Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-325
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,786
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 78 79 80 81 145
  • 1."Одним из основных месседжей Натальи Яресько было то, что валюта в стране есть, а все происходящее на валютном рынке – не что иное, как спекуляции и «ничем не обоснованная игра против украинской гривны». Кто играет против гривни надеюсь вы и без меня догадываетесь....
    2. В некоторой части с тобой согласен, но бороться надо с причинами, а не с фактом.

Ну и в тему статейка от Форбс
    http://forbes.ua/nation/1389441-gontareva-beret-revansh?utm_medium=newsnet&utm_source=korrespondent.net&utm_campaign=inf421
    Ответить Цитировать
    35/98
    + 0
  • consaltus, міняли на ринках так само розхитують курс як і бабульки, шо продають картоплю на базарі розхитують ціни на ту ж картоплю в магазинах і супермаркетах. Розхитують курс великі гравці, які приближені до НБУ і мають інсайдерську інфу. От саме з ними і треба боротись, але хто з ними буде боротись, якшо Гонтарева сама за рахунок цього получає шалені откати. Шоб вирішити питання з гривнею її тре знищити, так як сама гривня, сам НБУ ( який теж тре ліквідовувати ) і є причиною самою корупції. Чому не дозволити, щоб вільно ходив долар, євро і всі розрахунки велися мультивалютно ? А ні якже так без нац. валюи, без НБУ....держава ж повинна мати все це, а то вона втратить свою самоідентичність скажуть ''патріоти'' на почуттях яких і грають рєбята типу Ляшка, Гонтарєвої, Пинзеника. Всю свою історію гривня починаючи з курсу 1 до 1 знецінювалась і весь цей час з екранів ТВ йшла одна й та сама пропаганда - ГОЛОВНЕ ТРИМАТИ ГРИВНЮ. Піду вдягну вишиванку, візьму в гаманці одну гривневу бумажку ( на щастя в мене більше нема) і буду тримати!
    Ответить Цитировать
    2/22
    + 4
  • Чорний ринок це не причина, а наслідок.
    Я зараз саме відкатав 3к рук, мені тяжко послідовно формувати думку, тому тезами.

1. Боротися з чорним ринком борючись з мінялами - заняття безперспективне. На місце одних прийдуть інші, на іншіх треті, на третіх повернуться ті кого закрили першими. Це лише розігріє ринок, зробить його послугу дорожчими враховуючи плату за ризик.

2. Як я сказав, чорний ринок(чр далі) це наслідок. Він виникає не всупереч держави, а завдяки її політиці. Чому зараз про нього так багато говорять? Тому що держава намагаючись створити ілюзію контролю, приховуючи реальний стан справ малює фіктивні курси. Офіційні курси(курси банків) останній рік 95% часу сильно відрізняються від реального. Саме тому в банках неможливо купити долари. Їх власники не дурні і не мають бажання продавати валюту по заниженому курсу. Але вони змушені підкорятися диктатурі регулятора і виставляти вказані ним котирування. Саме тут і виникає чорний ринок. Думаєте це міняли розгойдують курс? Так от, вони лише посередникі, а ті кого ви бачите на ринках міст чи ще де, це практично ніхто. Це реги нл10, якщо порівнювати з покером. Топів же ніхто крім обмеженого кругу лиць не знає. І поряд з ними, іншими крупними гравцями ЧР, є ті ж банки. Які акумулюють отримані від населення(тих хто боїться йти до мінял) по офіційному курсу долари і потім крупними партіями зливають їх на ЧР, крупняку, по справжньому курсу. Крупняк же зливає це дрібязку, а ті населенню яке хоче купити долари, але банки по офіційному курсу не продають і доводиться йти на ЧР. Це лише приклад на основі поточної ситуації.

3. "ЧР стимулює ріст курсу і розганяє падіння гривні". Це бред. ЧР пофіг який курс. ЧР важлива різниця! Купили по одній ціні, продали по іншій. Звичайно круто коли сьогодні 25, через неділю 36, через дві 26. Але це ризикові спекуляції, їх ніхто не любить. Особливо в порівнянні з майже безризиковій грі на різниці.А гра на курсі, це трейдерство і цим учасники ЧР не займаються. Верніше займаються, але виключно як реакція на ситуацію і це точно не основний вид діяльності.
    Тому ще раз. ЧР не жене курс угору. Щоб заробити потрібно купити по одній ціні, продати дорожче і потім знову купити по ціні як і до цього. При постійному зростанні максимум що можуть валютчики це просто зберегти свій капітал відносно долара. А така девальвація як зараз точно не веселить ЧР. Тому що дуже не хочеться продавати бакс, адже потім його можна і не купити і залишитись в гривні, з прогнозованими наслідками.

