Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-451
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,539
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 67 68 69 70 145
  • Leo_Manowar @ 27.1.2015
    Мне всё равно, но пользователи на вас жалуются.

salova @ 27.1.2015
    Парни мирно обсудили несколько политвопросов, никого не трогали, никого не оскорбляли, но всё равно нашлись те кого задело. Мне , допустим , интересно было прочитать, выслушать их мнения.

Им что нужно отдельную тему создавать чтобы чтобы перекинуться пару фразами??

як я це бачу: ми ведемо нормальний діалог, є група користувачів, якій наша позиція, те про що ми пишем не подобається, але по різним причинам вони не можуть вступити з нами в адекватну дискусію, тому жаліються модератору, щоб він все це закрив і закінчив. Не знаю, мені більше це схоже на цензуру чим на вирішення конфліктної(одностороньої) ситуації.

--------------------

А срач, він починається з таких повідомлень

NEO23 @ 27.1.2015
    consaltus, а че вы в "политике" не устраиваете свои политобсуждения? Устроили ячейку "Лесных братьев". Давайте уже на русский переходите. Привыкайте.

ДЛЯ ВСІХ хто читає цей блог: Якщо в подальшому будуть зявлятись подібні повідомлення - ІГНОРУЙТЕ. Пишіть модератору, але ігноруйте і не відповідайте, тим більше у аналогічному по емоційності стилі. Єдина ціль подібних авторів, розвести бурління говна у блозі, перетворити його на смітник із своїх думок і втянути в срач, як найбільше людей, щоб потім мати що предявити модераторам.
    Ответить Цитировать
    422/844
    + 17
  • maydrain @ 27.1.2015
    NEO23,

Может за то, что ты залез в чужой дневник и стал говорить ребятам, что им нужно делать.
    Высказывать свое мнение, ты конечно вправе, но делать это надо корректно.

Чужой?) то есть уже есть четкое разделение "свои", "чужие"? Далеко пойдете)
    Ответить Цитировать
    1/2
    + -23
  • Yaruk7, обозначу свою позицию как представителя администрации форума.
    Этот форум - покерный. Покер - это то, что привело нас всех на этот сайт. Это то, что нас объединяет. Политика, напротив, разъединяет нас на лагеря.
    Я никогда не высказывал на форуме своих политических взглядов. Это мешало бы мне в том числе модерировать раздел Политики. Всё, что я могу сказать - что я испытываю глубокое сожаление по поводу событий, которые сейчас происходят на Украине.
    Раздел Политика на нашем форуме - это зло. Некоторые в администрации считают, что лучше бы его не было. Другое мнение заключается в том, что тогда политика расползется по всему форуму и будет еще хуже.
    Было бы глупо запрещать политику в дневниках полностью, однако есть определенная черта, за которую не следует переходить. Мне уже доводилось прекращать политические войны в других дневниках путем бана пользователей из темы и удаления постов. У меня есть четкий критерий определения того, что черту перешагнули: на посты в дневнике начинают поступать жалобы от пользователей форума. Именно жалобы, во множественном числе. Я появился в этой теме только после второй или третьей жалобы в течение одного или двух дней. До того я вообще сюда не заходил много месяцев.

Я не против, чтобы вы общались на любые темы, но не все темы уместны на этом сайте. Не надо думать, что я лишаю вас каких-то возможностей: есть личка, скайп, украинские форумы, социальные сети - куча мест, где можно обсудить всё что угодно. Я же должен поддерживать на форуме доброжелательную, спокойную атмосферу. Увы, там, где начинается разговор о политике, сделать это очень трудно, а порой и просто невозможно.

Такое развитие событий было абсолютно предсказуемым, и именно поэтому Хиштаки в самом начале предупредил вас, чтобы вы избегали общения на политические темы. После того, как на вас стали жаловаться, я вынужден был напомнить вам об этом условии и напоминаю о нем снова.
    Ответить Цитировать
    4/4
    + 3
  • Langolier86 @ 27.1.2015
    Чужой?) то есть уже есть четкое разделение "свои", "чужие"? Далеко пойдете)

А чий? Твій чи що? Свій він тільки для тих хто його відкривав, а для решти користувачів він чужий, як і для мене.
    Ответить Цитировать
    3/17
    + 2
  • ТарасГТ @ 27.1.2015
    А чий? Твій чи що? Свій він тільки для тих хто його відкривав, а для решти користувачів він чужий, як і для мене.

