soseda @ 5.3.2015
Хочу сказати, що у фінансах ви повний нуль, особливо, що стосується валюти...
Це ти сказав людині яка 10 р. працює в фін секторі на керівний посаді? Я практично щодня спілкуюсь з реальними бізнесменами на плечах яких сотні людей і сотні мільйонів грн. в бізнесах і мій досвід і розуміння базується на реаліях. А ти який маєш досвід роботи фінансової системи та конкретно НБУ окрім інтернет ресурсів? Можливо ти читав закон про банки та банківську діяльність, закон про НБУ, і кучу ще інших допоміжних документів? Можливо ти здаєш іспити в Держфінмониторингу що три рокі на знання відбувшихся змін в фін.законодавстві ? Якщо ні, то краще не пиши. Я в онлайн покері не сильно розбираюсь, тому сиджу і читаю.... Так ось, я особисто знаю людей в Рівному які граються курсами на подібних Київських сайтах і сумою не менше 1ккк$. І знаю людей і схеми які на протязі 2012-2014 заходили в банк (після першої20) і здійснювали такий фін тиск, що могли спокійно "покласти" його за рік і тому "забирали" найкращі активи, а банки після цього щоб вижити набирали депозити під 28% в гривні і люди несли.
Як би ти розбирався в курсоутворенні, то певно здогадався б відловити різницю в 9 грн. між твоїми 37 і сьогоднішніми 26. Але наскільки я зрозумів з твоїх постів, ти лише встиг затаритись річною нормою макаронів в Метро
soseda @ 5.3.2015
но ваші деферамби на користь НБУ, визивають в мене рвоту
Ок, тобто гривню геть? Чи якщо насрати на НБУ, то легшає? Курс це стан економіки, економіка це відповідальність уряду, уряд наразі чомусь відповідає за війну (а не за економіку) тому "коливання"гривні будуть і надалі. І проблеми у нас з урядом в першу чергу. Лаги в системі, і є відсутність необхідних законів. НБУ не законотворець, це має робити уряд і парламент і ось там проблема. Відповідальність спільна, але наразі я б сказав, що НБУ набагато краще виконує своє завдання (свої 50%відповідальності), аніж уряд (і парламент) свою половину.Стан такий, що резервів НБУ менше, аніж сумісних резервів двох\трьох\чотирьох укр.олігархів. Рвоту має визивати відсутність економічних реформ (які все-таки зі скрипом, але все ж таки почали). І ще одне - усі нормальні нації поважають свою валюту і не дозволяють її ганьбити. Подумай ще над цім.