Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-582
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,341
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 60 61 62 63 145
  • Останні дні не грав онлайн, граю турнір в себе в місті. Завтра, сьогодні вже, в неділю фінальний день. Після 3 днів лишилось 26 чоловік які набили дуже пристойну, як для нашого міста гарантію в 240к.

Все що я можу сказати...

Старзи... я люблю ваше ГСЧ...
    Ответить Цитировать
    382/844
    + 1
  • Панове, хто грає 100ку на старзах, звичайні столи? Давайте якось кооперуватися і шарити майнінг, готовий скинутися. Раніше сам купляв по знижці на hhmailer за 8 уе. Зараз вони щось взбунтувалися і не хотять продавати по 8.
    Ответить Цитировать
    7/9
    + -2
  • Майнінг на старзах заборонений. Тому ні, дякую.

І я б тобі не радив афішувати те що ти ним користуєшся.
    Ответить Цитировать
    383/844
    + 2
  • Привіт всім. Як там справи зі зняттям доларів з візи через касу? Видають одразу чи треба замовляти заздалегідь? Суми смішні. Банк аваль.Харків
    Ответить Цитировать
    12/28
    + 0
  • billy_hoho, Щоб зняти з доларової картки потрібно відкрити додатковий доларовий поточний рахунок "2620", перекинути на нього гроші з картки і тільки після цього зможеш замовити валюту щоб її видали через касу. В Авалі поки тільки так...

П.С. Питання до всіх. В інших банках така ж схема? Чи можливо обійтись якось без відкриття поточного?
    Ответить Цитировать
    6/7
    + 0
  • в Альфе выдают в кассе, насколько известно - в ПУМБе тоже
    Ответить Цитировать
    13/50
    + 1
  • З приватбанку знімаю без перешкод - якщо є гроші в касі - віддають одразу, якщо нема - приходиться замовляти.
    Ответить Цитировать
    1/10
    + 1
  • mostEEk @ 15.12.2014
    billy_hoho, Щоб зняти з доларової картки потрібно відкрити додатковий доларовий поточний рахунок "2620", перекинути на нього гроші з картки і тільки після цього зможеш замовити валюту щоб її видали через касу. В Авалі поки тільки так...

П.С. Питання до всіх. В інших банках така ж схема? Чи можливо обійтись якось без відкриття поточного?

Не впевнений на 100%, але думаю що в усіх банках така система - адже також володію валютними карточками двох різних банків. "2620" це єдиний валютний рахунок ( мої картки також мають рахунки 2620), тому мабуть ця процедура обов'язкова. Підписуєш договір, тобі відкривають рахунок і видають валютну картку (за доп.плату "прив'язують" до рахунку додаткові картки і можна мати декілька карток з доступом до одного рахунку). Поповнюємо і знімаємо (за умови наявності - такі зараз часи) з карткою та (паспортом!!!!! ) в касі банку.
    Ответить Цитировать
    10/98
    + 2
  • Piraniaua @ 15.12.2014
    Не впевнений на 100%, але думаю що в усіх банках така система - адже також володію валютними карточками двох різних банків. "2620" це єдиний валютний рахунок ( мої картки також мають рахунки 2620), тому мабуть ця процедура обов'язкова. Підписуєш договір, тобі відкривають рахунок і видають валютну картку (за доп.плату "прив'язують" до рахунку додаткові картки і можна мати декілька карток з доступом до одного рахунку). Поповнюємо і знімаємо (за умови наявності - такі зараз часи) з карткою та (паспортом!!!!! ) в касі банку.

Хлопці, я тугий в питаннях бюрократії, вибачте. У мене є картка в доларах ВІЗА цього клятого аваля. Що це за чарівний поточний рахунок 2620? Я сьогодні поїхав в банк - послали подалі. Вівця сказала, шо в Україні не можна знімати долари. Знімати можна тільки грн і це вже з травня місяця є така постанова НБУ за її словами.
    Ответить Цитировать
    13/28
    + 0
  • billy_hoho, хз. у мене Пумб. знімаю без проблем долари в еквіваленті не більше 15к грн на день. міняй банк)
    Ответить Цитировать
    3/8
    + 1
  • billy_hoho, у меня Credit Agricole, тоже с мая в долларах не дают, только в грн
    Ответить Цитировать
    1/2
    + 0
  • billy_hoho,

Вівця
    Ответить Цитировать
    3/6
    + 3
  • billy_hoho @ 15.12.2014
    Хлопці, я тугий в питаннях бюрократії, вибачте. У мене є картка в доларах ВІЗА цього клятого аваля. Що це за чарівний поточний рахунок 2620? Я сьогодні поїхав в банк - послали подалі. Вівця сказала, шо в Україні не можна знімати долари. Знімати можна тільки грн і це вже з травня місяця є така постанова НБУ за її словами.

