Turn: ($57.00) Q (2 players) david1220021 checks, Hero bets $30, david1220021 raises to $130, Hero raises to $194.71 all in, david1220021 calls $64.71
Final Pot: $446.42 Hero shows J A (a pair of Jacks) david1220021 shows 7 7 (three of a kind, Sevens) david1220021 wins $221.81 david1220021 wins $221.81 (Rake: $2.80)
Turn: ($57.00) Q (2 players) david1220021 checks, Hero bets $30, david1220021 raises to $130, Hero raises to $194.71 all in, david1220021 calls $64.71
Final Pot: $446.42 Hero shows J A (a pair of Jacks) david1220021 shows 7 7 (three of a kind, Sevens) david1220021 wins $221.81 david1220021 wins $221.81 (Rake: $2.80)
normannolly, тобто ч/р сета на сухому борді тебе не турбує? як думаєш з яким спектром я зможу продовжити? а багато в ньому буде блефу, полублефу? а чи вийде такою лінією зібрати велью з моїх блефів?..чи тут платять лише кулера і топ спектру, які самі ставлять мінімум 2 з 3 вулиць? і головне чи не буде більш прибутковую лінія ч/к і агресія вже на більш піздніх вулицях?
normannolly, тобто ч/р сета на сухому борді тебе не турбує? як думаєш з яким спектром я зможу продовжити? а багато в ньому буде блефу, полублефу? а чи вийде такою лінією зібрати велью з моїх блефів?..чи тут платять лише кулера і топ спектру, які самі ставлять мінімум 2 з 3 вулиць? і головне чи не буде більш прибутковую лінія ч/к і агресія вже на більш піздніх вулицях?
а так, для нл10 зіграно норм.
Ну чек рейз сета часто грають на сухих бордах,не регуляри бо вони прямолинийни и вони не думають з якои руки вони добирають вони просто роздувають банк ,а по роздачи думаю терн ти и ставив для того шоб викинути на рейз чого тоди виставився?чи то по терну провокував блеф?
normannolly @ 9.6.2014 Ну чек рейз сета часто грають на сухих бордах,не регуляри бо вони прямолинийни и вони не думають з якои руки вони добирають
те що ти написав вірно, але як я сказав для нл10, а не нл200, тимбільше зум. саме тому я більш я виклав цю роздачу. і тому я більш чим впевнений що цей рег на ліміті не на довго, доки дисперсія буде до нього доброю
що стосується терну, то: куди типовіше для 200 блеф ч/р на руках хоча б з якимось еквіті(типу гатшоті, бекдор фд+бекдор оесд) в флопи які спект батона слабо потрапляє, при цьому без роздумів, що демонструє чекрейзер і з яких рук він планує добрати - це мислення нл100 і нижче. саме тому терн це велью бет в усі його можливі дро, які він може грати як коллом, так і ч/р в залежності від рівня неадекватності.
Yaruk7 @ 9.6.2014 як подібні дауни все ще не залились і взагалі дістались з200 ??!!
Є такі, що в подібних спотах ТП рейзять і кажуть що на велью. А сет взагалі натс =) Щоправда у них рейз флопа за 20% і там будуть також всілякі Т9 , 98, 96, 65, КQs з бекдор флашем, тощо.
Ніяк не можу навіть сам для себе відповісти на питання - як там нл200? А задають мені його часто. Дні змінюються як зебра, кількість рук на одному столі в мене впала більш ніж в 1.5 рази, це при тому, що граю я зараз 2 стола, проти звичних 3х на нл100. Дистанції немає, профіт такий, що на один "чорний" день більше і немає профіта. Тримаюсь - і то добре
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.