Після кількох днів, в яких я не міг виграти жодного споту, настав день в якому я майже не програвав великих банків. Хотілося б і ще трохи пограти, але я надто втомився, позіхаю кожні 10хв і очі зліпаються. Ще оскільки 4 столи зуму для мене трохи забагато і після 1к рук я почаю скочуватись в повний автоматизм, я вирішив замість 4 столу грати кілька столів звичайних. Подивимось, що з цього вийде. Сьогодні вийшло непогано =)
Після кількох днів, в яких я не міг виграти жодного споту, настав день в якому я майже не програвав великих банків. Хотілося б і ще трохи пограти, але я надто втомився, позіхаю кожні 10хв і очі зліпаються. Ще оскільки 4 столи зуму для мене трохи забагато і після 1к рук я почаю скочуватись в повний автоматизм, я вирішив замість 4 столу грати кілька столів звичайних. Подивимось, що з цього вийде. Сьогодні вийшло непогано =)
white_niGGGa, головні тези були інші. Але я не здивований.
Після багатьох п'янок нарешті я зможу пограти =) Тепер треба наганяти згаяний час. По плану я вже повинен набивати в середньому в 1.5 рази більше, ніж це було на початку місяця. Це приблизно 300фпп на Старзах і 26$ бонуса на ФТП. Але це в середньому, тому по нормальному треба хоча б трохи більше Бо є випускний та змагання у дитини, фріролл на Старзах і т. ін. Буде важко
День 10-11. Вихідні були по справжньому вихідними. Зустрівся з друзя, провів час з дівчиною, відстав від графіка. Але не жалкую, чудово провів час, розрядився, набрався сил для нової трудової неділі. Що стосується самого марафону, то якби цілі була лише кількість впп, я б навіть не сумнівався в його успішності. Катати по 8-10 годин в режимі автобота не проблема. Але ціль впп+профіт і тут все не так просто, адже неможливо грати по 5-6 годин день без подальшої втрати якості гри. Саме тому втрата днів для мене є доволі критичною. Я це не оправдовуюсь і готую пояснення невиконання марафону, я все ще вірю знаю, що я його успішно виконаю.
Що стосується скуупів, то поки що це одне суцільне розачарування. Жодного ітм і складується дуже невдало.
Сьогодні дивний день. Декілька сесій були з WTSD/WSD/WWSF 10/20/20, а декілька з 30/80/80 Ще ніколи не було, щоб вони так чергувались ще й в один день. А взагалі мене виносять в 4бет потах. Просто розривають на запчастини
Yaruk7 @ 16.5.2014 Вчора переглянув останню, з тих що вийшли, серію Гри Престолів. Пітер Дінклейдж нереально крутий актор, дуже подобається і його гра і його персонаж
Після травневих свят їхали з села додому. Я був в гарному настрою, тому дружина була за кермом.
Зупинилися на заправці попити, хто каву, хто шось по гарячіше. Підходимо до машину, дивлюсь нас хтось підпер.
Стоїмо чекаємо, коли підходить армян десь так років 40 небільше став і стоїть біля цієї машини. І підхожу до нього і питаю. Зазвичай, честно кажу я починаю говорити російською мовою. А тут був дуже гарний настрій і питаю його:
Він такий з гарним акцентом: -«да-да зараз від’їду»
Я подумав, що мені вже на сьогодні досить. Коли він виходить із машини і підходить до мене, і каже: «а твоя дружина молодець так гарно назад зда’є, от моя боїться» і т.д. Я заспокоївся, що зі мною все нормально.
Ми зним ще трохи порозмовляли, вдарили по рукам та розбіглись.
Настрій він мені підняв на декілька тижднів. Зараз згадую з посмішкой.
про рівень гри на 200, на прикладі дефолтного гавнорега: 1. робив гавноколл префлоп 2. вельюбетим в самого себе, особливо рівересли 3. у суперника одна з трьох рук слабше 4. ??????? 5. ПРОФИТ
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
В нижній точці майже -7к.
Вчора ще хай-СКУП ХА ледь не підзаніс. Але натрапив на такого ауриста, що він мене просто закатав в асфальт кількістю своїх доїздів :/