Хочешь ответа на вопрос - пиши по-русски) Прояви то уважение, о котором вы так любите тут говорить)
    Ответить Цитировать
    2/2
    + -15
  • Ого нафлудили. Глянув тільки пост з якого все почалось, далі не читав
    Ответить Цитировать
    144/215
    + 2
  • ТарасГТ @ 27.1.2015

Zaten sikeyim ya onun Ukrayna. Sadece insanların kendi ve diğerleri. КРЫМ-НАШ,Ülke çöktü, şimdi burada ister bir savaş var mı? Хохлы.Başlayın yine poker tartışmak.
    Вот-так примерно я вижу твой пост.
    Ответить Цитировать
    7/9
    + -22
  • Я не можу уявити собі, що зайшовши в блог якогось російського регуляра, прочитавши там пост про політику, де він висловлює думку відмінну від моєї, я відразу почну строчити жалоби модеру. Це його блог, його думка, окей. Якщо вона буде надто неприємна мені, можливо я перестану його читати. В кінці кінців в мене є своя голова, своя думка і ставлення до обєкта обговореня. І я не відчуваю моральних страждать, мені не рве пукан від того що на форумі існують інакодумці. Все.

Тому для мене і дивна політика протекторату людей з заниженою самооцінкою, які не можуть допустити ведення будь якої дискусії де буду озвучуватись бачення відмінні від їхніх. Чому ці люди просто не можуть пропустити наш блог повз своєї уваги мені не зрозуміло.

Але якщо така політика адміністрації, то нехай. Починати величезний холівар з відстоюванням рівності прав бажання я не маю.
    Ответить Цитировать
    423/844
    + 25
  • В блог який ведеться на українській заходять персонажі вказують на якій мові їм варто писать, потім требують відповідати їм на виключно на російській, тому що вони не розуміють. Після чого насміхаються над чужою мовою. Все це без жодного зауваження віж модераторів.

Але притензії до нас, срач розводим ми.

Ответить Цитировать
    424/844
    + 33
  • никогда не понимал таких споров в интернете, хотя бессмысленность этого очевидна
    Ответить Цитировать
    4/4
    + 1
  • Народ, досить вже флудити...
    Ответить Цитировать
    145/215
    + 4
  • Прохання до модераторів почистити блог від флуду після повідомленя #1349

А також відповісти чи можливо закрити доступ до блогу NEO23, Langolier86, mactepctBo32 і решті ціллю яких є лише флуд, примітивний тролінг, і мінусування всіх підряд повідомлень.

Дякую.
    Ответить Цитировать
    425/844
    + 13
  • Leo_Manowar @ 27.1.2015
    Я появился в этой теме только после второй или третьей жалобы в течение одного или двух дней. До того я вообще сюда не заходил много месяцев.

Лео, справедливости ради нужно сказать, что все жалобы были от одного единственного пользователя, который, кстати, в переписке выразил озабоченность тем, что ДТ может быть забанен Роспотребнадзор или кто там у нас этим занимается за экстремизм. Правда последние пару страниц темы этот же пользователь очень активно вбрасывает на вентилятор, видимо из-за особой любви к форуму и этой теме.

А вообще я призываю всех немного успокоиться, насколько это возможно. Расскажите лучше как катуха!
    Ответить Цитировать
    4/4
    + 26
  • Yaruk7 @ 27.1.2015
    Прохання до модераторів почистити блог від флуду після повідомленя #1349

А також відповісти чи можливо закрити доступ до блогу NEO23, Langolier86, mactepctBo32 і решті ціллю яких є лише флуд, примітивний тролінг, і мінусування всіх підряд повідомлень.

Дякую.

Все правильно. Возвращаемся к "нулевому" варианту. Ну вы тоже, не перегибайте палку. Пишите "Слава героям!" пореже. А то не дай Бог кто настучит в Роспотребнадзор и ГТ прикроют.

Ответить Цитировать
    8/9
    + -15
  • StopThinking, пиши уже как есть. Наябедничал.
    Ответить Цитировать
    9/9
    + 2
  • Відвілічемося від неприємної дискусії попередніх сторінок.

