Блог Тільтового Лудомана)

16
Статистика
Статистика
16
1 25 26 27 28 35
  • Saveman, як йому комфортно так і пише
    Ответить Цитировать
    11/12
    + 3
  • isildura, це я як читач дав відгук, але з панною не буду сперечатись, най пише як знає
    Ответить Цитировать
    37/39
    + 0
  • лол ) мені здається тобі подобається .. виправляти .. чувак насправді мені тіпа просто пофік ) я веду блог для себе а кому не комфортно читати ну вибачте я нічого з цим не зроблю )
    Ответить Цитировать
    321/437
    + 0
  • сижу собі катаю нікого не чіпаю ))) і тут вот така шляпа це напевно роздача року )

Ответить Цитировать
    322/437
    + 0
  • Noname111, За таким столом за яким ти сидів з останьої роздачі взагалі сидіти немає змісту. За столом 4 рега і одна риба, якій жостко заходить.
    Ответить Цитировать
    42/55
    + 0
  • Мало катаєш, чекаю звіту за місяць. Хочю подивитись скільки рук зіграв.
    Ответить Цитировать
    43/55
    + 0
  • ahhoo, чесно кажучи з тих 4регів тільки 1 щось може решта всі повні дібіли ... не сказав би шо це реги ну над ними я маю великий едж ) особливо цей pvd01 веселить)
    Ответить Цитировать
    323/437
    + 0
  • чесно навіть нехочу скидувати . графіки і руки .. за останій місяць це просто стид позор )) насправді я був занятий іншим .. хоча по суті навіть незнаю чим ) графік там пічяльний по дистанції )
    Ответить Цитировать
    324/437
    + 1
  • І так Закінчується ..цей рік який був для мене на стіки жахливим що просто жесть , я банально неможу передати як мене морально орально анально і фізично трахнули в цьому році.. я втратив мотивацію і впевненість став якимось тупим нітом ..а вікінги не такі ))
    Загалом як рік начинався дуже хуйово ... так він і закінчився ... в кінці року а тобто тиждень назад в мене появилась проблема ізз зубом .. і загалом цього нового року ... мене чекає операція ... яка приблизно коштує від 400-500 доларів ... хеппіі нюєр мадефака ))) кароче але я всерівно стараюсь бути позитивним бо бля виходу нема і це звертаюсь до всіх якшо ви залили або у вас просто пздц ... ) не будьте унилим гамном адже ваші проблеми не цікавлять людей які навколо )

графік скидувати нехочу ... бо не іграв цього місяця а скидувати якісь 10-15-20 тисяч рук це пічяль .. ) загалом закінчив +750 євро це бля пічяль але з нового року .. розписую графік ... і забю.. собі на монітор тому в новому році катати катати катати... і єбашити ... ліміти .. ) а хулі ..

Ну кароче шо я про одну унилість ,загалом бажаю вам в новому році тільки апстріку ... тільки заносів в мтт снг ))) здоровя щастя ну і там ще купа всякої лабуди .. а саме головне це ахуєних нових позитивних вражень ) загалом що був АПЧИК) З НОВИМ РОКОМ ... НЕ УНИВАЙТЕ )
    Ответить Цитировать
    325/437
    + 8
  • і так поки що робичий ритм .. нового року мені подобається. .. ) за останні два дня .. зловив пару веселих роздач і так хто що думає мені цікаво як оптимально правильно)

