Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2498
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    528,428
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 117 118 119 120 145
  • Блін поставив крабу плюс нечайно (
    агент кремля
    Ответить Цитировать
    1/4
    + 2
  • думал убегу от твоего юморка на этот ресурс а ты и тут с ним. какая же боль эта жизнь...
    кстати чтото поломалось? почему не как краб а как ?
    Ответить Цитировать
    2/5
    + -2
  • Дякуй, що не як
    Ответить Цитировать
    179/215
    + 0
  • это про ВОТ уже
    Ответить Цитировать
    3/5
    + -4
  • Ну і взагалі ти тут обережніше, тут тобі не пс і не вальве, тут банять швидше =)
    Ответить Цитировать
    180/215
    + 2
  • после какого минуса в репутации я получу бан?
    Ответить Цитировать
    4/5
    + 0
  • Krab43,
    Ти головне в політику не лізь
    Ответить Цитировать
    12/17
    + 0
  • почему?
    как ник на ПС?)
    Ответить Цитировать
    5/5
    + 0
  • Krab43,
    Якщо ти той самий Краб зі стратеджі, то через твою манеру спілкування і знущання над політичними опонентами,
    буде багато жалоб модератору.( я так думаю).
    В твому блозі не пишу, але завжди читаю
    Ответить Цитировать
    13/17
    + 0
  • Народ, все ж таки чи є згодні з лютого піти по плану Б, якщо Старзи не підуть на поступки? Чи варто мені агітувати за це? Вже бачу як сваряться один з одним страйкарі. Той задепив мін деп, бо треба Старзи наказати на гроші, іншому це не сподобалось. Інший взагалі на час акції пішов в спіни - там не з "спалять" іт ін. Насправді все це очікуване і такими методами, як на мене ми навряд чи досягнемо мети. Я ні на кого не ображаюсь, бо тут ніхто нікому не зобов'язаний. Плюс дійсно можуть бути різні ситуації.
    Я думаю, всі прекрасно розуміють, що в лютому ніякого страйку не буде. Кількість людей, які зможуть потягнути довгий страйк дуже незначна. Що далі відбудеться? Далі гравці з нульових дисциплін (гіпер турби, капи) почнуть освоювати паралельні, нульові/слабоплюсові гравці з хайлімітів спустяться вниз, до нл600/з500. І вийде що на всіх середніх лімітах буде заруба на виживання. Це все буде дуже вигідне Старзам, бо при зарубах регів на рейк перетирається значно більше грошей, ніж при грі фіш вс рег. Поступово з середніх лімітів люди почнуть спускатись на низькі, з низьких на мікро ітд. Весь цей час в зарубах регів Старзи будуть заробляти гроші. Стабілізується це все десь в середині року і саме тоді у Старзів почне падати прибуток. Але Старзи будуть вважати, що це сезонний спад. І саме так будуть розповідати акціонерам. Відповідно майже рік акціонери і керівництво Старзів будуть думати, що в них все добре. Тому моя пропозиція в тому, щоб дати Старзам прямо з лютого зрозуміти як воно буде працювати. Для цього треба всім спуститись на ліміт-два нижче і катати там. При цьому зробити максимально можливу ставку на профіт (вибирати час гри, ретельно підходити до вибору столів іт ін.). Цим ми примусимо взяти участь в акції і тих, хто не хоче брати в ній участь =) Їм просто важко буде грати на своїх лімітах в плюс, коли до них прийде достатньо регів з лімітів вище.
    Зараз є теми мікро-гравців в підтримку нової системи Старзів. При такому підході, думаю, і вони зрозуміють чим їм загрожує нова система. Це все пройде раніше літа, коли керівництво Старзів зможе пояснити все звичайним сезонним спадом. І саме головне - наявність плану Б збільшує імовірність успішності січневого страйку. Старзи 100% слідкують за страйкарями і якщо вони побачать, що після січня в них все одно гарантовано будуть падати доходи, вони скоріш підуть на поступки. В порівнянні з ситуацією коли вони будуть бачити, що в лютому вже нічого не буде і всі будуть катати як і раніше.
    Ответить Цитировать
    181/215
    + 1
  • Хтось можливо знає, чи є(малоймовірно) в Україні банк відділення якого є закордоном, хоча б у Європі? Що б можна було знімати/класти на рахунок гроші без кінських комісій. Або якісь інші варіанти? Скрілл???

