День 30-31 +115$
Бр 1181$
Грав менше на свята,то ж кинув за 2 дні,завтра треба і блищі дні зіграти більші сесіі

100 віджимань, 100 присідань, 3 хв планки, 10 хв медитації, 10 хв нерухомості-виконав✅️
день 32 +118$
Бр 1299$
Вчора грав мало ,так як пішов на корпоратив,був тільки до 12 ,бо тверезим хочеться вже спати,але втримався не випити і майєе адаптувався тверезий до атмосфери,сьогодні шотаю нл50 ,10 Бі на це виділяю

100 віджимань, 100 присідань, 3 хв планки, 10 хв медитації, 10 хв нерухомості-виконав✅️
день 33 +172$ Рб+40$
Бр 1511$
Сьогодні знову небагто грав,В Свята трохи важче знайти час,вічно комусь шось потрібно,або ж і в самого справ назбирується,але буду старатись побільше часу знаходити
День 34 + 142$
Бр 1653$
Посередній день,в плані якості ігри,недуже почувався сьогодні,якісь невеликі помилки думаю були,але старався по мірі можливостей лишатись сконцентрованим,хоч і увечері включив серіал паралельно,завтра треба такоі помилки не допускати

День 35 + 138$
Бр 1791$
Грав небагато,мав трохи зустрічей цілий день

День 36-37 +34
Бр 1825 $
Важко щось сказати по ігрі,бо грав переважно хворий ,не саме правельне рішення але горло так боліло що треба було чимось зайнятися

100 віджимань, 100 присідань, 3 хв планки, 10 хв медитації, 10 хв нерухомості - не робив 2 дні думаю ще дам на дні 3-5 поки не стану здоровим
День 38-40 +460$ Рб +125$
Бр 2410$
Все ще хворий,важко щось оцінити,стараюсь через це довгі сесіі не грати

Фізуху не робив бо ще стан організму не дозволяє
День 41-42 +3$
Бр 2413$
незадоволений своєю грою,особливо концентрацією ,думаю основна помилка це поганой підхід до гри ,дуже в плані цього рослабився поки хворів,завтра попробую це змінити

Фізуху не робив,бо все ще відходжу від хвороби,хоч вже і полегше
День 43 +5 рб +125
Бр 2543
Важко мені шось сиділось ще за грою,приймав не оптимальні рішення,вирішив завтра перейти на 888 ,щоб якось збодритися,і шось поміняти,бо починаю інтерес втрачати,може потім буду міксувати,але перший час хочу відихнути від Старзів,+все вище тим менши гри тут,тож і так треба було б переходити,надіюсь на 888 гри мені стане на нл 50

по фізусі таке відчуття що відновлюсь або під кінець тижня або на початку наступного,щось сильно мене косанула хвороба цього разу
День 44 +221$
Бр 2764$
Гри менше на 888 на нл 50 ,тому прийшлось стартувати столи і виганяти регулярів що це робили або ж вони йшли в сіт аут,те що менше роздач зіграв щбільшилась якість гри,хоча все ще допускаю неприйнятні помилки,але хоч вже менше іх

Фізуху до понеділка робити не буду точно,бо шось важко і повільно відходжу
День 45 +206$
бр 2970$
Сьогодні зіграв чесно гірше ніж вчора,було пару помилок,але складалось мені,тож це компенсувало,завтра потрібно більш уважним бути

День 46 +30$
Бр 3000
Вчора мало грав,вирішив на вечір відпочити і трохи пожити життя,тай мене вже і доставали трохи,правда алкоголю я не вживав чим задоволений,3 місяці без нічого почуваюсь чудово,перехожу на нл 100 шот 10 Бі

День 47-48 -491$ Рб 53$
Бр 2562
Грав настільки жахливо вчора як тільки це можна,сів злий по непокерних причинах і просто почав заливати,сьогодні трохи вже зібраніше грав але всеодно херню понагравав,не зібраний і концентрація де завгодно тільки не в покері,думаю це чудово, це мене має мотивувати взяти себе в руки в цьому марафоні і нормально почати грати

Все ще не виздоровів,відновлення йде довше ніж я очікував
день 49-51 +578$
Бр 3140$
Ці дні грав більше зум на 888 ,зоча інколи і рег столи,стараюсь іх стартувати бо по інакшому не встигаю сісти за стіл,напенво бажено ще добавити Старзи щоб ігри було більше

а нащо тобі зум? без великого рб немає сенсу, бо поле більш тайтове і вінрейти будуть значно нижче а діспа вище
Deemmmy, ну на 888 в мене получається біля 40 проц, разом з доплатою рб,а на Старзах менший рейк і лідерборд на зумі,+часто ,особливо на 888 буває склад на зумі кращий ніж на рег столах,ну і я не женуся за вінрейтом, а хочу пошвидше пройти марафон, і що тут скривати я люблю регокатки),просто ліміт не дуже дозволяє для цього,мушу я хоть якусь насолоду получати від цьої своєї дурної затії)
день 52-55 -319$ Рб +311$
Бр 3132$
Навихідних грав як якийсь ідіот,тільтанув від ігри,що зі мною не було досить давно,видно я за літо свій емоційний стан підшатав дуже сильно,цей тиждень постараюсь зіграти більш професійно,через нехватку гри інколи на 888 підключив Старзи,граю 2 рума тепер

Я є в україномовній групі, ми час від часу зідзвонюємося і граємо між собою на малих лімітах різні види покеру без рейку. Якщо когось таке цікавить і він грає хоча б NL50, то напишіть мені в приватні повідомлення.
День 28-29 -27$
Бр 1066$
2 дні не грав майже бо то Різдво ,сьогодні у вечері сів і якоісь херні награв неуважноі,все ж у свята має бути повний вихідний а не напів,завтра треба зібратись і показати нормальний результат