4. Спекуляції на міжбанку це вже інше і там справді можливий неслабкий вплив на курс.

5. Не існує і не існуватиме країни, яка ведучи бойові дії на своїй тереторії уникне гіперінфляції і багатократної девальвації національної валюти.

Хотів ще щось написати, але вилетіло з голови. Думаю і так є що почитати.
    Ответить Цитировать
    504/844
    + 13
  • І ще. Я писав що ЧР не причетний до зміни курсу, а лише реагує на ситуацію і працює з тим що є. А "ганяють" курс інші структури і організації. І ще що заробити можна лише по схемі купив-продав-купив.
    Наприклад, купили по 22, розігнали і продали по 34-38, тепер гонимо вниз щоб відкупити по 28, а потім продати скажімо по 45-50...
    Але це я так, всі цифри взяті з голови і немають нічого спільного з нац. валютою будь-якої країни.
    Ответить Цитировать
    505/844
    + 2
  • Yaruk7 @ 26.2.2015
    І ще. Я писав що ЧР не причетний до зміни курсу, а лише реагує на ситуацію і працює з тим що є. А "ганяють" курс інші структури і організації. І ще що заробити можна лише по схемі купив-продав-купив.
    Наприклад, купили по 22, розігнали і продали по 34-38, тепер гонимо вниз щоб відкупити по 28, а потім продати скажімо по 45-50...
    Але це я так, всі цифри взяті з голови і немають нічого спільного з нац. валютою будь-якої країни.

якщо я правильно тебе зрозумів, то я даремно "плакав" сьогодні вранці, побачивши, що доллар дуже сильно падає? ти вважаєш, що він ще знову підніметься?
    Ответить Цитировать
    1/16
    + 0
  • Я вважаю, що літом, скоріше за все навіть на кінець березня, але беру з запасом, так як мало які ще адмін мірі може НБУ ввести, люди будуть мріяти купити бакс по курсу який був вчора.
    Ответить Цитировать
    506/844
    + 2
  • Yaruk7, дякую тобі. Бо я зранку такий сумний ходив, коли побачив, що долар падає. Бо не зробив кешаут два дні тому по курсу 40, бо вважав, що буде більше :(
    Ответить Цитировать
    2/16
    + 0
  • Тай він такий. Транси тут не лише серед людей
    hCF2DR.png

SvtsEY.png

Ответить Цитировать
    507/844
    + 7
  • Yaruk7 @ 26.2.2015
    "ЧР стимулює ріст курсу і розганяє падіння гривні". Це бред. ЧР пофіг який курс. ЧР важлива різниця! Купили по одній ціні, продали по іншій. Звичайно круто коли сьогодні 25, через неділю 36, через дві 26. Але це ризикові спекуляції, їх ніхто не любить. Особливо в порівнянні з майже безризиковій грі на різниці.А гра на курсі, це трейдерство і цим учасники ЧР не займаються. Верніше займаються, але виключно як реакція на ситуацію і це точно не основний вид діяльності.
    Тому ще раз. ЧР не жене курс угору.

Повністю погоджуюсь! Як говорив колись один київський меняла: "Дайте мені стабільний курс і спред в 5 копійок і я буду в шоколаді"
    Ответить Цитировать
    5/12
    + 0

• Дурдом на выезде. Теперь в один день (произвольно выбранный) будут всех продавцов нагибать, во второй - продавать награбленное. Я х...ю с нашего НБУ .
    Ответить Цитировать
    71/109
    + 1
  • Contador19 @ 26.2.2015
    Чому не дозволити, щоб вільно ходив долар, євро і всі розрахунки велися мультивалютно ?

змiнити "Росiя" на потрiбне
    B-nqKigWoAEU4EZ.jpg
    Сообщение отредактировал ice-pasha - 26.2.2015, 17:11
    Ответить Цитировать
    1/6
    + 0
  • присоеденяйтесь к "Первый всеукраинскийфестиваль паники и истерики "На дне""

- Йога-практики "Медитативное принятие зарплаты в гривне". особенно интересный курс))
    Ответить Цитировать
    14/43
    + 4
  • For2nArtem, а будет курс типа "как перестать делить зарплату на 8 и отучиться ее вообще делить"?
    Ответить Цитировать
    19/53
    + 4
  • Contador19 @ 26.2.2015
    consaltus, міняли на ринках так само розхитують курс як і бабульки, шо продають картоплю на базарі розхитують ціни на ту ж картоплю в магазинах і супермаркетах. Розхитують курс великі гравці, які приближені до НБУ і мають інсайдерську інфу. От саме з ними і треба боротись, але хто з ними буде боротись, якшо Гонтарева сама за рахунок цього получає шалені откати. Шоб вирішити питання з гривнею її тре знищити, так як сама гривня, сам НБУ ( який теж тре ліквідовувати ) і є причиною самою корупції. Чому не дозволити, щоб вільно ходив долар, євро і всі розрахунки велися мультивалютно ? А ні якже так без нац. валюи, без НБУ....держава ж повинна мати все це, а то вона втратить свою самоідентичність скажуть ''патріоти'' на почуттях яких і грають рєбята типу Ляшка, Гонтарєвої, Пинзеника. Всю свою історію гривня починаючи з курсу 1 до 1 знецінювалась і весь цей час з екранів ТВ йшла одна й та сама пропаганда - ГОЛОВНЕ ТРИМАТИ ГРИВНЮ. Піду вдягну вишиванку, візьму в гаманці одну гривневу бумажку ( на щастя в мене більше нема) і буду тримати!

