Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

232
Статистика
Статистика
232
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-665
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    529,193
  • Подписок
    232
  • Карма автора
    +1,680
1 56 57 58 59 145
  • Yaruk7 @ 27.11.2014
    агресивний розіграш дро кажете

\
    Заказуха!!!!! Тримайся.

P.S.В суботу у нас непогана подія - 60К., запрошую.
    Ответить Цитировать
    7/98
    + 0
  • Да я не жалівся, роздача просто під коньюктуру останніх повідомлень в блозі підійшла, а так в плані місяця у мене все добре.

Що стосується суботи, то не знаю, але на дні народженні клуба точно буду.
    Ответить Цитировать
    349/844
    + 0
  • Piraniaua @ 27.11.2014
    \
    Заказуха!!!!! Тримайся.

P.S.В суботу у нас непогана подія - 60К., запрошую.

А коли рейк в кеші зменшите? чи рівняння на ПС?
    Ответить Цитировать
    43/109
    + 0
  • MishaMisha14 @ 27.11.2014
    Vovchikus, Скільки ММР?

0
    в мене тільки 100 ігр в пабі та ще з двадцяток проти ботів. 11 левел, здається. Потрібне паті, а то якщо без нього - дуже часто з нубами граю, а це, як відомо, нічому не навчить
    ПС: доту встановив лише 2 місяці тому
    Гарно сапортом граю - там тавер заденяїть; купол кинуть на своїх, що їх в рукою не били; іноді кидаю на своїх той скілл, як його там? "тиша"? що свій керрі ману економив; в лісі гарно нейтралів б'ю
    Ответить Цитировать
    13/17
    + 0
  • soseda @ 27.11.2014
    А коли рейк в кеші зменшите? чи рівняння на ПС?

Можем % зменшити, а кепку збільшити Але при всьому цьому економіка диктує той рівень який є. Доречи з власного досвіду скажу, що з цього показника ми в рейтингу далеко не лідери порівняно до інших Укр.клубів.
    Ответить Цитировать
    8/98
    + 2
  • Vovchikus @ 27.11.2014
    Гарно сапортом граю - там тавер заденяїть; купол кинуть на своїх, що їх в рукою не били; іноді кидаю на своїх той скілл, як його там? "тиша"? що свій керрі ману економив; в лісі гарно нейтралів б'ю

Кляті наркомани, наколяться тою маріхуаною, а потім в сраку довбляться.
    PS. Я просто нічо не поняв якшо шо. =))
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 1
  • Не, ми тільки мамок того...ти пойняв

Goroh, цілий рік чекав, щоб написати цей комент?
    Ответить Цитировать
    14/17
    + 0
  • хтось знає нормальні сайти на чорну п"ятницю?
    Ответить Цитировать
    44/109
    + 0
  • soseda @ 28.11.2014
    хтось знає нормальні сайти на чорну п"ятницю?

на розетці разпродаж, бо на мило спамили.
    І тут
    Ответить Цитировать
    15/17
    + 0
  • Vovchikus, та розетка по 100 грн поскидала, пішли вони лісом
    Ответить Цитировать
    45/109
    + 1
  • На дуже дорогі товари по 200
    Ответить Цитировать
    16/17
    + 0
  • що називається, відкачали мертвого

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2616912
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

patriot424 (BTN): $100.00
    Kriandr (SB): $71.88
    LOLDOLPHIN (BB): $197.53
    Paulus_rus (UTG): $100.00
    BeNoFrog (MP): $278.14
    Hero (CO): $113.57

Pre Flop: ($1.50) Hero is CO with K K
    2 folds, Hero raises to $2.50, patriot424 calls $2.50, 2 folds

Flop: ($6.50) K J 8 (2 players)
    Hero checks, patriot424 bets $4.50, Hero calls $4.50

Turn: ($15.50) 9 (2 players)
    Hero checks, patriot424 bets $11, Hero calls $11

River: ($37.50) 2 (2 players)
    Hero checks, patriot424 bets $27.50, Hero calls $27.50

Final Pot: $92.50
    patriot424 shows J 8 (a flush, King high)
    Hero mucks K K
    patriot424 wins $89.70
    (Rake: $2.80)
    Ответить Цитировать
    350/844
    + 1
  • В дусі останньої роздачі пройши дві сессії дня. Як наслідок улетів в неслабкий мінус, зате фіз. тренування пройшло надзвичайно продуктивно.
    Ответить Цитировать
    351/844
    + 0
  • Думаю сьогодні закрию місяць, а вихідні витрачу на відпочинок або.... ще не придумав.

Якщо коротко про місяць, то :
    - покер: на сотці я почуваю себе дуже комфортно і грається легко - це позитив. Негатив - замало часу в день приділяю своїй роботі. Спробую в грудні, принаймі числа до 25, виділяти не менше 6 годин в день (3 гри 3 теорії), 5 робочих днів і 6 вихідний. Або ще варіан з 7-8 годинами покеру 5 днів і 2 вихідних, буде видно який піде краще. Все ж думка про 2 вихідних дуже приємна і неодноразово помічав різницю в крайніх днях робочої неділі.

OyVndn.png

KTLz74.png

- тренування: головна причина невражаючих обємів катки і супутнього. Але воно того варте. Результати (зовні) невеликі, але є. Хоча можлив і більше ніж мені здається. Головне, що почуваю себе дуже добре... тілом... мозок то регулярно дає знати, що енергії йому таки малува то. Після 8-10 годин з моменту пробудження навіть не варто намагатися зіграти "ну ще одну" сессію.

