enduser, Якщо чесно, то я вивчився в "
Шаге", а знання свої на практиці толком не вийшло застосувати, вийшло швидше навіть для себе, для загального розвитку. Наскільки це перспективно? Якби ти тільки прийшов в покер, і я тобі б сказав що регiв і так хоч греблю гати, тебе б це не зупинило? Зараз цей ринок праці ще не перенасичений звичайно, але все до цього йде. Зараз робота в цій сфері є для всіх, з оплатою в залежності від досвіду.
Я б на твоєму місці спробував би в наступному порядку: HTML>XHTML>CSS>JavaScript>Бази даних (MySQL) + PHP. Якщо плануєш цим заробляти в майбутньому, то потрібно вчити все, на знанні якоїсь окремо взятої мови програмування в вебі заробити щось навряд чи вийде. Ну і великий плюс звичайно, що по сутi освіта в цій сфері не грає ролі, грає роль досвід і твої знання.
Наскільки просто у вивченні? Я спочатку вчив мови: С, С ++, С #. Тому мені було легко, тут як і з звичайними мовам, вивчив щось одне серьеозное, наприклад англійську (до речі англійська в програмуванні теж зайвою не буде) - а потім всі інші мови як по маслу йтимуть. А в вебі нічого ніби надскладного немає, головне твої усидливість і працьовитість.
Як у тебе до речі з логічним мисленням і математикою?