Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2265
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,867
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 93 94 95 96 145
  • Нарешті дома, нарешті швидкий і дешевий інтернет.
    В останній день нас провожала частина місцевої покер тусовки. Бандеро-москальське фото по заявкам, так би мовити..
    ..за якість вибачайте, фоткав нас чи то японець, чи то китаєць, якому вся тусовка вручила по мобілці, якими він жонглював, роблячи фотки.. звідси і розмитість.. Можливо в Макса, чи Тараса буде краща якість

2WsiCA.jpg

хто де, вгадуйте самі
    Ответить Цитировать
    604/844
    + 21
  • Не знаю хто де, але двоє з вас, по ходу і взуття програли в цей тайский покер
    Ответить Цитировать
    65/98
    + 5
  • Yaruk7 @ 31.3.2015
    Нарешті дома, нарешті швидкий і дешевий інтернет.
    В останній день нас провожала частина місцевої покер тусовки. Бандеро-москальське фото по заявкам, так би мовити..
    ..за якість вибачайте, фоткав нас чи то японець, чи то китаєць, якому вся тусовка вручила по мобілці, якими він жонглював, роблячи фотки.. звідси і розмитість.. Можливо в Макса, чи Тараса буде краща якість

2WsiCA.jpg

хто де, вгадуйте самі

ти - другий зліва, біля своєї дівчини?
    Ответить Цитировать
    6/10
    + 2
  • Yaruk7 @ 31.3.2015
    2WsiCA.jpg

хто де, вгадуйте самі

Санина улыбка константа!)
    Ответить Цитировать
    10/15
    + 2
  • R-Tem @ 31.3.2015
    Санина улыбка константа!)

сразу хочется в Тай вернуться когда его вижу)
    Ответить Цитировать
    23/43
    + 2
  • Сразу и не скажеш, что Саня с Челябинска.
    Ответить Цитировать
    8/9
    + 2
  • Поки проходить акліматизація і налогодження умов для продуктивної катки, маю час для міні-репортів, що стосуються приємних дрібниць острову.

Цей буде стосуватися масажних салонів.
    Мій звіт стосується Самуі, але на інших курортах має бути схожа ситуація.

Про Тайський масаж чули всі, і, думаю, будь хто з подорожуючих в Тайланд планує відчути на собі причини його відомості. Перш за все треба сказати, що салони діляться на два типи: чисто масажні салониі ті де масаж переходить у секс чи його похідні. Про другі нічого написати не зможу, так як не відвідував(за порадами звертайтесь до Тараса(Оскар)), яка там якість масажу, чи взагалі його можна таким назвати і чи це лише прикриття.

Відрізнити перші від других можна по дівчатам. В тих де основною діяльністю є секс послуги самки сидять на вулиці, біля салону і зазивають в середину, плюс, вони значно молодші. В справжніх масажках, зазвичай, середній вік тих хто там працює знаходиться десь в районі 30-40 років.

Салоні цих на острові безліч, вони просто на кожному кроці, по обидві сторони вулиці. І саме тому знайти справді хороший салон важко, особливо спочатку, коли ви ще не оріентуєтесь ні в острові, ні в тому як має виглядати відчуватись справжній тайський масаж.
    В абсолютній більшості салонів вам зроблять лише імітацію масажу, натруть кокосовою олією чи якимось іншим маслом, можливо з додавання тайської мазі, погладять\похлапають по спинці годину і відпустять. Не скажу що це не приємно, але не вартує своїх грошей, і спеціальних умінь для цього не потрібно. Людина яка ніколи в житті не робила масаж зможе повторити його по відеозапису або, навіть, зіпровізувати не гірше.

Завдяки Lateralus, нам вдалося знайти гарний салон відносно швидко. Називається він Fragrance candle, ось його приблизні координати 9°28'11.2"N 100°02'53.4"E . В ньому роблять чудовий масаж під назвою "Back, Neck & Shoulders". Де вам справді розімнуть кожеш м"яз, св"язку, кожен хребець і кісточку. Також мені дуже сподобався "Indian Head Massage", під час якого я двічі майже заснув. Дуже приємний і релаксуючий.

Тепер декілька загальних порад:
    - відрізнити файний масажний салон від конвеєра чи обдираловки туристів без того, щоб спробувати в ньому масаж - майже нереально. Але якщо при виборі вам рекомендують взяти інший, дорожчий масаж, який, з їх слів кращий, або пропоную додаткові мазі, гелі і т.д. по тій же причині, можете сміло розвертатися. Думаю, в 90% випадків гарного масажу ви там не отримаєте.

- кожна масажистка робить масаж по своєму. В тому ж Fragrance candle один і той же масаж спини мені робили 3 різними способами. Це не погано, масаж всерівно робиться якісно, просто скоріше за все вони навчалися у різних там школах чи майстрах, чи просто це зручний їм стиль. В загальному кожна з них робить один і той самий масаж, але з відмінностями. Скажімо коли розминали хребці і мязи біля них, одна з масажисток перевертала мене на бік, інша залишала лежати на животі. Якщо масаж якоїсь з майстринь вам подобається більше, ви просто просите, щоб саме вона вам його робила і все.

