Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-2265
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,893
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 83 84 85 86 145
  • долар +4 грн за день на ЧР, "стабілізєц" закінчився швидко
    Ответить Цитировать
    79/109
    + 2
  • заходил в укрсиб. выводить с текущего $ счета можно суммы до 15000 грн (около 600$)
    Ответить Цитировать
    30/53
    + 3
  • Сьогодні вже не відпишу.
    З коментарів, НБУ сьогодні показав ціну дешевше дорожче якої гривня коштувати не буде, це 23.
    Решта потім, зараз просто немає сил.
    Ответить Цитировать
    536/844
    + 1
  • soseda @ 5.3.2015
    долар +4 грн за день на ЧР, "стабілізєц" закінчився швидко

Підкажи, а хто займався стабілізацією ЧР?
    Ответить Цитировать
    43/98
    + 0
  • Динаміка курсу НБУ за місяць з 05.02.15 по 05.02.15: почали 06.02 з 2313.0580 і закінчили 05.03. - 2309.0564
    Мінімальний курс 05.02.2015 1799.9763
    Максимальний курс 26.02.2015 3001.0175
    Міжбанк сьогодні закінчив продаж на курсі 23.30, тут можна проглянути динаміку та об'єми торгів в будь яких періодах http://minfin.com.ua/currency/mb/archive/usd/

Тому друзі, мені щось не зрозуміло ви на якій стороні? Як можна радіти ( і вже який раз приймати участь в розповсюдженні) фейковим новинам з ЧР?
    Ответить Цитировать
    44/98
    + -1
  • чому фейкові новини з ЧР?
    зараз така ситуація:

fnua2.jpg

fnua.jpg

Ответить Цитировать
    12/16
    + 0
  • Так я сприймаю подібну інфу. Це курс де, по Київу? Це хто продає, одна особа через декілька підставних? Яка сума реальних угод? Хто покупці\продавці, звідки чорний нал ( наприклад наркоторговці, кримінал...)? Якщо я правильно розумію, то виходить що ми з тобою подавши по 100 оголошень з різних адрес і під різним ім'ям, наприклад - я куплю по 50, а ти продам по 50 - встановим на подібному сайті курс 50! А потім наші друзі запостять на форумі - сьогодні в Києві курс 50!!!
    Ответить Цитировать
    45/98
    + 0
  • це реальні пропозиції купівлі/продажу валюти
    яка різниця який офіційний курс НБУ, чи обмінний курс в банках, якщо там ніколи немає валюти...
    Ответить Цитировать
    13/16
    + 1
  • Piraniaua,
    Олександр, я Вас дуже поважаю, як людину яка дуже багато зробила для грального бізнесу, не тільки в нашому регіоні, але й по всій Україні... но ваші деферамби на користь НБУ, визивають в мене рвоту
    Хочу сказати, що у фінансах ви повний нуль, особливо, що стосується валюти...

На кінець дня рельний курс, вже був не 4грн+, а +5,50 до долара та євро..... і завтра судячи зі всього ми побачимо ще вищі курси.... Ваш коханий НБУ сьогодні закупив "нереальну" суму 20 млн. по 23,09......

Я розумію, що відбувається, але в мене дуже великі проблеми з висловлюванням своїх думок, і надіюсь, що Ярік в своєму пості, вам докладно все викладе
    Ответить Цитировать
    80/109
    + 3
  • prikolist88,
    prikolist88 @ 5.3.2015
    це реальні пропозиції купівлі/продажу валюти
    яка різниця який офіційний курс НБУ, чи обмінний курс в банках, якщо там ніколи немає валюти...

Офіційний курс НБУ за сьогодні 23,09 грн
    на кінець дня обмінники по місту Рівне (чорний ринок) долар продавали по 29,00 і це опт....
    Ответить Цитировать
    81/109
    + 1
  • Piraniaua @ 5.3.2015
    Підкажи, а хто займався стабілізацією ЧР?

ЧР не впливає на реальний курс (ЧР)
    якщо не віритие мені, запитайте Ярика, в нього набагато авторитетніша думка
    Сообщение отредактировал soseda - 6.3.2015, 1:15
    Ответить Цитировать
    82/109
    + 1
  • Я особисто був сьогодні на валютці в 13-30 дня. 26 бери не хочу.
    Ответить Цитировать
    46/98
    + 1
  • Piraniaua @ 5.3.2015
    Я особисто був сьогодні на валютці в 13-30 дня. 26 бери не хочу.

на тому ж сайті:
    13:30 середній курс 26,6, але зараз 22:40 і курс вже майже 30
    fnua3.jpg
    Ответить Цитировать
    14/16
    + 3
  • Piraniaua @ 5.3.2015
    Я особисто був сьогодні на валютці в 13-30 дня. 26 бери не хочу.