Аваль не підходить, від Райфайзена в ньому лише назва і ніякого відношення до райфайзен банку в європі він не має.
    Ответить Цитировать
    739/844
    + 0
  • Yaruk7, у Скрилл новые тарифы вступают в силу, без вип статуса там не очень теперь будет.
    Ответить Цитировать
    22/35
    + 0
  • Yaruk7, http://www.kredobank.com.ua/about/today.html
    Ответить Цитировать
    7/10
    + 0
  • tommy @ 7.12.2015
    Yaruk7, у Скрилл новые тарифы вступают в силу, без вип статуса там не очень теперь будет.

Можна детальніше, що за нові тарифи? І коли ?
    Ответить Цитировать
    26/28
    + 0
  • Yaruk7 @ 7.12.2015
    Хтось можливо знає, чи є(малоймовірно) в Україні банк відділення якого є закордоном, хоча б у Європі? Що б можна було знімати/класти на рахунок гроші без кінських комісій. Або якісь інші варіанти? Скрілл???

Аваль не підходить, від Райфайзена в ньому лише назва і ніякого відношення до райфайзен банку в європі він не має.

Я вивожу напряму зі старзів на картку віза приватбанку. Стягується тільки 0,5% комісія.
    Але якщо зі скріла, то так, там страшне... Треба було мінімальну суму вивести, так вони з 50 долларів взяли 20 комісіі((
    Ответить Цитировать
    9/10
    + 0
  • My3ukaHT, виводжу теж на картку Привата, взагалі нічого не стягується, випусти і прив'яжи собі КДВ (картку для виплат), але обов'язково щоб була VISA, а не MASTERCARD
    Ответить Цитировать
    1/11
    + 0
  • я не про вивід коштів зі старзів.

я про ситуацію, коли я знаходжусь в якійсь країні європи, в мене на руках, скажімо, 3к баксів/євро(не важливо) і я хочу зайти у відділення банку і покласти ці гроші на свій рахунок.
    Якби відділення приватбанку були б закордоном, то звісно без проблем, але такого нема. Тому і питаю чи можливо хтось знає чи є в нас банки, які є справді частинами якось європейського банку і використовують одні тарифи, а не лише купили назву у вивісці.
    Ответить Цитировать
    740/844
    + 0
  • Ті у кого я питав, просто купили назву(як бонус іде зняття готів ки без комісії в банках з такою ж назвою за кордоном). Єдиний банк про який я подумав, вище вказаний Кредо, більшість з тих хто вчиться в Польщі, користуються його послугами, можеш подзвонити запитати.
    Ответить Цитировать
    8/17
    + 0
  • Yaruk7 @ 7.12.2015
    я не про вивід коштів зі старзів.

я про ситуацію, коли я знаходжусь в якійсь країні європи, в мене на руках, скажімо, 3к баксів/євро(не важливо) і я хочу зайти у відділення банку і покласти ці гроші на свій рахунок.
    Якби відділення приватбанку були б закордоном, то звісно без проблем, але такого нема. Тому і питаю чи можливо хтось знає чи є в нас банки, які є справді частинами якось європейського банку і використовують одні тарифи, а не лише купили назву у вивісці.

інформація з офіційного сайту:
    "
    Предложение ПриватБанка для своих клиентов в разных странах
    ПриватБанк имеет филиалы и представительства в Украине, России, Латвии, Грузии, Португалии, Италии, на Кипре, в Китае, Казахстане, Великобритании, Испании и Германии.

Клиенты ПриватБанка могут получить полноценное банковское обслуживание в филиалах и представительствах банка, расположенных этих странах."
    Ответить Цитировать
    15/16
    + 0
  • Yaruk7 @ 7.12.2015
    я не про вивід коштів зі старзів.

Таких банков нет. Каждый банк проходит регистрацию в банковской системе конкретной страны и работает только в ее юридическо-экономическом поле. Банк находящийся в другой стране даже с одним именем, может быть акционером украинского банка, но это будет абсолютно другой банк, который проводит платежи по партнёрской, а не внутренней системе.
    Ответить Цитировать
    6/6
    + 4
1 117 118 119 120 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.