Yaruk7 @ 5.4.2015 ненавиджу це тільтове відчуття ненависті до всього. і фіг від нього позбавишся так просто. а за столи сідати собі дорожче. піду рубану в фіфу пару матчів
Pre Flop: ($1.50) Hero is MP with K K 1 fold, Hero raises to $2.50, OZSA calls $2.50, pool junkie raises to $11, 2 folds, Hero calls $8.50, OZSA calls $8.50
Flop: ($34.50) 5 K A (3 players) Hero checks, OZSA checks, pool junkie checks
Turn: ($34.50) 6 (3 players) Hero bets $22.07, OZSA folds, pool junkie raises to $44.14, Hero calls $22.07
зіграв 200 рук, зрозумів, що взагалі не можу думати.. не бачу спектра суперника, не розумію, як мій спектр виглядає і що куди розкідувати. корочше, катати в такому стані - це рандомно тикати кнопки. може до вечора відпустить, а ні то день відпочинку, так чи інакше, це однозначно більше ев.
Гра в цьому місяці складуєть катастрофічно. Регулярні доїзди тернів, ріверів, лише топ спектр в блефкетч ситуаціях і т.д. Шкода що в хм немає стата %сета у суперника в 3бет, 4бет потах, думаю, по вибірці за цей місяць він був би десь в районі овер9000.
єдине, що при цьому всьому всиляє надію у світле майбутнє, це вінрейти/лузрейти по позиціям, а конкретно блайндах. враховуючи що зараз я лью -5бб\100 цифри 23 і 43 мене тішать.
тому все що зараз потрібно робити - це не дати впасти рівню гри і катати-катати-катати, чекаючи закінчення цього негативного витка диспи.
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.