ShootMeStranger @ 26.8.2014
І які ми маєм приклади?
Особисто для мене одним з найкращих прикладів є Хельмутт, якого всі вважають фішом, вказують на купу базових помилок в його грі, але він регулярно тащить. Деніел також непоганий приклад, щоправда він дуже круто розвинув власний імідж, і добре цим користується. Масса гравців типу Айві, Антоніуса, онлайн-генії типу стікмана, кану, джорджа95, загалом чимало прикладів вдало сформованих кар"єр, які досі тримаються на плаву.
Звісно тут можна звернути увагу на дисперсію, успіх, везіння, і т.д., загалом це була б довга розмова.
Але так само можна згадати чимало підйомів, які відбулися вже в наш час(скажімо я спостерігаю за покерною сферою три роки), що як мінімум доводить, що досягнути успіху можна і сьогодні, але самого бажання недостатньо.
Власне повертаючись до теми-потрібно розділити джерела доходу на ті, які дозволяють жити повноцінно, і ті, які дозволяють просто проіснувати. Офіціанти, продавці, водії, кур"єри, цей список можна продовжувати дуже довго. Всі ці роботи майже вічні, оскільки не вимагають особливих навичок, але в той же час вони ставлять перед тобою чимало рамок. Схлдження на еверест? Льотні курси? Гірські лижі? Ще один безкінечний список можливостей, які хотілося б спробувати, але на жаль вони не достіпні офіціантам чи торгівцям на ринку.
Але мабуть ніхто з нас не хоче просто існувати, правда?
всі хочуть кататися на феррарі, подорожувати світом, плавати на яхті в маямі, і при цьому нічого не робити.
І чомусь більшість думає, що цього можна досягнути єдиним способом-власний бізнес. Майже ніхто не знає, що бізнес-це не сидіти за ноутбуком десь на карибах, і при цьому заносити мільйони, тому й прогорають.
Крім того мене страшно бісять розмови про "не вічність" покеру як джерела доходу. Хоча б тому, що по-перше ми маємо чимало прикладів, коли людей покер годує все їхнє життя(просто потрібно раціональний підхід), крім того так можна сказати про будь-яку роботу.
Загалом же інвестиції в основному зводяться до покупки нерухомості, авто, подорожей на море, і інтелектуальними бесідами на форумі про те, куди краще гроші вкласти. І лише для одиниць ці питання є актуальними.