Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2265
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,916
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 87 88 89 90 145
  • Вижу 2 ника регуляров в раздаче, которые довольно долгое время играли <1k О_о
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 0

• Для успішного використання картки за кордоном потрібно повідомити службі безпеки банку в якій країні Ви плануєте використовувати карту. Заявка подається в меню Всі послуги - настройки - карти - Чи не блокувати карту (при виїзді за кордон). Обробляється заявка миттєво.

Стандартний ліміт картки ПриватБанку на зняття готівки: з не іменної карти 5000 грн в день, іменний 10 000 грн в день. Ліміт можна підняти максимум до суми 150 000 грн / доба на підставі Постанови НБУ №328 від 30.05.2014. Ліміт банкомату ПриватБанку на видачу коштів 40 купюр за 1 зняття (максимальний номінал 500 грн, т.е максимальна сума зняття за 1 раз 20 000 грн). Максимальна сума зняття готівкових коштів з картки ПриватБанку в банкоматі ПриватБанку 60000 грн на добу на карту. Знімати готівку з картки в сумі 60 000 - 150 000 грн на добу, без додаткових комісій, можна в будь-якому банкоматі інших банків

Карткові операції в валютах, відмінних від UAH, USD, EUR та RUB конвертуються по курсам Visa / MasterCard (через USD).
    Ответить Цитировать
    92/109
    + 0
  • Jayser1337 @ 12.3.2015
    Вижу 2 ника регуляров в раздаче, которые довольно долгое время играли <1k О_о

на 200- таких сейчас навалом
    Ответить Цитировать
    30/50
    + 0
  • Yaruk7, якщо я вірно зрозумів твоє питання,то:
    Yaruk7 @ 12.3.2015
    Чи можу я закордоном(в моєму випадку в Тайланді) знімати з бакнкоматів/касс у відділенях місцеві гроші? Я завжди користувався лише валютними картами і не знаю чи гривнева так працює.

Так, без проблем. Частіше під час подорожі легше зняти місцеву національну валюту, аніж наприклад $. Але при тому в кожній країні можуть бути банки\банкомати які не підтримують укр. емітентів карток (но це радше виключення), тому у разі відмови треба спробувати банкомат іншого банку. Різниця з валютними в тому, що ти конвертуєш гривню по ком.курсу твого банку, а валютну ти можеш поповнювати напряму валютою. Ну, а комісії за обслуговування карток також різняться в залежності від банку.
    Yaruk7 @ 12.3.2015
    І що головне, конвертація іде відразу гривні-місцева валюта, чи гривні-бакси-місцева валюта?

Гривні-бакси-місцева валюта ( і так зі всіма валютами окрім основних)
    Yaruk7 @ 12.3.2015
    І чи буде діяти тоді обмеження в 15к грн чи скільки там при обміні ?

Тебе очікують декілька обмежень:
    обмеження НБУ ясна річ діють
    обмеження твого банку щодо: суми на добу, кількості операцій на добу, розрахунок в мережі інтернет по кількості операцій та сумі на добу, розрахунок за кордоном України - всі ці обмеження ти можеш зняти шляхом візиту до відділення банку, звернення через офіційний сайт твого банку або дзвінком на колл. центр.
    також певно, що є "свої" обмеження в кожній окремій країні (наприклад в Італії (та і в більшості Європи) не знімеш з банкомату суму більше 300 евро на добу, все що більше - тільки у відділеннях з паспортом).
    Ответить Цитировать
    60/98
    + 0
  • на выходные выдвигаюсь во Львов, был последний раз лет 7 тому

подскажите места новые)
    Ответить Цитировать
    18/43
    + 1
  • В Тайланді одне погано. Через часовий пояс пропускаєш всі матчі ЛЧ, ЛЄ, так як вони починаються 02:45 ... ЛЄ в 01:00

kvAWE8.png
    45X4E4.png
    Ответить Цитировать
    559/844
    + 0
  • For2nArtem,
    это смотря что тебя интересует)
    Ответить Цитировать
    5/8
    + 0
  • For2nArtem @ 12.3.2015
    на выходные выдвигаюсь во Львов, был последний раз лет 7 тому

