О! Проведу коротку лекцію на тему: "Як відрізнити ватніка від росіянина або жителя Сходу України".
Візьмем
consaltus. Людина прийшла без образ і криків "сдохните, хохлы", аргументовано висловила свою точку зору. Так ми підтримуємо різні воюючі сторони, хоча спільне бажання звісно, щоб цієї війни взагалі не було, але це відступ від теми. З якимись
висловами я не згоден і поставив мінус, відписавши чому поставив і чому не згоден, верніше я не відпсав, так як
Piraniaua повсністю розкрив тему і мені не було чого добавати. З якимось висловом я згоден і поставив плюс. Головне, що йде нормальна дискуссія, обмін думками і ніхто нікого не ненавидить, не материть і тому подібне.
І типовий приклад ватніка
mactepctBo32, який прийшов тупо мінусанув кожний пост і пішов. Нагадує шкідливого кота який прийшов, насрав на коврик перед дверима і втік, якого хочеться піймати і гарно надавати по мордам тапком. І така поведінка викликає негативні сприйняття і створює відповідний імідж не лише одній людині, а всій соціальній\національній\регіональній групі до якої він належить.
Візьмем consaltus. Людина прийшла без образ і криків "сдохните, хохлы", аргументовано висловила свою точку зору. Так ми підтримуємо різні воюючі сторони, хоча спільне бажання звісно, щоб цієї війни взагалі не було, але це відступ від теми. З якимись висловами я не згоден і поставив мінус, відписавши чому поставив і чому не згоден, верніше я не відпсав, так як Piraniaua повсністю розкрив тему і мені не було чого добавати. З якимось висловом я згоден і поставив плюс. Головне, що йде нормальна дискуссія, обмін думками і ніхто нікого не ненавидить, не материть і тому подібне.
І типовий приклад ватніка mactepctBo32, який прийшов тупо мінусанув кожний пост і пішов. Нагадує шкідливого кота який прийшов, насрав на коврик перед дверима і втік, якого хочеться піймати і гарно надавати по мордам тапком. І така поведінка викликає негативні сприйняття і створює відповідний імідж не лише одній людині, а всій соціальній\національній\регіональній групі до якої він належить.