Трошки звітів...Літом не публікував звітів щодо результатів, тому що просто не було не сил не бажання. Всі місяц були одманітні в своїй жахливості і перебуваючи 90 днів в стані перманентного відчуття безсилості не було звідки взятися натхненню для створення якихось толкових постів у блозі. Я так, навіть, і не зміг завершити звіт про Болгарію. Кожен день відкладаючи на наступний, адже в кінці дня голова зовсім не варила на створення чогось путнього в епістолярному жанрі.
І зараз це спроба перебороти себе і все ж написати якийсь більш менш цікавий звіт. Можливо він зможе запустити якийсь невидемий механізм всесвіту, який у результаті змінить безжальний свінг на безмежно приємний год мод у хіро.
Серпень. Фактично нормально грати почав лише числа з 12. До цього була Болгарія, де я награвав не біьше 1,5к рук в день. Да й потім, я вкатувався в режим і посправжньому працювати почав лише десь числа з 15.
Але до графіків і цифр, які всі так любять.
ЛітоЗавтра піду зіграю турнір оффлайн, в місцевому клубі, післязавтра просто день відпочинку.
Постараюсь зібратись, викинути все зайве з голови і видати гарний по праці і результату вересень.
Постійно граючи повторював, що все, що нас не вбиває - робить сильніше. І це те що я мушу пережити, тимбільше що це поки що не рекорд, колись ще коли я грав звичайні столи нл50, то примудрився спійматись щось в районі 45бі недобору. Правда не хочеться повторяти і тимбільше перевершувати те досягнення.
Сподіваюсь, що вересень просто складеться легше. Дуже важко довгий період підряд, що називається терпіти і бороти. Хочеться звичайної гри, щоб мати натхення і бажання виділити більше часу на теорію, мати бажання активно і цікаво вести блог (а не лише факмайлайф роздачі), просто хочеться щоб робота приносила хоч якесь задоволення... ну і грошей звичайно хочеться.
На цьому мабуть все, і як співав Вакарчук: "Все буде добре!".