0 17,00 по 29,00 у валютчика ще потрібно було випросити щоб продав
    і ривок пішов з 12,30, ще в цей час можна було взяти по 25,50

І Олександр хотів би запитати, як ви відноситесь до того, що НБУ майже тиждень тупо "пиздить" виручку у експортерів, і як довго протримається експорт, коли в нього викупають валюту завдяки всім обмеженням по середньозваженному 24 грн/бакс
    ось це, золоті слова

Мeжбaнк и нaл живут отдельнoй жизнью.
    Сообщение отредактировал soseda - 6.3.2015, 1:16
    Ответить Цитировать
    83/109
    + 3
  • soseda @ 5.3.2015
    Хочу сказати, що у фінансах ви повний нуль, особливо, що стосується валюти...

Це ти сказав людині яка 10 р. працює в фін секторі на керівний посаді? Я практично щодня спілкуюсь з реальними бізнесменами на плечах яких сотні людей і сотні мільйонів грн. в бізнесах і мій досвід і розуміння базується на реаліях. А ти який маєш досвід роботи фінансової системи та конкретно НБУ окрім інтернет ресурсів? Можливо ти читав закон про банки та банківську діяльність, закон про НБУ, і кучу ще інших допоміжних документів? Можливо ти здаєш іспити в Держфінмониторингу що три рокі на знання відбувшихся змін в фін.законодавстві ? Якщо ні, то краще не пиши. Я в онлайн покері не сильно розбираюсь, тому сиджу і читаю.... Так ось, я особисто знаю людей в Рівному які граються курсами на подібних Київських сайтах і сумою не менше 1ккк$. І знаю людей і схеми які на протязі 2012-2014 заходили в банк (після першої20) і здійснювали такий фін тиск, що могли спокійно "покласти" його за рік і тому "забирали" найкращі активи, а банки після цього щоб вижити набирали депозити під 28% в гривні і люди несли.
    Як би ти розбирався в курсоутворенні, то певно здогадався б відловити різницю в 9 грн. між твоїми 37 і сьогоднішніми 26. Але наскільки я зрозумів з твоїх постів, ти лише встиг затаритись річною нормою макаронів в Метро

soseda @ 5.3.2015
    но ваші деферамби на користь НБУ, визивають в мене рвоту

Ок, тобто гривню геть? Чи якщо насрати на НБУ, то легшає? Курс це стан економіки, економіка це відповідальність уряду, уряд наразі чомусь відповідає за війну (а не за економіку) тому "коливання"гривні будуть і надалі. І проблеми у нас з урядом в першу чергу. Лаги в системі, і є відсутність необхідних законів. НБУ не законотворець, це має робити уряд і парламент і ось там проблема. Відповідальність спільна, але наразі я б сказав, що НБУ набагато краще виконує своє завдання (свої 50%відповідальності), аніж уряд (і парламент) свою половину.Стан такий, що резервів НБУ менше, аніж сумісних резервів двох\трьох\чотирьох укр.олігархів. Рвоту має визивати відсутність економічних реформ (які все-таки зі скрипом, але все ж таки почали). І ще одне - усі нормальні нації поважають свою валюту і не дозволяють її ганьбити. Подумай ще над цім.
    Ответить Цитировать
    47/98
    + 3
  • А як ти відносишся до того, що експортери не заводять валюту в країну яку отримали по контрактам (а це норма закону) і в цей час "граються" через фіктивні фірми цими грошима на міжбанку, щоб підняти курс? Ти розумієш, що таке реально відбувається (для будь якого бізнесмена якій має зовнішньоекономічну діяльність це дуже великий соблазн).
    Ответить Цитировать
    48/98
    + 1
  • юхухуу
    в нас назріває холівар... ща дограю і відписую
    Ответить Цитировать
    84/109
    + 0
  • Не пиши будь ласка про валютчиків це спекулянти, у них такий бізнес. Я намагаюсь як умова рідше користуватись їх послугами і тим більш не реагую ( і тобі раджу) на їх цифри як на догму.

Да, всього забагато - на сьогодні я аут
    Ответить Цитировать
    49/98
    + 1
  • Piraniaua @ 5.3.2015
    Не пиши будь ласка про валютчиків це спекулянти, у них такий бізнес. Я намагаюсь як умова рідше користуватись їх послугами і тим більш не реагую ( і тобі раджу) на їх цифри як на догму.

я пропустив попередній пост... багато столів, а як відноситься до того що Колимойський ще в серпні місяці за рахунок рефінансування НБУ вивів 11 МЛРД доларів (тобто свою вартість)????
    Ответить Цитировать
    85/109
    + 0
  • Начитаюся блогу і піду напишу якусь десертацію по фінансам
    Ответить Цитировать
    17/26
    + 12
1 83 84 85 86 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.