Хлопці, вибачте за офтоп. Я бачив тут двіж з приводу заборони на видачу доларів у касах банків, але в тому так і не розібрався. Недавно відкрив дебетовий рахунок в доларах , банк Аваль. У мене на рахунку пусто.Як поповнити рахунок при умові, що доларів у мене готівкою немає, а конвертувати гривні в долари - в банку сказали, що не хочуть можуть? В онлайні також ніде не маю доларів, лише гривні. Але і через інет поповнити доларову картку гривнями не зміг (хоча при відкритті рахунку мене запевнили, що конвертація між валютами автоматична і ніяких проблем з цим не буде) Виходить ні через касу ні через інтернет поповнити не можу Не виключаю, що я дурак і все насправді просто, але мені вся ця банківська бюрократія (та й загалом будь-яка інша)страшенно виносить мозок. Не відмовлюсь від будь-якої допомоги
Cash_Magnetic @ 11.9.2014 А можно узнать мысли по раздаче с АК(против AJ)?
На самом деле с нашей стороны раздача довольна стандартная. Если коротко, то при условии, что я ставлю кбет с такой рукой в такую доску, то кмк ее нужно флоатить на ч/р (у нас натсовый БД+Оверы и мы можем доехать/ прибыльно блефовать). На терне после чека у него в диапазоне с вменяемых рук по сути только Jx ФД. Ставить самому на терне смысла не вижу, а на ривере нас бьют по сути только QdJd, JdTd и какой-нибудь рандом
happyrainbow @ 11.9.2014
Неа
billy_hoho @ 11.9.2014
А не пробував за гривні купити долари у бариг (якщо в банку не можна) і покласти на рахунок?
imblack @ 11.9.2014 На самом деле с нашей стороны раздача довольна стандартная. Если коротко, то при условии, что я ставлю кбет с такой рукой в такую доску, то кмк ее нужно флоатить на ч/р (у нас натсовый БД+Оверы и мы можем доехать/ прибыльно блефовать). На терне после чека у него в диапазоне с вменяемых рук по сути только Jx ФД. Ставить самому на терне смысла не вижу, а на ривере нас бьют по сути только QdJd, JdTd и какой-нибудь рандом
А сеты? Если там были так разыгранные AJ то и AQ могут быть, что уже стрит. Ну и 89 хоть и редки но тоже не исключение. Мне честно говоря колл видится далеко не таким легким. И на флопе кстати тоже.
А насчет доехать. Ну приходит на терне допустим и как она нас улучшила?) То есть вместо того что теперь все фд оппа являются флашами, то и сеты опять же нас все еще бьют. Да еще и некоторый ряд из них может чекнуть терн. То есть блефовать терн мы не можем с одной стороны, а с другой по линии чек терна и бет ривера на чек по бланку у нас сильных рук кажется не больше чем 0) Наш туз конечно на флопе вроде бы и хорошо, а вроде бы и не очень. Т.к. если бы этот туз был у него, то именно с ним бы он блефовал чаще всего. И получается держа туза на флопе мы блокируем основную часть блефового спектра оппа.
Напиши пожалуйста если я ошибаюсь. Раздача показалась интересной.
Neeel @ 12.9.2014 Напиши пожалуйста если я ошибаюсь. Раздача показалась интересной.
Я бы на твоем месте не особо опирался на мнение говнорега 500ки
Neeel @ 12.9.2014 А сеты? Если там были так разыгранные AJ то и AQ могут быть, что уже стрит. Ну и 89 хоть и редки но тоже не исключение.
Могу ошибатся, но я оцениваю шанс колла пре СБвМП у рега с 66-77 не больше 50% даже с учетом слегка углубленных эффективных стеков. У данного оппонента я не замечал тяги к каким-то не стандартным мувам, кроме разве повышенной агрессии конкретно против меня. Поэтому шанс, что он будет играть на терне ч/р или ч/к с сетами/ФД и тем более с АД, оцениваю еще на порядок ниже. Так что кроме той одной комбы (JdTd там естественно быть не может), которую я уже назвал, я бы добавил не более 3-4 комб стритов/сетов/флашей. По поводу всяких там рандомных рук типа КJo, оценить сложнее, но, думаю, блефов для плюсового колла мы все равно насобираем
Neeel @ 12.9.2014 А насчет доехать. Ну приходит на терне допустим и как она нас улучшила?) То есть вместо того что теперь все фд оппа являются флашами, то и сеты опять же нас все еще бьют. Да еще и некоторый ряд из них может чекнуть терн. То есть блефовать терн мы не можем с одной стороны, а с другой по линии чек терна и бет ривера на чек по бланку у нас сильных рук кажется не больше чем 0) Наш туз конечно на флопе вроде бы и хорошо, а вроде бы и не очень. Т.к. если бы этот туз был у него, то именно с ним бы он блефовал чаще всего. И получается держа туза на флопе мы блокируем основную часть блефового спектра оппа.