Вчора приїхала віза, останній із важливих моментів організації поїздки.
    Лишилися дрібниці трансфер з аеропорта, аренда транспорту на місці, купівля телефону для фотозвітів.
    Останнє найбільша головна біль. Не як не можу визначитись. Вибираю серед самсунг с5, мейзу мх4 про, z3 compact. Взяв би без вагань мейзу, але в них в разі чого немає не сервіс центрів, не підтримки, деталі знайти важко. А так однозначно найкращий вибір. z3 дорогий + багато читав нарікань на скляну задню поверхню яка має властивість тріскатись навіть без вашої участі і погану камеру. Тобто апаратно камера шикарна, але програмне забезпечення соні не дозволяє її нормально використати і врази програє точно такій же камері в мейзу. Самсунг у всьому хороший крім жахливого дизайну і купи непотрібних і глючних функцій як то сканер відбитків.
    Сподіваюсь все ж визначитись до відльоту, ні то вже в Тайланді щось буду думати.

В ці дні займався різними речами що стосуються поїздки, тому грав мало і погано, здавали жахливо і грав я від цього ще гірше.
    Ну то таке, в Таї будемо виправляти ситуації. Багато грінду і теорії нас чекає.... а також відпочинку, моря, сонця і приємних відчуттів і спогадів на все життя!
    Сообщение отредактировал Yaruk7 - 27.1.2015, 21:06
    Ответить Цитировать
    426/844
    + 9
  • Yaruk7 @ 27.1.2015
    Відвілічемося від неприємної дискусії попередніх сторінок.

Вчора приїхала віза, останній із важливих моментів організації поїздки.
    Лишилися дрібниці трансфер з аеропорта, аренда транспорту на місці, купівля телефону для фотозвітів.
    Останнє найбільша головна біль. Не як не можу визначитись. Вибираю серед самсунг с5, мейзу мх4 про, z3 compact. Взяв би без вагань мейзу, але в них в разі чого немає не сервіс центрів, не підтримки, деталі знайти важко. А так однозначно найкращий вибір. z3 дорогий + багато читав нарікань на скляну задню поверхню яка має властивість тріскатись навіть без вашої участі і погану камеру. Тобто апаратно камера шикарна, але програмне забезпечення соні не дозволяє її нормально використати і врази програє точно такій же камері в мейзу. Самсунг у всьому хороший крім жахливого дизайну і купи непотрібних і глючних функцій як то сканер відбитків.
    Сподіваюсь все ж визначитись до відльоту, ні то вже в Тайланді щось буду думати.

В ці дні займався різними речами що стосуються поїздки, тому грав мало і погано, здавали жахливо і грав я від цього ще гірше.
    Ну то таке, в Таї будемо виправляти ситуації. Багато грінду і теорії нас чекає.... а також відпочинку, моря, сонця і приємних відчуттів і спогадів на все життя!

Ярик, на рахунок Z3 можешь взяти консультацію у https://www.gipsyteam.ru/profile/surprisefirm, в нього здається саме такий і він їм дуже задоволений (при тому, що до вибору телефона, судячи з його постів, він ставиться дуже відповідально), а те що дорогий, да ти ж рег соток.... не економ на собі.
    В консультаціїї він тобі думаю не відмовить, так як дуже позитивна людина
    Сообщение отредактировал soseda - 27.1.2015, 21:56
    Ответить Цитировать
    53/109
    + 0
  • Yaruk7, ех, я б теж махнув би куди-небудь =) Вже хочеться змінити обстановку, але діти в школі, тому ніяк. На рахунок телефону, в мене Z1. В принципі мене все влаштовує, але я не настільки вибагливий до камери. Додам пару прикладів, хоча тут наче зжимає фото, тому може не буде зрозуміло що до чого...

Обидва фото в приміщенні. Як фотоапарат сонька зовсім ніяка якщо знімати напроти світла, також дуже багато фоток в приміщенні можуть змазатись. Коротше як фотоапарат не скажу що він супер, так, може на 4 з 5и і потягне.

Зараз знову доводиться перелаштовувати режим - вставати о 7ій ранку, як важко катати постійно відволікаюсь.
    Ответить Цитировать
    146/215
    + -1
  • люблю старзи і так як мені вони здають.
    так виглядає майже дефолтна сесія в 1,5к рук з відсортованими по найбільшим банкам роздачами

juHYUD.png

здає настільки феерично що слів нема...

