День 14 +66$
Бр 485$
Сьогодні встав потрібноі ноги,не перегравав сесіі,і ніби критичних затупів не було

100 віджимань, 100 присідань, 3 хв планки, 10 хв медитації, 10 хв нерухомості-виконав✅️
День 15 +50$ Рб+34$
Бр 569$
Завтра так як дойшов позначки 500,роблю шот на нл 25,виділяю на це 10 баінів

100 віджимань, 100 присідань, 3 хв планки, 10 хв медитації, 10 хв нерухомості-виконав✅️
День 16 +104$
Бр 673$
Сьогодні не так багато грав,бо розбирався з інвертором і світло було через це пропало

День 17 -61$
Бр 612$
Не краща моя сесія,був розсіяним цілий день і втомлений від інших справ,в такі моменти краще рішення робити вихідний з покером,але я вирішив інакше і справедливо получив поганий результат

День 18 +5$
Бр 617$
Сьогодні грав досить погано увечері,ще повезло що такий результат,погано сконцентрованість другий день,треба було після треніровки подрімати пів години але вирішив пограти і так собі награв,завтра треба до купи братись і показати хорошу гру

День 19 +9$
Бр 626$
Сьогодні в більшості грав зум,бо на звичайних столах Старзи зробили що всі столи в червоній темі і це змінити не можливо,і мені розпливаються карти і статистика,якщо так ще буде декілька днів то або зміню або добавлю ще один рум,бо це жахливо

FishUa, эту тему можно отключить двумя нажатиями. Потыкай в верхнем левом углу стола и выруби эту графику
BulletofWooD, дякую
День 20 +89$
Бр 715$
Відчуваю виснаження від спортзалу,і моіх вправ,і деколи це відбивається на ігрі,на тупих рішеннях,але це не виправдання,завжди можна знайти додаткові сили в собі і показувати а ігру,такщо завтра маю зіграти якісно,сьогодні пятниця,іду продовжувати вчитись веселитись без алкоголю і інших гадостей

День 20 -9$
Бр 706$
Некраща сьогодні ігра з могу боку,зробив пару очевидних помилок,але завтра новий день і потрібно показвти хорошу ,якісну гру

День 20 +59$ Рб+80$
Бр 845$
Сьогодні перший раз задумався кинути цей марафон,бо важко знаходити мотивацію грати а ігру на цих лімітах і не відволікатись на інше шось,але якщо здатись то це буде слабкість,а це не допустима розкіш,і викинув цю думку з своєі голови,а завтра в спортзалі остатки іі знищу,по грі грав доволі погано але везло,минуле не зміниш,тож завтра потрібно ібашити і перемагати

День 21 +144$
Бр 989$
Сьогодні грав короткі сесіі,вирішив трохи якісніший покер пограти замість грінду,інколи і це корисно

День 22 +22$
Бр 1011
Увечері грав жахливо,мене шось схарило то шо я зрозумів що загубив дозвіл на пістолет десь,це дрібниця але вивела мене з себе і я нічого розумнішого не придумав як сісти грати марафон,єдиний тут плюс що зміг хоть не зразу але заставити себе встати,але такого робити точно не можна ,краще тупо не грати і зайнятись іншими справами,ну завтра новий день і ця ситуація мені показала,що психологічно ще роботи дуже багато в мене,щоб вернути голову на місце після вечірок

День 22 -57$
Бр 954$
Грав сьогодні небагато,трохи не складалось але і не кращі рішення робив

день 23 -299$
Бр 655
За то що я в Тільті ( не від покеру) сів грати зум, результат ще хороший,бо десь повезло мені,якщо я не стану ставитись серйозно до цього ліміту і соперників,то мені не варто буде продовжувати марафон,краще тоді грати своі ліміти і не займатись хуйньою

день 24 +68$
Бр 723$
Сьогодні старався грати більш скоонцентровано,помилки звісно були,і десь везло,але хоч вже не було такого що я не розумію як я опинався на тьорні чи рівері,то шо вчора я просто сів заливати,замість піти просвести інакше час і це свідчить що мій процес відновлення від алкоголі і інших речовин триває і деякі боі я програю,але війну збираюсь виграти,завтра маю показати ще кращу концентрацію

день 25 +59$
Бр 782$
Сьогодні грав вже поуважніше і розумніше,все таки емоційні качелі після бухла і іншоі херні,ідуть хвилями і з кожним місяцем все рідше,але потрібно час щоб стабілізувати психіку і концентрацію повністю

День 26 +19$ РБ +80$
Бр 881$
Психічний стан сьогодні був не кращий,відчув це я тільки проснувся,спорт допомагає але не до кінця,все ж потрібен час що стати знову адекватною людиною,але є прогрес,по грі не кращі рішення приймав,моментами виідволікався і провтикував початки роздач,але інколи і брав себе вруки,концентрація просто вирішує все і іі треба сильніше прокачувати

День 27 +212$
Бр 1093$
Сьогодні грав небагато,мав і інші справи,але завдяки тому що мало грав,краще був сконцентрований і набагато менше помилок робив,але мало грати теж не вихід,треба тренувати виносливість

День 13 +8$
Бр 419$
Сьогодні по профеналізму були питання,не вкращому стані увечері сів,добре що не залився,але маю пам'ятати про професіоналізм