Sawadee Krap!

415
XyDou
Колямба
Статистика
Статистика
415
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-156
  • Постов
    10,453
  • Просмотров
    1,384,920
  • Подписок
    415
  • Карма автора
    +21,619
1 73 74 75 76 523
  • infitoha,
    infitoha @ 1.10.2014
    Тоже не понимаю зачем писать на Украинском. Вот захочу я тебе плюс поставить за какой нибудь интересный пост (которых было немало) но не смогу тк больше половины написанного не понимаю. Просто не интересно читать то что не понимаешь. Для чего все это ?

гугл переводчик в помощь) да и вроде почти все понятно)
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1/18
    + 1
  • infitoha @ 1.10.2014
    Тоже не понимаю зачем писать на Украинском. Вот захочу я тебе плюс поставить за какой нибудь интересный пост (которых было немало) но не смогу тк больше половины написанного не понимаю. Просто не интересно читать то что не понимаешь. Для чего все это ?

Друже, я ж написав, просто мені хочеться так. Хочу цей місяць вести блог українською. Я начебто не торкаюся тут політичних тем і не намагаюся когось дратувати, якщо мені подобається мова, чому я не можу нею розмовляти і писати свої думки? А якщо у когось бомбить тільки від виду української мови - задумайтеся щодо своєї адекватності (це до тебе не має відношення, мається на увазі - взагалі).

І взагалі кому не подобається що я тут пишу на цій мові - зверніться до модератора розділу, він все популярно пояснить.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    803/4547
    + 0
  • 4a4a, Все вірно написав :) "хочеться" - з м'яким знаком.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    804/4547
    + 0
  • hardtoobey, Ти маєш на увазі топ-вінрейт на ліміті або який середній вінрейт у топ-віннерів?
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    805/4547
    + 0
  • Saf94, Дякую за підтримку Кирило
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    806/4547
    + 0
  • Fantast1c @ 1.10.2014
    4a4a, Нет, на украинском с мягким знаком)

ТС бажаю удачі - не простий буде місяць блогерства в тебе :)

Я так не думаю, у нас тут впринципі вітка нормальна і хлопці теж. Проблеми будуть тільки з залітними тролями І тобі теж удачі!
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    807/4547
    + 1
  • не розумию
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    11/29
    + 0
  • У цій вітці всі пости, що стосуються марафону будуть російською мовою
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    808/4547
    + 0
  • мне читать тяжелее Украинску мову чем Слушать )) это наверно сказывается 1 +1
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    29/325
    + 1
  • День 1:

Встав пізно не за будильником, якраз в той час коли фішереги починають мірятися членами і заважати один одному грати. Приблизно в 11 почав лагати інтернет (напевно на дисконнектах залив ще трохи) до 2-ох без перерви, нерви вже не витримали і я встав з-за столів.
    Буду катати строго з 4 ранку до 11 і з 18 до 20:00, як я це робив раніше.

Сьогодні 3 рази влетів з KK в AA і 1 раз з AKs. Старт не дуже, але ми прорвемося.

Окремо вивів прогрессбар по очікуваному рейкбеку, він буде йти в профіт, але для наочності буде вписуватися окремо.
    153ddcdbacd7.png

VPP's challenge progress:

1% ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

VPPs: 180 out of 30000 (+180)

$$$ challenge progress:

0% ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

$$$: -12$ out of 4000$ (-12$)

Hands challenge progress:

1% ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Hands: 4325 out of 700000 (+4325)

Rakeback challenge progress:

0% ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Rakeback: 0$ out of 1500$
    Сообщение отредактировал XyDou - 1.10.2014, 17:05
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    809/4547
    + 2
  • Клік на "День 1" і це вас перемістить на російську версію поста
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    810/4547
    + 1
  • Регам які видавлюють мене в зовсім непотрібних банках і намагаються агритися на 3бети і сквізи - присвячується :

ТЕМА ЗАКРЫТА
    811/4547
    + 1
  • Перший день на твоєму графіку, наче побував у Закарпатті (у горах)
    Давай завтра набирай висоту і не падай, вболіваю за тебе всією душею в цьому марафоні

так? не?
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    87/112
    + 1
  • XyDou @ 1.10.2014
    Регам які видавлюють мене в зовсім непотрібних банках і намагаються агритися на 3бети і сквізи - присвячується :

і все реги, тут же почервоніли
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    88/112
    + 1
  • glentvey, Бачиш, я ж говорю кому цікаво мене читати, той буде читати і писати. Так, все вірно. Спасибі тобі велике :) Людина з Сибіру, а гугл-перекладачем користується як українець
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    812/4547
    + 0
  • Не я ж корінний хохол, прізвище мою побачив би, посміхнувся)))
    Нікого не слухай, пиши як хочеш
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    89/112
    + 1
  • А я не корінний але кацап-бульбаш та прізвище в мене білоруське, ось така іронія долі. Звичайно буду писати, спасибі
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    813/4547
    + 1
  • Хтось знає в якому стані зараз Монако, цікаво чим закінчиться сьогоднішній матч. Начебто Зеніт зараз на хорошому ходу і гра поставлена ​​і тренер відмінний, а ось Монако для мене темна конячка, ніби як їх солідний спонсор здав команду іншим людям?

Upd. Таки ні, все залишилося на своїх місцях. Тоді чому стільки зірок покинуло Монако в один сезон? Невже податки у Франції так тиснуть?

08468fc1f663.png

Зрозуміло, значить сьогодні буде швидше за все побиття.

82b6b982a34e.png
    Сообщение отредактировал XyDou - 1.10.2014, 18:08
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    814/4547
    + 0
  • XyDou, победа зенита все таки.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    1/15
    + 0
  • kidcudi123, Чогось pinnaclesports повис, цікаво які зараз кефи на матч, можна було б і поставити.
    ТЕМА ЗАКРЫТА
    815/4547
    + 0
1 73 74 75 76 523
5 человек читают эту тему (5 гостей):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.