Мені іноді здається що я досить непоганий рег свого ліміту: здатний як на хороші колли, так і на хороші фолди. Приходять сірі будні на пекарьстарз і ці думки швидко зникають
hochunl5k, Та ні, місяць почався і йде в принципі непогано - 11бб / 100. Я до того що навіть незважаючи на позитивні зміни в грі, я роблю дурні помилки.
Infusorium, Я не бачу сенсу грати нл16 - столів мало, а міксувати не хочу. Не вийшло звикнути до money to bb в старсхелперi. Та й банкрола не вистачає, от сьогодні віддам 200 $ які мені дали на розкрутку в кінці минулого місяця. До цього практично весь бр вивів, залишив 50 $.
DIMON36666, Ні ти не зрозумів, у мене було 50$, мені дали ще 200$, я їх відіграв за ці пару днів і тепер буду грати на свої. Бр в даний момент близько 250$. Але з полтосом я б грав нл2. Не люблю агробрм.
Столов там мало, но если ты играешь их много, то открываешь все и радуешься. Я играл 4 стола и мне хватало по горло, при чём с селектом. Всегда есть на ком поживиться. БР туда ну на сотку больше чем на НЛ10 можно взять.
Noah: Hey! Elephant: Yeah! Noah: What the hell is this? (refers to the elephant-headed penguin the elephant and penguin gave birth to) Elephant: Oh! You didn't give any specific guidelines about mating. Noah: Did you name it? Elephant: What! Noah: Did you name it? Elephant: Uh yeah, he's Paul.
Вирішив сьогодні вже не сідати за столи, дуже хріново себе почуваю від недосипання, не хочу сідати сонним і заливати. Вистачило лише на те щоб відіграти свої 980 fpp в сатах, 2 злив і 2 потягнув. А це ще +21,9 до сьогоднiшнього результату. 21,9$+55,15$ =77,05$. Звіт вже не буду писати тут сьогодні, напишу в основній темі про мій марафон. День3
Прикольно, а я раніше в блокноті вів статистику по сатах, щоб знати точно скільки злив / потягнув. А все виявилося набагато простіше ... За пару років використання ХМ2 чи скільки там йому вже? У вкладку Tournaments я заходив всього 2 рази і то місскліком
XyDou @ 3.10.2014 Прикольно, а я раніше в блокноті вів статистику по сатах, щоб знати точно скільки злив / потягнув. А все виявилося набагато простіше ... За пару років використання ХМ2 чи скільки там йому вже? У вкладку Tournaments я заходив всього 2 рази і то місскліком
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.