Повний бред, популізм і абсолютне не розуміння економіки та роботи фінансової системи. Мультивалютні розрахунки...

Пинзеник красава.
    Ответить Цитировать
    36/98
    + 0
  • Yaruk7 @ 26.2.2015
    Я вважаю, що літом, скоріше за все навіть на кінець березня, але беру з запасом, так як мало які ще адмін мірі може НБУ ввести, люди будуть мріяти купити бакс по курсу який був вчора.

Вибач, помиляєшся в частині того, що НБУ вже не має адмін мір - я б сказав, що НБУ тільки зараз почав приймати реально діючи заходи (все що було до цього було дуже лайтово). НБУ постійно казав - ми проти адмін мір, ми за вільний ринок (але хто їх слухає, всі як оскаженіли тільки і мови курс, курс, курс - а це все для гривні -мінус, в мінус, в мінус. Розкрутили пропаганду до того що бабка на ринку петрушку продає по 20 бо чула, що долар буде дорогий. Всі забули наприклад як у 2004р. НБУ наклав заборону на зняття депозитів, а термін ревальвація щось для вас означає? Так от, наразі ми мали демократично\вільний НБУ (якій таким і є в Європейській економіці), а населення в голові ще живе Радянським Ощадбанком. Но курс 30 заставляє НБУ повернутись до реального\жорсткого адмін впливу і я спрогнозував що на квітень травень буде значний откат по курсу але
    Yaruk7 @ 26.2.2015
    5. Не існує і не існуватиме країни, яка ведучи бойові дії на своїй тереторії уникне гіперінфляції і багатократної девальвації національної валюти.

Тут з тобою згідний, тільки я б сказав по відношенню до нашої АТО - інфляції і девальвації.
    Ответить Цитировать
    37/98
    + 0
  • Саша, ти не вірно прочитав. Я не казав, що нбу не маю адмін заходів обмеження. Я навпаки сказав що беру з запасом термін наступного сильного падіння гривніч через те що цих заходів може і буде багато і я навіть не можу уявити їх різномрізноманіття, як наприклад вчора, коли нбу забезцінь зкупив бакс.
    Ответить Цитировать
    508/844
    + 2
  • скоро отчетик

Yaruk7 @ 19.2.2015
    вілла в якій ми зараз, не варта своїх грошей і на фото виглядає значно ліпше. От в березні ми переселемося в справді гарну віллу, тоді вже буде чи поділитися.

MaxBMM @ 27.2.2015
    В связи с переездом на новую виллу наверно не поиграю день-два.
    Ответить Цитировать
    72/109
    + 1
  • Piraniaua, В чому саме популізм ? Звинуватити в популізмі і не запропонувати взамін нічого свого. Якшо вже і звинувачуєш когось, то будь добрий дай розгорнуту відповідь.
    Ответить Цитировать
    3/22
    + 0
  • просто репостну.
    feruell @ 27.2.2015
    Не знаю как вам, а мне не по себе стало от сообщения об убийстве Немцова.

Честно говоря, закрыл бы лучше тему с комментариями, чтобы всякий бред не читать.

орда.
    Ответить Цитировать
    509/844
    + 4
  • Лютий.

Подією місяця, без вагань, є тріп компанією регів в Тайланд, на чудовий острів Самуі.
    На попередніх сторінках, я написав декілька звітів про наше життя і те чим ми тут займалися протягом місяця, тому повторюватись не буду. Можливо, хтось читаючи їх загорівся бажанням також здійснити таку поїздку, можливо хтось вже планув і тепер впевнений, що здійснить. В будь якому разі, думаю, всім буде цікаво почитати, а скільки коштує таке задоволення.

З самого прильоту я вів запис усіх витрат на своєму телефоні. Можливо щось і забув внести, але сильно на результат це не повпливає.
    Відразу скажу, що сильно я не економив, але й не гуляв на всю катушку. Витрати на двох чоловік в батах. Так як в програмі, що я використовую, не було Бата, я вибрав найближчу по схожості абревіатури.
    Щоб отримати в $ діліть на 32,2.