подскажите места новые)

http://www.fest.lviv.ua/uk/restaurants/meatandjustice/
    однозначно посетить
    Ответить Цитировать
    31/50
    + 1
  • Мазох кафе, Криївка, Шоколадня і т.д.
    Ответить Цитировать
    1/10
    + 1
  • Lateralus @ 13.3.2015
    http://www.fest.lviv.ua/uk/restaurants/meatandjustice/
    однозначно посетить

спасибо! не был, обязательно пойду

salova @ 13.3.2015
    For2nArtem,
    это смотря что тебя интересует)

меньше всего Львов знаю ночной, где собирается "арт" молодежь (наркоманы) по ночам?))
    Ответить Цитировать
    19/43
    + 0
  • For2nArtem @ 13.3.2015
    меньше всего Львов знаю ночной, где собирается "арт" молодежь (наркоманы) по ночам?))

Під Арсеналом. Хоча я не зовсім впевнений що ти мав на увазі, але там часто збирається хіпстерська/псевдохіпстерська тусовка.
    Сообщение отредактировал ShootMeStranger - 13.3.2015, 21:09
    Ответить Цитировать
    15/26
    + 1
  • хлопець має яйця

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2673285
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

EZPhoeniX (BTN): $102.50
    Hero (SB): $100.00
    Corwin.CZE (BB): $109.28
    moses39 (UTG): $117.69
    Avenn (MP): $213.93
    Erothiq (CO): $386.72

Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with K A
    2 folds, Erothiq raises to $3, 1 fold, Hero raises to $10, 1 fold, Erothiq calls $7

Flop: ($21.00) J K 2 (2 players)
    Hero checks, Erothiq bets $10.03, Hero calls $10.03

Turn: ($41.06) Q (2 players)
    Hero checks, Erothiq checks

River: ($41.06) T (2 players)
    Hero checks, Erothiq bets $366.69 all in, Hero calls $79.97 all in

Final Pot: $201.00
    Hero shows K A (a straight, Ten to Ace)
    Erothiq shows 4 4 (a pair of Fours)
    Hero wins $198.20
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    560/844
    + 4
  • Знайшов час написати черговий репорт. На цей раз про відвідини Тайгер Парку Самуі.
    Звіт через велику к-сть фотографій розділю на 2 частини, перша з морською фауною, друга з тими хто бігають, пригають, літають і підкрадаються.

Відразу скажу, що якщо до цього ви були в якомусь толковому зоопарку чи Тайган-парку в Криму, відвідувати зоопарк Самуі вам буде відверто нецікаво.

Але ближче до справи.
    Купивши квитки, дуже не дешеві 450 бат(14$) на людину (sick!), ми підійшли до дівчат, що охороняли вхід в аква частину зоопарку. Показали їм квитки, за що ті поставили нам на руки печатку площеє десь 7 квадратних сантиметрів. Ні, серйозно, це була величезна печатка, яка залишила монотонне синнє пятно, що закрило собою половину моєї кисті і майже повністю поглинула кисть дівчини. Короче кажучи, змивати потім буде що.

І от разом з цими печатками ми зайшли в якесь темне приміщення з іллюмінаторами, через які на нас почали випливати різні представники океаньских глубин.

Dtmc2e.jpg

Найпомітніші були саме черепахи. Вони явно "тримали" цей басейн. Ганяли швидко і де хотіли, розпихуючи і таранячи по дорозі всі і вся, в тому числі середнього розміру акул!

4XLP1l.jpg

Власне про акул. Хоча я в підводній живності не дуже розбираюсь, але здається такі акула, якщо ні, виправте.
    kk7pGp.jpg

Шикарна на вигляд! Плавала дуже граційно, за виключенням моментів коли поруч проносилась черепаха.
    EPS4hm.jpg

Iv2DlR.jpg

топ-реги нл25
    NVGZGn.jpg

жирний азіатській фіш, просто величезна рибина
    O4SLnn.jpg

в пулі з500 вам завжди раді
    f5cYee.jpg

6макс стіл
    AHnMHN.jpg

під кінець першого павільйону знайшовся скат, який на період нашого прибування вирішив прикінутися шлангом
    nWtP37.jpg

Наступний павільйон з купою маленьких-середніх акваріумів. Нічого цікавого, так лише..