- не варто боятися говорити з масажисткою. В гарному салоні вас самі запитають на початку і через кілька хвилин чи з вами все добре, чи можливо ви хочете легший або крепший масаж. Також ви легко можете попросити більше розмяти скажімо поясницю, або, якщо в загальному попросили сильний масаж для спини і плеч, то руки мяти легше, якщо у вас була недавня травма чи вам просто неприємно. І відразу скажу що навіть якщо масаж називається "Спина, плечі, шия" вам всерівно розімнуть і ноги і руки і голову. Звичайно, в значно меншій, по часу, пропорції, але розімнуть.

По цінам.
    Ціни майже кругом і на різні види масажу знаходяться в районі 300 бат, трошки більше 9 баксів. Різні спа-процедури зазвичай дорожчі і їх ціна десь в районі 500-700 бат. Але про це толком нічого не скажу так як не практикував.
    Тривалість будь якого масажу десь в районі години.
    Ответить Цитировать
    605/844
    + 15
  • стоит добавить, что многие массажистки играют в мануальщиков, даже если в этом они хорошо разбираются, после жизни на острове и курсе массажей вы выйдите без закрепощенных мышц, но с "расшатанной" спиной и будете хрустеть при любом движении
    Ответить Цитировать
    24/43
    + 0
  • 2 дні назад

BJxBOX.jpg

сьогодні

s5xCBf.jpg

U8neO6.png

Ответить Цитировать
    606/844
    + 29
  • Yaruk7 @ 2.4.2015
    2 дні назад

BJxBOX.jpg

сьогодні

s5xCBf.jpg

U8neO6.png

да погодка у нас УГ
    Ответить Цитировать
    47/77
    + 1
  • в FUT порадували коменти до карточки Суареса

jfn5c0.png
    Ответить Цитировать
    607/844
    + 3
  • Сьогодні почав виконувати плани по пробі більш-менш регулярної катки мттшок і звичайних столів.
    Стільки наркомані, як за цей день я не бачив у зумі за весь минулий місяць.
    З мттшками закінчив швидко, місцеві хоббі гравці і реги, оперативно дали зрозуміти, що по аурі я не годжусь. Після цієї роздачі відмінив всі реєстрації і, з результатом в 0 ітм, пішов грати кєш.

За звичайними склалось краще.
    Можливо, це оманливе відчуття і все зміниться коли на мене набереться статистика, але грати куди простіше ніж зум. Місцеві реги дають більше простору і явно поступаються регам зуму в бажанні і вмінні ускладнювати життя. Подивимось що буде далі, але поки що мене радують товпи гріндерів з ввсф 43-.
    Також радує 0,39ввп\рука.
    І не радує швидкість. За 2 години лише 1,1к рук.
    Ответить Цитировать
    608/844
    + 4
  • Yaruk7 @ 4.4.2015
    І не радує швидкість. За 2 години лише 1,1к рук.

Це скільки столів?
    Ответить Цитировать
    3/10
    + 0
  • десь 9.. так кількість мінялась від 6 до 12
    Ответить Цитировать
    609/844
    + 0
  • Я дивиюсь, як такі дауни дійшли до нл100 і все ще не залились. Хоча якщо стрази так регулярно винагороджують їх імбицільність, то окей, зрозуміло

mikola7878 (BTN): $104.50
    Hero (SB): $140.15
    DaveMirra133 (BB): $96.50
    se2407 (UTG): $107.26
    lolailo87 (MP): $109.62
    pool junkie (CO): $100.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with хх
    3 folds, mikola7878 raises to $3, Hero raises to $11, 1 fold, mikola7878 calls $8

Flop: ($23.00) 6 J 4 (2 players)
    Hero bets $12.51, mikola7878 calls $12.51

Turn: ($48.02) K (2 players)
    Hero bets $22.50, mikola7878 calls $22.50

River: ($93.02) T (2 players)
    Hero bets $69.46, mikola7878 calls $58.49 all in

Final Pot: $210.00
    mikola7878 shows Q A (a straight, Ten to Ace)
    Hero shows хх
    mikola7878 wins $207.20
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    610/844
    + -5
  • За 1,5к рук примудрився 5 раз попасти сет в старший сет, двічі проти одного й того ж аурорега.
    Старзи вміють видавати коротки відрізки диспи, які чуть більше ніж повністю складаються з роздач, що повідомленням вище, і які потім відбивати місяць треба.
    Ответить Цитировать
    611/844
    + 3
  • ненавиджу це тільтове відчуття ненависті до всього.
    і фіг від нього позбавишся так просто. а за столи сідати собі дорожче.
    піду рубану в фіфу пару матчів
    Ответить Цитировать
    612/844
    + 6
  • Yaruk7 @ 5.4.2015
    ненавиджу це тільтове відчуття ненависті до всього.
    і фіг від нього позбавишся так просто. а за столи сідати собі дорожче.
    піду рубану в фіфу пару матчів

мене тоже ПЕС спасає від тільта
    Ответить Цитировать
    48/77
    + 0
  • Після 8 годин перельотів саме так виглядав для сімох з нас (всіх було дев'ять ) аеропорт Подгориця. Двоє лакерів проявились одразу...

Ответить Цитировать
    66/98
    + 5
  • Piraniaua @ 5.4.2015
    Після 8 годин перельотів саме так виглядав для сімох з нас (всіх було дев'ять ) аеропорт Подгориця. Двоє лакерів проявились одразу...

Міша сумку не провтикав?
    Ответить Цитировать
    49/77
    + 0
1 93 94 95 96 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.