Не в перше знiмаю в авалi валюту, приходиш пишеш заяву скiльки хочеш зняти, на слiдуючий день отримуеш(утримують 1%), для цього треба завести поточний рахунок, це займаэ 20хв. эдиноразово(паспорт + код).
    В твоэму випадку звертайся до начальника вiтдiлення потiм дзвони у службу пiдтримки.
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 2
  • Укрсиб, без комиссий, макс - эквивалент 15К грн/день. В день обращения обычно нету, ждать день-два.
    Ответить Цитировать
    2/2
    + 2
  • Юнікредіт Банк користуюся 1.5 року, долари завжди є, нічого чекати не потрібно, кешаут- 15к(еквівалент) кожен робочий день, взагальному, ВСЕ як по МАСЛУ !
    Ответить Цитировать
    1/2
    + 2
  • Заварив тут кашу) От шо мені ще сказали в банку. Може комусь знадобиться

Відповідно до постанови Національного Банку України № 758 від 01 грудня 2014 року видача готівкової іноземної валюти з карткових рахунків здійснюється виключно в національній валюті по курсу Українського процесингового центру, тому долари, на жаль, з Вашого приватного карткового рахунку № отримати можливості немає.
    У Вас є можливість відкрити поточний рахунок з метою зарахування та зняття валютних коштів. В один операційні день дозволено зняття суми у валюті еквівалента 15 000 UAH по курсу НБУ.
    З інформацією про тарифи та умови відкриття поточного рахунку є можливість ознайомитися на сайті Банку www.aval.ua у розділі «Послуги приватним особам» - «Всі послуги Банку» - «Публічна пропозиція щодо надання банківських послуг» - «Тарифи банку» - «Тарифи на ведення та обслуговування поточних рахунків фізичних осіб».

20141110_Potochn.pdf (351 килобайт) Кол-во скачиваний: 127

Ответить Цитировать
    14/28
    + 0
  • Давно нічого не писав в блог, причина банальна:
    TLaBwF.png

Сьогодні, вперше за останні місяця два, нажрався. Я просто не можу, блять, це більше витримувати. Те як здають і як складається. Враження що чим більше займаєшся теорією, то ще з більшою силою тебе потім нагинають.
    Ответить Цитировать
    384/844
    + 4
  • Yaruk7, Успокойся, в этом месяце на ПС у всех жопа полная, я вишу на ахай форуме, там просто каждый второй плачет, что самый мин. месяц, некоторые даже по закрывали блоги ((((((. У самого самый мин. месяц за год, причем в прошлом месяце на сотке показывал винрейт 2-3 б/б на дистанции 60к, в этом за 4к рук проиграл 14 баинов, спустился на полтинник, где играют одни фиши ))) и там заливаю со скоростью света. Видать не хватает владельцам ПС денежек на подарочки, они решили отыграться на регах. Давай, крепись, может после НГ попустит ))))
    Ответить Цитировать
    4/14
    + 0
  • Diviansi @ 22.12.2014
    Видать не хватает владельцам ПС денежек на подарочки, они решили отыграться на регах.

А яким чином програш регів грошей фішам і спуск на ліміти нижче, де вони будуть місити меньше рейку може бути корисним для ПС?
    Ответить Цитировать
    6/17
    + 2
  • Yaruk7 @ 22.12.2014
    Давно нічого не писав в блог, причина банальна:
    TLaBwF.png

Сьогодні, вперше за останні місяця два, нажрався. Я просто не можу, блять, це більше витримувати. Те як здають і як складається. Враження що чим більше займаєшся теорією, то ще з більшою силою тебе потім нагинають.

Я примерно в таком же состоянии сейчас нахожусь. Только на 200. 100 пока еще в не большом плюсе. Включили АнитГОДМОД как всегда вовремя.
    Но кто то же плюсует!

Правда я в жопе потому что играю так себе и тильтую
    Ответить Цитировать
    8/8
    + 1
1 60 61 62 63 145
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.