Здесь очень долго можно писать, но основная идея в том, что при условии кбета в такую доску в таких позах, где спектр велью ч/р опа достаточно узкий, мы вполне можем защищать такую руку. Так как с одной стороны его блефы/полублефы часто будут ставить в подходящие для нас оверкарты, а с другой - велью спектр на бубновых тернах будет ставить крайне редко, при этом давая нам либо бесплатную карту, либо не плохую возможность блефовать как на терне-ривере. Проблема блокировки блеф спектра присутствует, но если присмотреться, то там всего 6 комб потенциальных блефов с А так что не критично
billy_hoho @ 11.9.2014 Хлопці, вибачте за офтоп. Я бачив тут двіж з приводу заборони на видачу доларів у касах банків, але в тому так і не розібрався. Недавно відкрив дебетовий рахунок в доларах , банк Аваль. У мене на рахунку пусто.Як поповнити рахунок при умові, що доларів у мене готівкою немає, а конвертувати гривні в долари - в банку сказали, що не хочуть можуть? В онлайні також ніде не маю доларів, лише гривні. Але і через інет поповнити доларову картку гривнями не зміг (хоча при відкритті рахунку мене запевнили, що конвертація між валютами автоматична і ніяких проблем з цим не буде) Виходить ні через касу ні через інтернет поповнити не можу Не виключаю, що я дурак і все насправді просто, але мені вся ця банківська бюрократія (та й загалом будь-яка інша)страшенно виносить мозок. Не відмовлюсь від будь-якої допомоги
Вони не можуть поповнити, бо у них немає $ щоб видати тобі з карткового рахунку, те ж саме, думаю, і через інет-банкінг....блокуються такі операції (або програми не працюють), тому що катастрофічно не вистачає $ в банках Тут варіантів, як на мене, кілька: 1. Купувати $ в банках по 12,90 (але з кожним днем доларів в банках все менше, якщо на початку тижня можна було одіти кеди та побігати по відділеннях та назбирати потрібну суму, то сьогодні $ практично неможливо купити у відділеннях банків). Єдине що банки можуть запропонувати це взяти вашу гривню та покласти на депозит на 1-3міс., але не факт, що вони по закінченні терміну депозиту повернуть вам долари, а якщо будуть видавати в грн. то хтозна по якому курсу. Варіант з депозитом ризикований. 2. Купувати у валютчиків по 14,00-14,20. 3. Як варіант, знайти знайомих з $ яким потрібна гривня
webvadimka @ 12.9.2014 Вони не можуть поповнити, бо у них немає $ щоб видати тобі з карткового рахунку, те ж саме, думаю, і через інет-банкінг....блокуються такі операції (або програми не працюють), тому що катастрофічно не вистачає $ в банках Тут варіантів, як на мене, кілька: 1. Купувати $ в банках по 12,90 (але з кожним днем доларів в банках все менше, якщо на початку тижня можна було одіти кеди та побігати по відділеннях та назбирати потрібну суму, то сьогодні $ практично неможливо купити у відділеннях банків). Єдине що банки можуть запропонувати це взяти вашу гривню та покласти на депозит на 1-3міс., але не факт, що вони по закінченні терміну депозиту повернуть вам долари, а якщо будуть видавати в грн. то хтозна по якому курсу. Варіант з депозитом ризикований. 2. Купувати у валютчиків по 14,00-14,20. 3. Як варіант, знайти знайомих з $ яким потрібна гривня
Дякую за відповідь, бо правда, зараз ця проблема - одна з найболючіших для мене. 1. Не продають долари взагалі, я б і радий взяти але не дають...Для мене це дика і незрозуміла ситуація, коли приношу їм гривні, прошу обміняти їх на долари і покласти на картку, а вони кажуть: "ні, не можна" Хоча я їх і не забираю з банку, але по суті, мабуть, купляти бакси зараз в принципі не можна і не важливо, що ти з ними збираєшся робити - деп чи під подушку. 2. Не пробував цей варіант. Зараз я з гіпсом - бігати не дуже велике бажання 3. Таких знайомих також не знайшов
Як варіант вже думав обмінювати ПС на приват24, але курс значно нижчий звісно ж. Зараз ще попробую розпитати детальніше у служби підтримки
billy_hoho @ 12.9.2014 Дякую за відповідь, бо правда, зараз ця проблема - одна з найболючіших для мене. 1. Не продають долари взагалі, я б і радий взяти але не дають...Для мене це дика і незрозуміла ситуація, коли приношу їм гривні, прошу обміняти їх на долари і покласти на картку, а вони кажуть: "ні, не можна" Хоча я їх і не забираю з банку, але по суті, мабуть, купляти бакси зараз в принципі не можна і не важливо, що ти з ними збираєшся робити - деп чи під подушку. 2. Не пробував цей варіант. Зараз я з гіпсом - бігати не дуже велике бажання 3. Таких знайомих також не знайшов
Як варіант вже думав обмінювати ПС на приват24, але курс значно нижчий звісно ж. Зараз ще попробую розпитати детальніше у служби підтримки
1.Я б радив знайти нормальних валютчиків (бажано через знайомих), зараз це найвигідніше. 2. Інший варіант, знімати готівку з карти у Європі. У нас багато людей знімає у Польщі, і курс виходить непоганий.
