Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-1168
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    528,751
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 37 38 39 40 145
  • paukkp, Де відпочивав?
    Ответить Цитировать
    3/3
    + 0
  • яким же шикарним був концерт.. і які неймовірні відчуття були під час...
    Ответить Цитировать
    221/844
    + 13
  • завтра спробую детальніше передати емоції
    Ответить Цитировать
    222/844
    + 0
  • перший раз пожалкував через свою привязаність до речей. От купив я телефон 4 роки назад і користуюсь до цих пір, тому що жаль змінювати на інший, хоча і потреби не було.
    А так справді прикро, що в мене з собою була лише 3мп камера

Ответить Цитировать
    223/844
    + 2
  • Jonny_Rixter, ти недооцінюєш диспу в БСС. Конкретно такий розвиток руки буде десь один раз на мільйон рук, скоріш ще рідше. Ймовірність - В_нас_дами+ми_попали_в_сет буде траплятись один раз на 2057 рук. А ще треба врахувати ймовірності: що в_нас_один_опонент, в_опонента_JTs (якщо це ХА або ВvB - 0.33%). Сумарна ймовірність вже буде - один раз на 601к рук. А ще є такі штуки, як - vilian_натиснув_колл, в опонента_на_флопі_гатшот (даму на борді ми вже врахували), в_опонента на тьорні_дабл_гатшот/оесд, опонент_не_рейзить_з_дро ітд іт ін. Щоб ситуація була протилежною і ми переїхали, нам теж треба опп, проти якого ми не будемо рейзити флоп/тьорн, проти якого ми не захочемо 3бетити JTs. Тобто окрім саме борда і карт, які виходять, нам треба відповідний опп. А ще може бути в одній руці стеки в 150бб, а в другій ми опинимось в стеках 100бб, в іншій зіграємо проти мсс-ника.
    А ще є ситуації, коли наших тузів переїхав фіш з 32о. Як часто буде протилежна ситуація?
    В результаті, щоб нівелювати диспу в одній руці треба награти 10+кк рук. Тому те, що всім здають однаково це так, але дистанцію, щоб дійсно всім здали однаково треба шалену.
    Але я взагалі-то казав трохи про інше. Головна думка була про те, що в кеші лінія ЕВ дуже часто не відображає реальний рівень гри, на відміну від гри з коротким стеком.

GoodNight015 @ 24.8.2014
    paukkp, Де відпочивав?

Я далеко не їздив, відпочивав в селищі Затока. "Відпочивав" правда не те слово, працював я там не менше =)
    Ответить Цитировать
    95/215
    + 3
  • paukkp @ 25.8.2014
    А ще є ситуації, коли наших тузів переїхав фіш з 32о. Як часто буде протилежна ситуація?

Ти не враховуєш, скільки грошей фіш витратить, перш ніж дочекається на свої аути проти наших тузів.

paukkp @ 25.8.2014
    Головна думка була про те, що в кеші лінія ЕВ дуже часто не відображає реальний рівень гри, на відміну від гри з коротким стеком.

В мене на 20К рук плюс по ЕВ і мінус по факту.
    Я гадав, що це добре. А виходить, що я просто заливний лох?
    Ответить Цитировать
    29/55
    + 0
  • Jonny_Rixter @ 25.8.2014
    Ти не враховуєш, скільки грошей фіш витратить, перш ніж дочекається на свої аути проти наших тузів.
    можливо витратить.. якшо нам ще зайдуть проти нього АА, і якщо він ще захочет зайти з мусором проти..
    в теорії все чудово, але на практиці, майже нереально набрати дистанцію на ситуації з великими банками
    ось про ще говориться
    Ответить Цитировать
    224/844
    + 1
  • Jonny_Rixter @ 25.8.2014
    В мене на 20К рук плюс по ЕВ і мінус по факту.
    Я гадав, що це добре. А виходить, що я просто заливний лох?

Це не добре і не погано. Я казав виключно про лінію ЕВ, а не про "мінус по факту". Лінія ЕВ в кеш не відображає реальний рівень гри. Лінія "по факту" від реального рівня гри ще далі. Але ти все одно легко можеш грати з ЕВ в плюсі будучи при цьому мінусовим гравцем і навпаки. Все це на достатньо довгій дистанції. 20к рук, це взагалі не дистанція для бсс, щоб про щось говорити. Навіть 100к - це ні про що.

От, для прикладу. Дистанція 100к рук, реальна сила гри піддослідного +6бб/100. На графіку граничні результати на 1к випробуваннь
    wr_6.00_sd_105.00_nruns_999_nhands_100000_True_R1xJzd.png

500к рук. Реальна сила гри +4бб/100, ті самі 1к випробувань:
    wr_4.00_sd_105.00_nruns_999_nhands_500000_True_d0dpvu.png

Лінія ЕВ тільки частково покаже відхилення. Бо виставлятись на 100+бб до рівера ти будеш не часто.
    Ответить Цитировать
    96/215
    + 2
  • Супер блін, нах я в кеш поліз???

