Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-1711
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    528,815
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 40 41 42 43 145
  • Jonny_Rixter, це кайф))) а взагалі, я тебе ще більше можу шокувати, але по твому проханню останній раз
    f0b7bb4a1aa0.jpg
    Ответить Цитировать
    34/109
    + -1
  • Сьогодні також гра складувалась дуже важко, але автомат змилувався і дав трошки плюсанути
    d7FGMX.png
    Ответить Цитировать
    243/844
    + 1
  • Трошки звітів...

Літом не публікував звітів щодо результатів, тому що просто не було не сил не бажання. Всі місяц були одманітні в своїй жахливості і перебуваючи 90 днів в стані перманентного відчуття безсилості не було звідки взятися натхненню для створення якихось толкових постів у блозі. Я так, навіть, і не зміг завершити звіт про Болгарію. Кожен день відкладаючи на наступний, адже в кінці дня голова зовсім не варила на створення чогось путнього в епістолярному жанрі.

І зараз це спроба перебороти себе і все ж написати якийсь більш менш цікавий звіт. Можливо він зможе запустити якийсь невидемий механізм всесвіту, який у результаті змінить безжальний свінг на безмежно приємний год мод у хіро.

Серпень.
    Фактично нормально грати почав лише числа з 12. До цього була Болгарія, де я награвав не біьше 1,5к рук в день. Да й потім, я вкатувався в режим і посправжньому працювати почав лише десь числа з 15.

Але до графіків і цифр, які всі так любять.

Літо

Завтра піду зіграю турнір оффлайн, в місцевому клубі, післязавтра просто день відпочинку.
    Постараюсь зібратись, викинути все зайве з голови і видати гарний по праці і результату вересень.

Постійно граючи повторював, що все, що нас не вбиває - робить сильніше. І це те що я мушу пережити, тимбільше що це поки що не рекорд, колись ще коли я грав звичайні столи нл50, то примудрився спійматись щось в районі 45бі недобору. Правда не хочеться повторяти і тимбільше перевершувати те досягнення.

Сподіваюсь, що вересень просто складеться легше. Дуже важко довгий період підряд, що називається терпіти і бороти. Хочеться звичайної гри, щоб мати натхення і бажання виділити більше часу на теорію, мати бажання активно і цікаво вести блог (а не лише факмайлайф роздачі), просто хочеться щоб робота приносила хоч якесь задоволення... ну і грошей звичайно хочеться.

На цьому мабуть все, і як співав Вакарчук: "Все буде добре!".
    Ответить Цитировать
    244/844
    + 14
  • Yaruk7 В какое время играешь? сильно дневное поле з200 отличается от ночного?
    Ответить Цитировать
    1/15
    + 0
  • Jonny_Rixter, сума яка в декілька раз (5+) перевищує зарплату "на заводі".

soseda,
    Ответить Цитировать
    105/215
    + 0
  • paukkp, А можна конкретніше? Скажімо цифри, прийнятні для тебе.
    Бо скажімо в Києві 500 долларів-мала зарплата, а в моєму місті 300 долларів значно вище середнього, тому актуальність змінюється..
    Ответить Цитировать
    40/55
    + 0
  • soseda, це все ти винен, ти мене на таку хрінь підсадив!))))

Ответить Цитировать
    41/55
    + 0
  • UKrOny, я прокидаюсь десь в 14-15 по Києву, 1-2 годину на розігрів мізків і далі катаю сессії маленькими перервами десь до 20. Далі зазвичай велика перерва коли проводжу час з дівчиною\друзями\займаюсь своїми справами десь до 00, або якщо нічого не заплановано, то знову ж катаю. І опівночі і до 6 ранку нічний період моєї катки.
    В залежності від настрою, того як складається виходить награвати від 4к до 9к рук в день. Це в ідеалі якщо нічого не відволікає і не збиває графік, але таке буває рідко.

Поле не скажу що відрізняється. Фішів що вдень що ніччю однаково, а якщо їх ніччю на десяток більше, то через зум формат ти це не відчуєш. Сказати що ніччю менше сильних регів... тут теж саме, насправді плюсових які стабільно видають 5бб\100 і з якими важко, а не регів з тимчасовим чи перманентним апом, які щомісяця коллекціонують перездачі на 10+бі дуже мало, і відповідно зустрічаєшся з ними ти ще рідше ніж з фішами.