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2649519
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Tilt_Avenue (BTN): $202.14
    sinedzzt (SB): $107.42
    emotionale (BB): $246.95
    Hero (UTG): $101.50
    MuNDuNGu (MP): $108.71
    carabush245 (CO): $40.53

Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with 9 9
    Hero raises to $2.50, 3 folds, sinedzzt calls $2, 1 fold

Flop: ($6.00) 5 3 9 (2 players)
    sinedzzt checks, Hero bets $4.41, sinedzzt calls $4.41

Turn: ($14.82) T (2 players)
    sinedzzt checks, Hero bets $12.50, sinedzzt calls $12.50

River: ($39.82) 3 (2 players)
    sinedzzt bets $19, Hero raises to $82.09 all in, sinedzzt calls $63.09

Final Pot: $204.00
    sinedzzt shows T T (a full house, Tens full of Threes)
    Hero shows 9 9 (a full house, Nines full of Threes)
    sinedzzt wins $201.20
    (Rake: $2.80)

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2649520

Hero (BTN): $102.75
    hugeoverbet (SB): $140.06
    mnammnam (BB): $190.19
    D0NT_TRY_ME (UTG): $90.10
    LostGoonie (MP): $132.61
    royalfishfly (CO): $142.03

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with 9 T
    3 folds, Hero raises to $2, hugeoverbet raises to $7, 1 fold, Hero calls $5

Flop: ($15.00) 8 T T (2 players)
    hugeoverbet bets $9.54, Hero raises to $23.50, hugeoverbet raises to $39, Hero raises to $54.50, hugeoverbet raises to $133.06 all in, Hero calls $41.25 all in

Final Pot: $206.50
    Hero shows 9 T (three of a kind, Tens - lower kicker)
    hugeoverbet shows T Q (three of a kind, Tens)
    hugeoverbet wins $101.85
    hugeoverbet wins $101.85

решта це префлоп АІ висока карманка у високу карманку+1 в позиціях бтн вс блайнди
    0S2DGO.png

як підсумок воншд 30. місяці в жопі, сподіваюсь життя мені вистачить щоб надивитись на цю безмежну к-сть кулерів коли я буду витсавлятись зверху. всім же однаково роздає, ага.
    Ответить Цитировать
    427/844
    + 0
  • почав нову, легше наврядчи буде.. просто неможливо не попасти в борд або не кулернути мене

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2649553

KingsEventos (BTN): $152.59
    TorpedoX (SB): $102.00
    Hero (BB): $121.83
    l3chatnoir (UTG): $168.11
    loddi (MP): $39.50
    bomba-tiktak (CO): $200.20

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 2 Q
    l3chatnoir raises to $3, loddi calls $3, bomba-tiktak calls $3, 2 folds, Hero calls $2

Flop: ($12.50) Q 2 J (4 players)
    Hero checks, l3chatnoir checks, loddi bets $7, bomba-tiktak folds, Hero raises to $37, l3chatnoir folds, loddi calls $29.50 all in

Final Pot: $85.50
    Hero shows 2 Q (two pair, Queens and Deuces)
    loddi shows Q J (two pair, Queens and Jacks)
    Hero wins $41.35
    loddi wins $41.35

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2649554

luetch1 (BTN): $383.48
    Vokobyarrrrr (SB): $190.87
    thegwtg (BB): $150.82
    LostGoonie (UTG): $181.21
    Hero (MP): $123.18
    brhrich (CO): $175.51

Pre Flop: ($1.50) Hero is MP with A K
    1 fold, Hero raises to $3.20, brhrich raises to $10.62, 3 folds, Hero raises to $24, brhrich calls $13.38

Flop: ($49.50) 4 6 3 (2 players)
    Hero bets $25.50, brhrich calls $25.50

Turn: ($100.50) T (2 players)
    Hero checks, brhrich checks

River: ($100.50) Q (2 players)
    Hero checks, brhrich checks

Final Pot: $100.50
    Hero shows A K (high card Ace)
    brhrich shows A 4 (a pair of Fours)
    brhrich wins $97.70
    Ответить Цитировать
    428/844
    + 0
1 67 68 69 70 145
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.