Ответить Цитировать
    326/437
    + 1
  • не сильний спєц в пло,хоча зараз сам почав іі грати,але в першій роздачі б викинув...якщо людина не долбограй,то врятлє він тут поставить щось слабше чим твоя рука
    Ответить Цитировать
    7/10
    + 2
  • в другій, я так розумію в ЕП пропущений блайнд, або платний вхід в гру (до речі, взяв би до уваги навіть цей мізерний аргумент), перше, що мені не дуже подобається, це те, що в таких глибоких стеках, ти не ізолюєш лімпера, чи не робиш рейз за ці мертві гроші і не реалізовуєш еквіті своєї достатньо сильної як на БТН руки, наступне: якщо ти вже обрав лінію "контроль банку", з блокером на сет королів, то дві вулиці там ізі колл. тобто по ріверу, колл, бо велью ти там збереш хіба якимось мінірейзом, і то з чого? - ну десь з такої руки як ВД88, викинути тут не варіант, адже швидше за все його рука зміщена в біг готових рук і врапів, які не доїхали, тобто в його руці більше карт бродвею, ніж таких як, В,9,8,7(!) звичайно в нього може бути будь що, навіть просто голі тузи, але більш імовірні власне карти бродвею і ФД, які лишились сильною дро кабіною :)
    Сообщение отредактировал Saveman - 3.1.2015, 5:43
    Ответить Цитировать
    38/39
    + 0
  • Saveman, я навіть незнаю чому я не рейзив .. просто зайшов колом .. і це я вже закривав сесію... на флопі я не виставився бо не хотів іграти пот за 500-600бб.. з тупарилим нітом ... ) а його бет пот на флопі... мене дуже насторожив.. ) я приблизно на 90 процентів був впевнений що колю мертву.. ) тому на тьорні і рівері хтів заліпити пот пот )) але я ніт тому просто зіграв чек кол , бо боявся я бб там такий жостковатий фіш який міг витянути ту двухстароонку а коли чувак який поставив бет пот чекнув тьорн для мене вже було зрозуміло де я і маленька надія на 88 була або натс ФД і парами))) і не здивувався по ріверу )) там був сет каралів ) мене просто здивувало що він з утг їх не відкрив )
    Ответить Цитировать
    327/437
    + 0
  • Перша рука. Приймав б рішення по статам на оппа. Друга рука. Там іззі бет по тьорну 16 євро норм ставка. Переставлять, пасс. Якшо заколлять то ми попереду, рівер бланк, тому я думаю треба велью бетити ше 15 - 20 євро.
    Ответить Цитировать
    44/55
    + 0
  • взагалі, в ідеалі для чого цей пот віддавати? якщо він вирішив грати пасивно, то я б зробив спробу забрати цей пот без ШД навіть в сета королів, тобто бет 16-17 торн, бет 43-45 рівер. грав би ідентично зі стрітом і з сетом з ручними ТТ. думаю це +-збалансовано, а якщо це розбалансовано, то скажіть мені в який бік? і скажіть, чи зможе ніт оцінити в який бік буде розбалансована така гра і як він зможе адаптуватись зі своєю лінією під таку гру?
    Ответить Цитировать
    39/39
    + 0
  • я не здивований що ваню заблокували ))) Ладно Рік в Плані ігри і дистанції начався досить непогано ,правда я тілтанув... 4 числа і поліз на ліміти .. ) і все воно досить плачевно відносно ))) .. але нічого кожен має право на помилки при тому я цілий рік не лазив на ліміти в тілті )) а тут навіть незнаю .. що мною керувало .. ну загалом лудокатка )))
    Про хороше ..навіть незнаю що написати вроді найшов .. хорошого хірурга .. для операціїї .. якшо сильно запухну ... після неї скину сюди поржем )))
    зараз хочу .. розібратись з візою ) кстаті ніхто нехоче зі львова зі мною ходити в басейн ато мені одному скучно ?? )) в спорт лайф 300 грв місяць )) задумайтесь )

ну і пару веселих на останок )))

вроді нічого особливого просто скинув .. бо мене цей сухофрукт заїбав...
    тут мені здається я зіграв по динаміці столу .. ) мені сподобалась моя .. ігра )) ну а він ну загалом ... це стріт шо тут скажеш )
    дивують мене ці всі фіші... бля ..ну шо тут сказати ...крім слово .. бля чим він керується ... коли колить мій бет пот рівер
    тут нічого просто понию .. переїжають
    так само як і тут

Ответить Цитировать
    328/437
    + 1
  • )))Може я не ту дисципліну іграю ) кстаті рівно 400 повідомлень написав )))

Ответить Цитировать
    329/437
    + 3
  • кароче сьогодні зробив операцію.. ))) ну загалом не так страшно як я думав.. але всерівно не приємно .. ) загалом радий що все закінчилось перейду ..до інших проблем потрібна фотка розпухшого?
    Ответить Цитировать
    330/437
    + 0
  • Фотку давай)
    Ответить Цитировать
    7/10
    + 2
  • це тіки початок ))))) продолженія следуєт))))

Ответить Цитировать
    331/437
    + 2
1 25 26 27 28 35
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.