Є багато неприємниї регів, з дуже агрессивним стилем, але при цьому грати з ними просто, нл200 ще не той ліміт де какі регуляри контролюють свою агрессію, іншке вони б вже грали 500-1к. Так от з ними грати просто, абс фактично, але гра твоя сильно залежить від карти, багато доводиться фолдити. Можливо від того що кількість таких регів найвища десь з 18 до 01 і йде ця думка про різну складність поля.

Да й якщо ти вибрав зум, ти маєш розуміти, що це інший шлях чим звичайні столи. Ти маєш розуміти, що 95% гри буде проти регів, тут немає бамханту. В зум йдуть прокачувати скілл, вчитись грати в усіх складах. Чим зум приємний, на ментальному рівні, тим що ти завжди знаєш, що у випадку коли прийде час і ти не зможеш витримувати конкуренцію, зрозумієш, що більшість поля сильніша тебе, тобі завжди буде куди відступити і куди податися.
    Ответить Цитировать
    245/844
    + 4
  • soseda @ 29.8.2014
    эта пиздец

дивитись до кінця

а где это можно сейчас посмотреть?
    не могу найти, везде иъято...
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 0
  • Вирішив вперше в житті, повноцінно відіграти якусь серію онлайн турнірів.
    Тому якщо кому цікаво продаю долі.

можливо на вкуупах автомат вирішить віддати)
    Ответить Цитировать
    246/844
    + 1
  • Я цей місяць відіграв в міні плюс, нічого цікавого. Закріпитися поки не виходить, треба сильно нарощувати БР, а в цьому місяці було багато витрат.
    Запас БР треба просто шалений, бо стріки в 10-15БІ/добу в мене трапляються по декілька раз в місяць. 5БІ, так взагалі майже кожен день. Це треба мати запас десь приблизно 50БІ, щоб можна було казати, що закріпився. Треба більше займатись теорією інакше кіна не буде
    Ответить Цитировать
    106/215
    + 0
  • Перед вихідними зявилось повідомлення, що НацБанк "домовився" з банками шляхом фіктивних угод знизити і втримати курс гривні на рівні 12-13 за $.

А сьогодні, разом з обвалом долара на міжбанку зявилось таке повідомлення:
    "Нацбанк з 2 вересня заборонив видачу іноземної валюти за платіжними картками, ввів обов'язкову конвертацію грошових переказів в гривню і уповільнив процедуру покупки інвалюти на міжбанківському валютному ринку."

Привіт, Білорусь!...?
    Ответить Цитировать
    247/844
    + 7
  • моя жена сегодня ходила в банк снимать доллары и ей сказали тоже самое, потом пришли домой позвонили в службу поддержки и нам там сказали что можно снимать с долларовой карточки доллары при наличии их в кассе банка
    Ответить Цитировать
    2/8
    + 0
  • Сьогодні і я знімав, питання шо завтра буде. І на які рахунки розповсюджується обовязкова конвертація
    Ответить Цитировать
    248/844
    + 0
  • Yaruk7 @ 1.9.2014
    Сьогодні і я знімав, питання шо завтра буде. І на які рахунки розповсюджується обовязкова конвертація

В деяких банках і раніше не можна було знімати долари з картки.
    Зробив поточний рахунок, переводив на нього і знімав.
    Еквівалент до 15000 грн.
    Ответить Цитировать
    1/2
    + 1
  • з сьогоднішнього дня і як мінімум до 2 грудня вводиться обов'язкова конвертація в гривню при видачі готівки з карт. пруф п.13,14
    Ответить Цитировать
    3/15
    + 0
  • makeZworldstop,
    14) іноземна валюта, переказана з -за кордону на користь фізичної особи − резидента і нерезидента для виплати готівкою без відкриття рахунку, виплачується одержувачу виключно в гривнях

тобто вестерн юніон і т.д., де ви взяли що при видачі з карт?
    і як сказав Pragmatik13, ось вам з вашого ж пруфа

9) уповноважені банки зобов’язані обмежити видачу (отримання) готівкових коштів в іноземній валюті з поточних та депозитних рахунків
    клієнтів через каси та банкомати в межах до 15000 гривень на добу на одного клієнта в еквіваленті за офіційним курсом Національного банку України
    Ответить Цитировать
    3/6
    + 0
  • Я й раніше знімав лише у валюті через касу.
    Тепер так доведетьсяя відкривати рахунок.

