Блін поставив крабу плюс нечайно (
агент кремля
Yaruk7 @ 7.12.2015
Хтось можливо знає, чи є(малоймовірно) в Україні банк відділення якого є закордоном, хоча б у Європі? Що б можна було знімати/класти на рахунок гроші без кінських комісій. Або якісь інші варіанти? Скрілл???
Аваль не підходить, від Райфайзена в ньому лише назва і ніякого відношення до райфайзен банку в європі він не має.
Yaruk7 @ 7.12.2015
я не про вивід коштів зі старзів.
я про ситуацію, коли я знаходжусь в якійсь країні європи, в мене на руках, скажімо, 3к баксів/євро(не важливо) і я хочу зайти у відділення банку і покласти ці гроші на свій рахунок.
Якби відділення приватбанку були б закордоном, то звісно без проблем, але такого нема. Тому і питаю чи можливо хтось знає чи є в нас банки, які є справді частинами якось європейського банку і використовують одні тарифи, а не лише купили назву у вивісці.
Yaruk7 @ 7.12.2015
я не про вивід коштів зі старзів.
я про ситуацію, коли я знаходжусь в якійсь країні європи, в мене на руках, скажімо, 3к баксів/євро(не важливо) і я хочу зайти у відділення банку і покласти ці гроші на свій рахунок.
Якби відділення приватбанку були б закордоном, то звісно без проблем, але такого нема. Тому і питаю чи можливо хтось знає чи є в нас банки, які є справді частинами якось європейського банку і використовують одні тарифи, а не лише купили назву у вивісці.