Окей, перебралися на нову віллу. Яка в рази два більше і приємніша за попередню, при тій самій ціні. Єдине що інтернет тут гірше.
А так зараз йде процес облаштування, хоча пригнути в байсейн і пропливти кілька дорожок я вже встиг. Це мабуть найбільший бонус, довжиною в районі 20-25м, в найглибшій точці мені по шию (мій ріст 185см), просто те що треба!
Часу особливо небуло все що сфотав на скору руку кидаю.
Вілла двоповерхова, перший поверх технічний(пральня, зона барбекью, запасна спальня без кондюка). Другий вже для проживання, з терасою, згаданим басейном і спальнями розташованими ланцюжком.
Тепер вигляд з тераси на віллу
Сама тераса, де деякі мттшники вже встигли прилаштувати монітор
Чудове місце для катки
І краєвид
Тепер що до інтерєру. Відразу з порогу кухня і далі шось типу вітальні.
Теж чудове місце для катки в горизонтальному режимі
Домашня тваринка для лаку
І вигляд з іншого кінця, там також ще є великий стіл для трапез, не знаю чи потрапив в кадр. Далі йде спальня що дісталась Тарасу(Оскар).
І тепер спальня що дісталася мені. Простенько і просторо, нічого особливого. Радує велика ванна. Але душ хотілося б краще, в плані сантехніки(чи як воно правильно), на попередній був краще. Зате тут є душ на відкритому повітрі, біля басейну.
І найкрутіший бонус вікна аля горизонтальні жалюзі(не памятаю як по правильному називаються )
ps. камбоджа может только подпоганить впечатление от Азии)