Сьогодні 7 разів ловив на флопі сет, лише раз на шд виявився сильнішим. При тому що це не були 4кард флаш чи стріт доски.
Я взагалі не розумію втф коїться в цьому зумі СТО. Більшість гавнорегів цього ліміта грають по принципу "хітнути щось сильне, запихати побільше бабла вибивши весь воздух і сподіваючись що туди цей раз здали щось круте, що б саме поставило 3 вулиці, але ми надто тупі що б про це думати, але фартові там буде ця рука і ми виграємо 100бб думаючи які ми круті шо виграли 100бб у оверпари"
Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players -
View hand 2631578DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterHero (BTN): $106.80gerdauvenum (SB): $50.50
8888ROCK8888 (BB): $134.70RUN_PLEASE (UTG): $280.45
comeonlady (MP): $100.50
patriot424 (CO): $100.73
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with J
J
3 folds,
Hero raises to $2,
1 fold, 8888ROCK8888 calls $1
Flop: ($4.50) 3
3
5
(2 players)8888ROCK8888 checks,
Hero bets $3,
8888ROCK8888 raises to $9,
Hero raises to $23.94,
8888ROCK8888 raises to $132.70 all in, Hero calls $80.86 all in
Final Pot: $214.10
Hero shows J
J
(two pair, Jacks and Threes)
8888ROCK8888 shows 7
3
(three of a kind, Threes)
Hero wins $105.65
8888ROCK8888 wins $105.65
(Rake: $2.80)
Зрозуміло, я на таку херню стараюсь, закривши очі, жмакати кнопку фолд, але інколи не вдається, тому що думка що це нл100 і тут люди вже якось повинні вміти грати проти всього діапазону, а не лише сподіватись на куллер в свою сторону, і роблю колли. І да, там завжди натс.
Тому да, треба доводити частоту фолду майже до 100% ментальними тренінгами і мантрами.
Я справді перебуваю трохі в ахую від своїх результатів. Місцям думаєш, що можливо граєш надто пасивно чи десь прямолінійно і т.д., тому тобі не оплачують чи навпаки реблефять, погано ББ захищаєш, бла-бла-бла.. Але потім дивишся на толпу регів за столами з фолдами ББ проти БУ і СБ 68+, фолдами на 3бет 67+ і кристально правдивим постфлоп, а у деяких ще й ввсф 42- , і при цьому в них 2+бб\100. І ти сидиш і думаєш: "БЛЯТЬ! В ЯКОМУ МОМЕНТІ ПОКЕРНОЇ ТЕОРІЇ МЕНЕ НАЇБАЛИ??!!!!"
Мабуть, поясню що я маю на увазі.
Коли ти програєш забагато ШД, коли багато грошей зливаєш по синій(лінії а не стані) починаєш думати, що надто широко колдауниш чи блефуєш де не потрібно і тебе вскривають. Або навпаки надто агресивно граєш велью руки не збираючи максимум велью. І коли в тебе в статах є якесь відхилення типу втсд 30-32, сбети по 60 на всіх вулицях чи ф2сбет 50+, то тут простіше. Але коли твої стати близькі до оптимальних і їх відхилення від теоретично потрібних викликане лише специфікою поля або експлуатаційною грою проти окремих регів - стає складніше. Ти не знаєш куди копати і де проблема і головний страх, що вся твоя гра одна суцільна проблема, яка якимось парадоксальним чином у статистичному вигляді дивиться доволі солідно і тим самим створює іллюзію, що це лише невдалий відрізок.
А перевірити поганий це відрізок чи у Хьюстона великі проблеми, можна проаналізувавши базу даних, переглянувши роздачі плюсових регулярів, їх спектри коллдаунів, барелінг, рейзів і т.д. Це звичайно теж не гарантія, але дає якусь точко опори стосовно того що, "так вони теж грають так і роблячи аналогічний колл їм не демонструють перший натс" і все в такому дусі. Ну ви зрозуміли.