Отже:
    m5eYnH.jpg

Основну і найбільшу частину витра займає вілла. І це справді один з тих моменті де можна зекономити. Якщо ви їдете удвох і вам не важливо близкість до "розвинутої" частини острову, наявність приватного басейну, то віллу з пристойними умовами(кондиціонери, обставлена кухня і решта потрібного) можна знайти за ціну вдвічі дешевшу, тобто в районі 15к. Але їхати краще компанією: по-перше, веселіше, по-друге знімаючи велику віллу легше отримати кращі умови за аналогічну ціну.
    Їздили ми шукаючи на березень собі іншу вілу на захід острову, і там був просто шикарний, фактично замок, на 3-4 спальні, з окремою кімнатою під джакузі(більшою ніж будь яка кімната вілли, в якій ми зараз живемо). І коштувала вона 95к, тобто на компанію із 3х по 32к бат, грубо кажучи, але знайти вілу з 1 спальнею з такими умовами, мабуть нереально. Так само і з вілами на 3 спальні за 60к, і знайти, і умови скоріше за все будуть кращі ніж у односпальній віллі за 20к.

В категорію Їжа, входять всі наші посиденьки в кафешках, і вони складають більше 56% цієї категорії. Харчуватися вдома НАБАГАТО дешевше. Якщо потрібно зекономити це теж місце де можна це зробити. Продукти в супермаркетах якісні і відносно в нормально коштують. Скажімо упаковка з трьох крупних куриних філейок в районі 120бат.
    Особисто мені місцеві заклади харчування не сподобалися. Тому в наступному місяці мій рухунок буде ще меншим. Відвідувати якийсь заклад, я вважаю за доцільне, лише коли самому влінь готувати або коли хочеш чогось з морепродуктів. Але треба знайти гарний ресторан чи кафе і краще не лякатися цінників і відвідати справді вартий заклад, де кухар не перетворить делікатес у щось незрозуміле, не зробить з тигрових креветок безсмакові шматки гуми і т.д.
    І звичайно треба скоштувати місцеві Пад Таї, супи і решту. Я не кажу що вони неймовірні, це звичайні смачні страви, але це місцева кухня, який сенс приїзджати в Тай і не скуштувати місцевої кухні...

В транспорт включена аренда двох кліків, один з яких на 2 місяці, бензин до них(вчора заправив другий раз за місяц, на початок березня буде майже повний бак) 500бат, трансфер з аеропорту і таксі на період поки в нас не було байків.

Решту категорій описувати сенсу не бачу. Але якщо ти молодий хлопець, натурал, приїхавший сам сюди на кілька місяців, будь готовий до того, що, можливо, категорія розваги займатиме найбільшу частину твого бюджету .

----

Тепер про покер.
    Катати звідси набагато-набагато-НАБАГАТО приємніше чим дома. Всі ці тропічні пейзажі, чудове повітря, сонце, можливість нирнути у басейн в перервах між сесіями, фрукти.. ммм.. які ж тут манго і як шикарно катається під сьорбання кокосового молока через трубочку прямо з кокосу...
    Корочше сесії проходять легше, а прокидатися на наступний день і братися знову за стару знайому справу приємніше. Тут я набагато краще висипаюсь(не дивлячись на не найкращий матрац) і набагато легше тримаю режим. 11-12 ночі по місцевому і мене вирубує, 8-9 ранку прокидаюсь як має бути.

Це й вилилося в те, що за коротший за січень на 3 дня лютий, я відіграв більше. І це при тому що перша сесія була числа 4-5. До норми в 25к впп\місяць знову недотягнув, але я задоволений.
    uHnK7z.png

Що до результатів, то місяц, уже по традиції, йшов доволі тяжко, під кінець взагалі сильно принижували на шд, але якби то не було, профіт є і на тому спасибі.
    wczOzg.png

MQWDo8.png

В березні переселимося на вілу, де катати має бути ще приємніше і зручніше, тому очікування ще більші.
    Хоча приїхавши перший раз сюди, тяжко змусити себе грати. Постійно хочеться кудись поїхати, щось подивитися, чи просто вибратися на пляж, ніби з реклами баунті, і ні про що не думаючи повалятися на сонечку, насолоджуючись морським бризом і свіжим повітрям.
    До того ж все ще не покинув ідею зганяти в Куала-Лумпур і Камбоджу на декілька днів. Ця ідея може забрати приблизно неділю катки, що є подвійним ударом по бюджету. Але ж воно того вартує?.. !

Так здається і все. Буде новий місяць, будуть нові звіти.
    Ответить Цитировать
    510/844
    + 24
1 78 79 80 81 145
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.