риба, яка була явно шокована тим що її фотографують
    xbWDFC.jpg

саме таке лице в моїй уяві у деяких опонентів за столами
    R8x6m9.jpg

Пара крилаток
    tcx8bc.jpg

А також неймовірший приклад дружби між тваринами, одна черепашка катає на спині іншу
    nhY6QJ.jpg

V1fDHh.jpg

Останнім був павільйон з хижаками, великими хижаками, але освітлення там було не дуже і якісних фот зробити не вдалося.
    Лише вдалося засняти оцю парочку, яка якось дуже не добре на мене дивилася.
    DwzzX6.jpg

7ijyIG.jpg

Зате я побачив найбільшого у свому житті ската! Спочатку я подумав що то просто пятно на дні басейну, але потім воно зарухалося !!!

Ответить Цитировать
    561/844
    + 33
  • ну вот, теперь точно в зоопарк не пойду на Самуи) все равно уже всё видел
    Ответить Цитировать
    12/15
    + 2
  • Завтра, під катку ювілейного СМ на нашій бандеро-віллі буде організована туса з тимчасово проживаючими на території Тайланду регами-москалями. В програмі обіцяно багато аури, пуера і "сука, да как так то, в 2 аута, на#уй я это катал". Також є відчуття що без алкоголю і лярв не обійдеться.
    Чи сам грати буду ще не знаю, так як турнір стартує на години пізніше часу, в який я вже сплю і сни бачу, але в ауристичному шабаші участь прийму точно, на скільки сил вистачить.
    Ответить Цитировать
    562/844
    + 13
  • привет, ребята, нужна помощь. прочитал в триттере что-то типа хохлосрача (неожиданного для меня) и появились вопросы. если я (условный москаль) скажу, например, что "киевская русь" это наша общая история, то будет ли у вас бомбить и будете ли вы меня на этом основании считать мудаком? гоголь это "наш" писатель или ваш? а пушкин - "наш" или наш? спасибо.
    Ответить Цитировать
    3/7
    + -4
  • barbeysize @ 14.3.2015
    привет, ребята, нужна помощь. прочитал в триттере что-то типа хохлосрача (неожиданного для меня) и появились вопросы. если я (условный москаль) скажу, например, что "киевская русь" это наша общая история, то будет ли у вас бомбить и будете ли вы меня на этом основании считать мудаком? гоголь это "наш" писатель или ваш? а пушкин - "наш" или наш? спасибо.

в этом блоге ни у кого не бомбит...
    Ответить Цитировать
    93/109
    + 2
  • бомбит или не бомбит, но почему-то ты решил прокомментировать именно слово бомбит, хотя вопрос был мягко говоря о другом. можно опустить слово "бомбит" без потери смысла, я не возражаю.
    Ответить Цитировать
    4/7
    + 1
  • barbeysize @ 14.3.2015
    бомбит или не бомбит, но почему-то ты решил прокомментировать именно слово бомбит, хотя вопрос был мягко говоря о другом. можно опустить слово "бомбит" без потери смысла, я не возражаю.

я бы посоветовал тебе пройти мимо этого блога, хотя хозяин тебе может и ответит, но мой холопский ум, не понимает к чему твои вопросы
    Ответить Цитировать
    94/109
    + 6
  • barbeysize @ 14.3.2015
    привет, ребята, нужна помощь. прочитал в триттере что-то типа хохлосрача (неожиданного для меня) и появились вопросы. если я (условный москаль) скажу, например, что "киевская русь" это наша общая история, то будет ли у вас бомбить и будете ли вы меня на этом основании считать мудаком? гоголь это "наш" писатель или ваш? а пушкин - "наш" или наш? спасибо.

Привіт.
    Я думаю, залежить від того, як саме казати.
    Якщо не бути шовіністом і не намагатися навмисно образити, мудаком тебе не вважатимуть.
    Особисто я, коли вчергове читаю про Леніна-творця України або про те, як в СРСР толерували українську, що вона навіть на Кубань проникла, просто усміхаюся і посилаю в гугл/вікі.
    Стосовно конкретики - Гоголь і наш, і ваш. Пушкін - виключно ваш.
    А у нас є Шевченко. Читав? :)
    Ответить Цитировать
    10/20
    + 13
1 87 88 89 90 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.