.
    Звідси і всі ці дії. Порох такий господарник, мужик, альфач, гримнув кулаком, крикнув і зробив з 38грн 26грн.. Крім того десь читав, що в раді почали протягувати закон про кримінальну відповідальність осіб, що критикую владу і ко. Чим далі тим більше все це починає нагадувати россію початку правління пуйла. Але це відступ.
    Курс буде 36, буде і вище питання лише в тому коли відбудеть чергове падіння. Банки і решта своє заробили на курсі, тепер покірно чекають відмашки НБУ, дозволу почати нове раллі, новій гойдалки. Пройде час, народ звикне до нового курсу і поїдемо далі.
    В гривні просто немає іншого вибору. Країна не наекспортує в цьому році стільки товарів, щоб завезти достатню кількість валюти. Дефіцит бюджету збільшився ще більше. Лише вчора читав про чергову еміссію гривень з підписом Гонтарєвої.
    Це просто піке яке повинне статися, дуже багато чого повинно змінитися, щоб в країну пішли фінансові вливання, не кредити, а інвестиції. Тільки тоді можна буде думати про зміцнення гривні.
    Ответить Цитировать
    529/844
    + 13
  • Yaruk7 @ 4.3.2015
    це починає нагадувати россію початку правління пуйла

15 лютого України більше не стало, тепер це Украшка((
    Сьогодні НБУ задля штучного підтримання курсу заборонив видачу валюти з платіжних карток до 3 червня.
    Влада робить все для того, щоб соціальний бунт став реальністю.
    Ответить Цитировать
    1/15
    + 2
  • Yaruk7, Привіт, як мені здалося ти дуже не погано розумієшся на питаннях економіці. Мені потрібно купити не велику кількість доларів, як гадаєш чи буде курс ще суттєво падати і є сенс ще трохи почекати, чи скоріше я буду чекати падіння, а він раптом піде вгору?
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 0
  • VikramAditya @ 4.3.2015
    15 лютого України більше не стало, тепер це Украшка((
    Сьогодні НБУ задля штучного підтримання курсу заборонив видачу валюти з платіжних карток до 3 червня.
    Влада робить все для того, щоб соціальний бунт став реальністю.

та не путайте вы, краще постанову почитайте, це все вже з серпня місяця діє, постанова 540 от 29.08.2014
    Ответить Цитировать
    76/109
    + 3
1 81 82 83 84 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.