Сьогоднішній день запамятається двома подіями.
Перша, ми сходили на місцевий картінг. Трасса крута, але для картів з максималкою в 40км\год дуже проста. Да й самі карти нудні. Чи то вони передньоприводні, чи в них який трекшен контроль (смішно від самої думки), але вірогідність що тебе занесе і закрутить наближається до 0.. А це сумно... Не цікаво просто давити газ в пол в будь якому повороті не боячись втратити контроль над картом. В Києві машинки сподобались більше. Але траса тут однозначно краще.
Друга, ми спробували морський сет в одному з ресторанів.
Враження негативні. Склад сету: устриці, королівські креветки, кбари, стейки з акули, усього по парі.
Устриці - соплі, фу. Ніхто не зміг зїсти навіть половини однієї.
Королівські креветки. Місцевий кухар зробив з них резину без смаку. Правильно приготовані дома морожені звичайні креветки в разів 5 смачніше.
Стейки з акули. Теж саме. У трьох наших були ці стейки, всім принесли різного ступення прожарки. Найменше пощастило мені, дістався в кращому випадку медіум. Не знаю чи акула відноситься до тих риб яких можна їсти сирою, а смак недожареної мені не сподобався. От якщо ви куштували мясні стейки такої прожарки і вам не сподобалось, то цей гірше. Думаю можна з моїх слів уявити картину.
Краб. Смачні, але мало. якщо йти в ресторан ціленаправлено заради морепродуктів, то замовляти саме його і не цих здихль що в нас, а нормального крупного представника ракоподібних.
А ще, вчора під серіальчик ми взяли собі відро спайсі крилиць в КФС. Поки що це була найадовіша їжа яку я коли небудь їв. Я люблю гостре, справді люблю. Легко їм все що приносят в тайських кафе. АЛЕ КРИЛЬЦЯ КФС. Це був просто ппц, після кодного другого крильца доводилося хвилин 5 сидіти з відкритим ротом, активно дихаючи, сподіваючись що це допоможе. Коли зникло пів-відра, на допомогу пішли йогурти. Короче добить відро із принципа не вийшло. І тепер в мене певного рода когнитивний дисонанс, я приїхав в азію, спробувати гострої місцевої кухні, а найадовіша страва виявилась у американському закладі швидкого харчування.
От такі у нас гастрономічні пригоди.
На долго на Самуи приехал?