Останні пару місяців катаю виключно на благо руму. До стуску на нл50 лишилося 4БІ. Можливо, якщо так станеться, то буде навіть краще, а то відверто вже страшно катати. Є перманентне відчуття, що у суперників лише натси. Страшно дивитись наступні вулиці навіть з сетом в 3бет поті, так як зазвичай доводиться або грати ч\ф рівером або оплачувати бедорний натс чи доїхавший сет старше.
Однажды ты спросишь меня, что я люблю больше фулл или топ флеш на терне в 3бет поте. Я отвечу фулл, овер 90% эквити, все дела. И ты уйдешь так и не узнав, что я тянул в мертвую против каре...
Останні пару місяців катаю виключно на благо руму. До стуску на нл50 лишилося 4БІ. Можливо, якщо так станеться, то буде навіть краще, а то відверто вже страшно катати. Є перманентне відчуття, що у суперників лише натси. Страшно дивитись наступні вулиці навіть з сетом в 3бет поті, так як зазвичай доводиться або грати ч\ф рівером або оплачувати бедорний натс чи доїхавший сет старше.
Держись, чувак! Я когда читаю подобные твои посты, то понимаю, что я такой не один) у меня вот 3 мес и -75би, закрываю блин весну Остается только верить в лучшее и показывать достойную игру! Скоро наступит ап!
Як дитина,краще ігру на місце постав. Діспа трохи качає буває. Якби ти іграв на красну, таких постів ніколи не було.
Іграєш нітово, сквіз і 3бет общий дуже тайтовий+ стати піп/пфр як в рега на ФР. Не докінця справляєшся з захистом блайндів. С твоїм скілом потрібно бамхантить ФР столи, а ти зум СХ іграєш
Отключи нахрен лінію ЕВ і нема смислу туди дивитись
АдрЕналИн @ 22.5.2015 Як дитина,краще ігру на місце постав. Діспа трохи качає буває. Якби ти іграв на красну, таких постів ніколи не було.
Іграєш нітово, сквіз і 3бет общий дуже тайтовий+ стати піп/пфр як в рега на ФР.
дякую за цей неймовірно кумедний пост) ти собі навіть неуявляєш, як далеко ти від істини, а саме повідомлення яскраво показує, що насправді ти не розумієш в яку граєш і в майбутньому тебе чекають дуже неприємні сюрпризи. Як скоро, це вже до диспи питання.
Yaruk7 @ 21.5.2015 Останні пару місяців катаю виключно на благо руму. До стуску на нл50 лишилося 4БІ. Можливо, якщо так станеться, то буде навіть краще, а то відверто вже страшно катати. Є перманентне відчуття, що у суперників лише натси. Страшно дивитись наступні вулиці навіть з сетом в 3бет поті, так як зазвичай доводиться або грати ч\ф рівером або оплачувати бедорний натс чи доїхавший сет старше.
Із таким настроєм краще не чекати, доки заллєш ті 4 бі, а відразу спускатися.
АдрЕналИн @ 22.5.2015 Як дитина,краще ігру на місце постав. Діспа трохи качає буває. Якби ти іграв на красну, таких постів ніколи не було.
Іграєш нітово, сквіз і 3бет общий дуже тайтовий+ стати піп/пфр як в рега на ФР. Не докінця справляєшся з захистом блайндів. С твоїм скілом потрібно бамхантить ФР столи, а ти зум СХ іграєш
Отключи нахрен лінію ЕВ і нема смислу туди дивитись
Romeo релогнись
а якщо серйозно, на основі чого зроблено такий глибокий аналіз?
P.S. Ярик, в травні вже не йди на роботу, сьогодні була друга безкоштовна п"янка)
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.