Є ще варіант: депозитиш всю гривню на старзи, паралельно виготовляєш валютну карту(прописуєш депом на старзах) і потрохи виводиш валюту. В мене мультивальтна золота карта "Кредит Дніпро", знімаю у відділеннях без комісій + %на залишок по рахунку ( карта коштує 300 грн на рік+150 кожний додатковий валютний рахунок)
webvadimka @ 12.9.2014 Але і через інет поповнити доларову картку гривнями не зміг (хоча при відкритті рахунку мене запевнили, що конвертація між валютами автоматична і ніяких проблем з цим не буде)
После того, как у нас сделали покупку валюты по паспорту с гривневой карты перевести на валютную невозможно через инет-банк. С долларовой на гривневую же - возможно. Но лишено смысла. Так как обмен идет по, возможно, не самому лучшему курсу банка + идет комиссия за конвертацию.
Не варто панікувати, не так вже далеко зима, різдво, нр і так далі. І чим ближче до цих дат, тим більшим буде дефіцит реальної гривні, і тоді може бути зворотня ситуація, коли курс в мінял буде гіршим ніж в банку
moushjak @ 15.9.2014 После того, как у нас сделали покупку валюты по паспорту с гривневой карты перевести на валютную невозможно через инет-банк. С долларовой на гривневую же - возможно. Но лишено смысла. Так как обмен идет по, возможно, не самому лучшему курсу банка + идет комиссия за конвертацию.
Только что в Приват24 перевел с гривневой кредитки на виртуальную долларовую по курсу банка. Другое дело, что таким макаром нельзя больше $100 в сутки перекинуть (сейчас у них такое ограничение).
sanpri (CO): t152431 M = 19.36 Nikolo5 (BTN): t51729 M = 6.57 SLOPPYKLOD (SB): t129647 M = 16.46 MONSTER_DONG (BB): t201994 M = 25.65 Hero (UTG): t115003 M = 14.60 mikki696 (UTG+1): t215360 M = 27.35 ALIN76poker (UTG+2): t270511 M = 34.35 Anjeyyy (MP1): t83356 M = 10.58 s.a.m.o.1985 (MP2): t219780 M = 27.91
Pre Flop: (t7875) Hero is UTG with A K Hero raises to t6600, 1 fold, ALIN76poker calls t6600, 1 fold, s.a.m.o.1985 raises to t25500, 4 folds, Hero raises to t114628 all in, 1 fold, s.a.m.o.1985 calls t89128
Flop: (t243731) 6 T T (2 players - 1 is all in)
Turn: (t243731) Q (2 players - 1 is all in)
River: (t243731) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t243731 Hero shows A K (a pair of Tens) s.a.m.o.1985 shows A Q (two pair, Queens and Tens) s.a.m.o.1985 wins t243731
знову трошки, знову чучуть...
п.с. Женя, бачив тебе в турнірі, сумно було побачити твій нік відразу за моїм в списку вилетівших
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
Poker Stars, $2.50/$5 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
chirpybrox7: $1,956.34 (391.3 bb)
BB: $500 (100 bb)
UTG: $507.50 (101.5 bb)
Hero (MP): $823.03 (164.6 bb)
CO: $500 (100 bb)
BTN: $1,041.31 (208.3 bb)
Preflop: Hero is MP with
UTG folds, Hero raises to $12.50, 2 folds, chirpybrox7 raises to $45, BB folds, Hero calls $32.50
Flop: ($95) 6
chirpybrox7 checks, Hero bets $37.50, chirpybrox7 calls $37.50
Turn: ($170) 7
chirpybrox7 checks, Hero bets $115, chirpybrox7 calls $115
River: ($400) 8
chirpybrox7 checks, Hero bets $292.50, chirpybrox7 calls $292.50
Results:
Final Board: 6
chirpybrox7 showed 6
Hero showed and lost (-$490 net)