Старзи дали бонус в 350$ для яких треба набити 45 500 впп за 30 днів. Це навіть не смішно.
Я рідко критикую акції Старзів, насправді це перший раз, але це перший раз коли вони роблять абсолютно безтолкову акцію в кращих єврейських традиціях.
На стратеджі є тема про цю акцію. В ній як завжди знайшлись і ті хто захищав рум. І кидав дефолтні фрази, мов вам хоть шось зробили, радуйтесь, а могли і нічого не робити. Такі фрази чітко показують менталітет і країну народження людини. В сучасному конкурентному світі ж вони абсурдна.
В тій же темі, більш, здавалось би, логічні найчастіше повторюванні вислови, стосовно позитивності цієї акції:
1. розрахована на фішей
2. мотивація до катки
ой, все...
1. наврядчи якому фішу випаде бонус більше 10-20% БІ ліміта який він грає, і якшо на мікро лімітах це ще когось змотивує, то хоббі грацям які заходять пограти 100+ точно буде пофіг на ті 30 бакссів що їм дадуть. Не ну можливо зрадіють, але ціленаправлено катать точно не стануть. Та ж сама акція з БУМ-рукою в рази більше збільшить к-сть гри у хоббі гравців.
2. це більше схоже не на мотивацію, але на пошук голодних до халявного сиру. Якщо перерахувати цей бонус у рейкбек, то для мене він складе щось в районі 4%, при цьому мені потрібно зіграти за 30 днів дистанцію в 1.5 разів більшу чим я відігрував в найкращий по продуктивності місяць до цього. Якщо в цифрах, то це приблизно 140-155к рук (в залежності від того впаде від закатаності показник впп\рука) або 180+ годин чистої гри. В такому режимі навіть не варто сподіватись, якщо ви не робот, на збереження оптимальної гри, в результаті втрати буду куди більшими за потенційну винагороду.
Буває і гірше :)