В будь якому разі це лише частина більшого обману.
    Політики не здатні змінити свою ментальність. Все що робиится підпорядковане одному слову - вибори. Гривню ринковими методами і навіть частично адміністративними, вже неможливо зупинити, вони повинна впасти до своєї реальної\проміжної на шляху до реальної вартості, тобто в кращому випадку 15 в гірношу 20+.

Але все це не на руку рейтингу політиків перед виборами. І вони повернулись до методів якими користувався Овоч, тільки ще більш в ідіотський спосіб який не інакше як: "а після нас виборів, хоч потоп". Різка девальвація гривні після дезертирсва Овоча Федоровича була результатом його 4 річного штучного утримання курсу на 8 грн. Лише тоді це робилось за рахунок постійних вливань валюти із резервів, коли НБУ всім охочим наливав по 7,6-7,9, то зараз це взагалі робиться на холостих ходах, мотивувавши банки що або вони зроблять неісніючуми угодами на міжбанку курс в районі 12 або... самі можете придумати чим їм зараз можуть пригрозити.. да хоч сказати, що вони фінансували сепаратистів і посадити\конфіскувати\відносно чесно забрати і поділити,.. короче методів впливу, особливо зараз достатньо. Саме тому сьогодні мабуть вперше за останні місяці банки вийшли з майже однаковими курсами грн за валюту, хоча раніше різниця досягала 20коп.

Що ж буде далі... те саме що і під час стримування Овочем.. як тільки обмеження, після виборів, знімуть курс за неділю додасть не менше 3 грн.. і тут є 2, на мій погляд, варіанти:
    1. знову ж валютні інтервенції щоб поступово за 2 місяці, скажімо, знизити курс. Але їх потреба буде колосальна, це, звичайно ж, призвиде до ще більшого падіння у майбутньому ...20-25?.. МВФ заборонив подібні дії і це ще треба з ними якось домовитись що б вони закрили очі на одно з головних своїх вимог і дозволили просрати кілька десятків млн $ свого кредиту на порушення їх же вимоги.
    2. інший варіант це якась провакація. щось взірвати\когось убити або просто заспамити медійний простір повідомленнями про підвищену небезпеку агрессії\вторгення\\наступу\апокаліпсісу чого небудь, щоб потім сказати, що тупий народ сам створив дику паніку, зкупив всю валюту і ААааААааа пздц, це через ваші дії курс тепер 16, тупі куски мяса, а ми так старалися і робили вам стабільність.

такі справи...
    Ответить Цитировать
    249/844
    + 2
  • Stells @ 2.9.2014
    makeZworldstop,
    14) іноземна валюта, переказана з -за кордону на користь фізичної особи − резидента і нерезидента для виплати готівкою без відкриття рахунку, виплачується одержувачу виключно в гривнях

тобто вестерн юніон і т.д., де ви взяли що при видачі з карт?
    і як сказав Pragmatik13, ось вам з вашого ж пруфа

9) уповноважені банки зобов’язані обмежити видачу (отримання) готівкових коштів в іноземній валюті з поточних та депозитних рахунків
    клієнтів через каси та банкомати в межах до 15000 гривень на добу на одного клієнта в еквіваленті за офіційним курсом Національного банку України

карта - електронний платіжний засіб. читай п. 13.

Взагалі можна обійти цю заборону, якщо є бажання, наступним чином: в постанові нічого не сказано про депозити. Отже - виводимо гроші на карту з карти переводимо на безстроковий депозитний рахунок з можливістю знімати гроші в будь-який момент і знімаємо в долларах з депозиту => профіт.

p.s. зателефонував в банк - підтвердили.
    Ответить Цитировать
    4/15
    + 2
  • Щодо покеру.
    То цей місяць планую добре попрацювати і награти солідну дистанцію. Яку точно загадувати не буду, адже ВКУУПи можуть серйозно повпливати, якщо мені звичайно вдасться дорозпродати долі яких ще лишилось 39%.

Вчора ж я зіграв мало. Вихідні, як і планував, витратив на релакс, зустрівся з друзями\провів час з дівчиною і т.д. і т.п. В неділю так взагалі пянствували під кальян майже до ранку. Ну а в понеділок були певні справи, зокрема з банком і толково виспатися не вийшло. Тому відігравши якусь тисячу рук, я зрозумів що краще лягти раніше, гарно поспати і вже з вівторка набирати оберти.

Результати за вчора.

Ответить Цитировать
    250/844
    + 4
1 40 41 42 43 145
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.