Вижу 2 ника регуляров в раздаче, которые довольно долгое время играли <1k О_о
Для успішного використання картки за кордоном потрібно повідомити службі безпеки банку в якій країні Ви плануєте використовувати карту. Заявка подається в меню Всі послуги - настройки - карти - Чи не блокувати карту (при виїзді за кордон). Обробляється заявка миттєво.
Стандартний ліміт картки ПриватБанку на зняття готівки: з не іменної карти 5000 грн в день, іменний 10 000 грн в день. Ліміт можна підняти максимум до суми 150 000 грн / доба на підставі Постанови НБУ №328 від 30.05.2014. Ліміт банкомату ПриватБанку на видачу коштів 40 купюр за 1 зняття (максимальний номінал 500 грн, т.е максимальна сума зняття за 1 раз 20 000 грн). Максимальна сума зняття готівкових коштів з картки ПриватБанку в банкоматі ПриватБанку 60000 грн на добу на карту. Знімати готівку з картки в сумі 60 000 - 150 000 грн на добу, без додаткових комісій, можна в будь-якому банкоматі інших банків
Карткові операції в валютах, відмінних від UAH, USD, EUR та RUB конвертуються по курсам Visa / MasterCard (через USD).
Yaruk7 @ 12.3.2015
Чи можу я закордоном(в моєму випадку в Тайланді) знімати з бакнкоматів/касс у відділенях місцеві гроші? Я завжди користувався лише валютними картами і не знаю чи гривнева так працює.
Yaruk7 @ 12.3.2015
І що головне, конвертація іде відразу гривні-місцева валюта, чи гривні-бакси-місцева валюта?
Yaruk7 @ 12.3.2015
І чи буде діяти тоді обмеження в 15к грн чи скільки там при обміні ?

For2nArtem @ 12.3.2015
на выходные выдвигаюсь во Львов, был последний раз лет 7 тому
подскажите места новые)
Lateralus @ 13.3.2015
http://www.fest.lviv.ua/uk/restaurants/meatandjustice/
однозначно посетить
salova @ 13.3.2015
For2nArtem,
это смотря что тебя интересует)

barbeysize @ 14.3.2015
привет, ребята, нужна помощь. прочитал в триттере что-то типа хохлосрача (неожиданного для меня) и появились вопросы. если я (условный москаль) скажу, например, что "киевская русь" это наша общая история, то будет ли у вас бомбить и будете ли вы меня на этом основании считать мудаком? гоголь это "наш" писатель или ваш? а пушкин - "наш" или наш? спасибо.
barbeysize @ 14.3.2015
бомбит или не бомбит, но почему-то ты решил прокомментировать именно слово бомбит, хотя вопрос был мягко говоря о другом. можно опустить слово "бомбит" без потери смысла, я не возражаю.
barbeysize @ 14.3.2015
привет, ребята, нужна помощь. прочитал в триттере что-то типа хохлосрача (неожиданного для меня) и появились вопросы. если я (условный москаль) скажу, например, что "киевская русь" это наша общая история, то будет ли у вас бомбить и будете ли вы меня на этом основании считать мудаком? гоголь это "наш" писатель или ваш? а пушкин - "наш" или наш? спасибо.