Нахір я взагалі в покер почав грати???
    Ответить Цитировать
    30/55
    + 0
  • Може тебе заспокоїть. Я по факту в покер прийшов з бізнеса - там не легше
    Ответить Цитировать
    97/215
    + 0
  • paukkp @ 25.8.2014
    Може тебе заспокоїть. Я по факту в покер прийшов з бізнеса - там не легше

Не заспокоїло...
    Ответить Цитировать
    31/55
    + 0
  • Все одно на деякі чинники можна впливати =) Вчитися робити те що робиш краще і краще, приділяти тому що ти робиш більше часу ніж приділяєш зараз, полюбити те що ти робиш. Рецепт універсальний. Підходить і бізнесу і покеру і будь чому іншому.
    Один з моїх начальників (коли я ще вчився) розповідав як його вчив один єврей: "Петя, чого ти бігаєш і дивишся, щоб у тебе ніхто нічого не вкрав? Ти так нічого не заробиш! Ти зроби так, щоб навіть якщо в тебе хтось щось вкрав, ти все одно був би в плюсі".
    От і нам треба прагнути робити так, щоб якби не крала диспа на дистанції ми все одно були б в плюсі
    Ответить Цитировать
    98/215
    + 4
  • paukkp @ 25.8.2014
    От, для прикладу. Дистанція 100к рук, реальна сила гри піддослідного +6бб/100. На графіку граничні результати на 1к випробуваннь
    wr_6.00_sd_105.00_nruns_999_nhands_100000_True_R1xJzd.png

500к рук. Реальна сила гри +4бб/100, ті самі 1к випробувань:
    wr_4.00_sd_105.00_nruns_999_nhands_500000_True_d0dpvu.png

Лінія ЕВ тільки частково покаже відхилення. Бо виставлятись на 100+бб до рівера ти будеш не часто.

як ця програма називається? дайте лінк
    Ответить Цитировать
    2/15
    + 0
  • R-Tem @ 25.8.2014
    як ця програма називається? дайте лінк

Це не програма, це сайт. І він, на жаль вже не працює, але при цьому зберігає минулі розрахунки. Ці розрахунки я колись зробив і декілька зберіг в своєму блозі на ПС. От і користуюсь. Самих розрахунків я тоді робив значно більше, але результати не зберіг :(
    Ответить Цитировать
    99/215
    + 0
  • paukkp @ 25.8.2014
    Це не програма, це сайт. І він, на жаль вже не працює, але при цьому зберігає минулі розрахунки. Ці розрахунки я колись зробив і декілька зберіг в своєму блозі на ПС. От і користуюсь. Самих розрахунків я тоді робив значно більше, але результати не зберіг :(

є схожий сайт:
    http://www.pokerolymp.com/articles/show/keine/13048/variance-calculator#.U_t9xvl_uX7
    Ответить Цитировать
    6/16
    + 2
  • Дякую, цей навіть краще!
    Ответить Цитировать
    100/215
    + 0
  • paukkp @ 25.8.2014
    Може тебе заспокоїть. Я по факту в покер прийшов з бізнеса - там не легше

Це цікаво. Розкажеш детальніше?
    Ответить Цитировать
    7/26
    + 0
  • А що саме цікаво?
    Ответить Цитировать
    101/215
    + 0
  • Чим займався, чому не пішло і тому подібне. Більшість грають щоб виграти грошей в карти і "вигідно вкласти", а ти пройшов шлях навпаки.
    Ответить Цитировать
    8/26
    + 2
  • ShootMeStranger @ 26.8.2014
    Чим займався, чому не пішло і тому подібне. Більшість грають щоб виграти грошей в карти і "вигідно вкласти", а ти пройшов шлях навпаки.

Якщо докладно, то довго розповідати. Займався будівництвом (це основний напрям) і мав магазин. Не пішло, тому що Овощ До того йшло все. В будівництві ми працювали без хабарів по білому і 95% замовників були іноземці. Після того як прийшов Овощ буквально через рік всі наші замовники звернули фінансування по Україні. А на тому ринку де стояв магазин почалися "ходаки-перевіряючи" при чому іноді зовсім чудернацькі, які взагалі там не повинні бути, підняли оренду. Останньою краплею став новий податковий кодекс. Я вирішив, що хай вони самі себе обслуговують, мене і покер прогодує. В реальності, в нашій країні більшість бізнесу в першу чергу годують чиновників і тільки в другу власників.
    А на рахунок "виграти грошей і вигідно вкласти". Це приблизно те саме, що гравець нл2 хоче заробити грошей в бізнесі, щоб піти на нл1к. В бізнесі більші гроші означають більші ризики, а не тільки більші доходи. В принципі в покері те саме. На нл1к ти можеш заробити більші гроші, але ще треба вміти там грати. Ще один момент - в нашій країні займаючись бізнесом можна опинитись в лісі "годувати гриби", за гратами, без нічого і ще винним ітп. В покері це все або взагалі не загрожує, або ризик мінімальний
    О ще одне. Я знав і знаю багато підприємців. Можу сказати, що більшість бізнесів приносять менше, ніж якби ті гроші, які вклали в бізнес просто покласти в банк під відсотки. Приблизно лише один з десяти+ бізнесів дійсно мають нормальний зиск. Багато моїх знайомих, поки знайшли свою нішу декілька разів повністю витрачали всі наявні кошти і залишались ні з чим, йшли на роботу, накопичували якісь гроші і робили наступну спробу.
    Ответить Цитировать
    102/215
    + 9
1 37 38 39 40 145
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.