- харчування і алкоголь: скажу чесно, сильно не заморачувався. Я просто вирахував свою денну потребу в каллоріях, розподілив як рекомендується в програмі тренувань на 50-30-20 по білкам, вуглеводам, жирам відповідно і харчувався намагаючись приблизно слідувати нормам. Ніякого раціону на неділю вперед не складав. В кінці кінців в мене немає цілі стати бодібілдером чи супер рельєфним. Гарна фізична форма і нехай з невиликим шаром жиру, через який не буде видно кубики мене влаштовує. Тут я вихожу із співвідношення здоровя...ммм.. необхідності, не знаю як назвати і щастя. Да мені не можна оцей свинний стей смажений в оливковій олії, але я їм його раз в неділю, він точно не спричинить великої шкоди мому тілу, але дасть величезний буст моральному духу. Можливо цей смачний жирний стек збільшить графік прибирання пуза на 1-2-3 дня..мм.. але куди і навіщо поспішати, я ж не до олімпіади готуюсь.
    Та ж ситуція і з алкоголем. Зараж вживаю десь 2 раза в неділю 0,5 темного пива або бокал (не пивний) вина. До цього були місяці коли я щодня шось да випивав, не в гівно зрозуміло, але там 50 віскарика чи який коктейль з рому чи джину, те ж пиво, вино. Перейти на нормоване споживання було зовсім не важко, депресій, знервованості чи що там ще і чим там у фільмах лякають не відчував. Впевнений що можу і повністю відмовитись від алкоголю. Але навіщо? Я пью його не заради градусу, а через смак, звичайно стан легкого спьяніння приємний теж. Проблем з контролем не маю, а шкода яку він наносить, ну так за всі приємні речі чимось доводиться платити, мене влаштовує, і далі це вже особиста справа кожного.

Не планував такий великий пост, але так вже вийшло. Писав за 1 раз, без редагування після і т.д., тому якщо десь нечітко висловив думки або не довів до кінця, то незважайте.

На цьому все.

Читайте блог, ставте плюсики, любіть українську мову!
    Ответить Цитировать
    352/844
    + 37
  • Коротенько про результати.
    Мене останнім часом результати не радують. Минулий місяць закрив в мінус, цей в нуль. Граємо на РБ. Старзи, даєш новий релоад!
    В грудні, як для мене треба буде награти неймовірну (для мене) кількість рук. Деякі можуть стільки накатати за тиждень. Я до роботів, на жаль не відношусь
    Ответить Цитировать
    136/215
    + 2
  • Два вихідних дня витратив на різні веселощі і відновлення моральних сил перед новим місяцем.

Одною з таких веселощів була гра Харстоун, яку вирішив спробувати через часте обговорення її у різних блогах.
    Принчипово не читав, дивився ніяких гайдів по початковій стратегії, правельному формуванню колоди і так далі, все для того щоб думатит самому і сформувати власну думку.

Не дуже розумію чому гра викликає таке захоплення. Так цікава, вбити час можна, але не більше. Із відчутів далі по пунктам:
    1. Колода вирішує. У кого крутіше колода, більше рарних, легендарних карт той перемагає, за рідким виключенням коли диспа бере своє при видачі карт.
    2. Диспа більша ніж в покері. При рівних колодах роздача карт з колод>скілу.
    3. Пріст(священник) дико дисбалансний, як мінімум на перших єтапах гри.
    4. Цивілізація 5 круче.
    Ответить Цитировать
    353/844
    + 0
  • Yaruk7, Ярик, тобі швидше за все здалося. Принаймні на рахунок прiста :) Минулого місяця, як в принципі і позаминулого імбалансний був хант (мисливець).
    А якщо чесно, якщо сісти і розібратися в деках і початкових стратегіях то гра буде приносити величезне задоволення (і при цьому вона не буде затягувати, як інша маса конвеєрних онлайн ігор). При всьому цьому вона не вимагає вкладення $$$. Цілком під силу зібрати собі колоду-дві-три самому і потім витискати з цього користь у вигляді додаткових карт.

І так, свою власну думку можна сформувати, але все-таки переглядати топ-колоди місяця було б корисно (хоча б тому що швидше схопиш стратегії і зв'язки карт). На випадок якщо передумаєш, можу скинути відмінний ресурс де є тонна інформації по цій справі.
    Ответить Цитировать
    6/48
    + 0
  • Ну все, це зараза і сюди дісталась
    Ответить Цитировать
    56/59
    + 1
  • imblack, Сподіваюся ти не про мене
    Ответить Цитировать
    7/48
    + 5
  • Переоцінюю я рівень гри регів з100

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2618797

Hero (BTN): $100.00
    toll197 (SB): $105.35
    hugeoverbet (BB): $112.62
    SumStor (UTG): $105.92
    skala81 (MP): $107.16
    Gambooooool (CO): $197.24

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with 5 5
    2 folds, Gambooooool raises to $3, Hero calls $3, toll197 calls $2.50, hugeoverbet calls $2

Flop: ($12.00) 9 T 5 (4 players)
    toll197 bets $2, hugeoverbet raises to $12.30, Gambooooool calls $12.30, Hero raises to $30.50, toll197 folds, hugeoverbet raises to $109.62 all in, Gambooooool calls $97.32, Hero folds

Final Pot: $263.74
    hugeoverbet shows A J (a pair of Aces)
    Gambooooool shows 8 J (high card Ace)
    hugeoverbet wins $130.47
    hugeoverbet wins $130.47

Той що з В8 з Білорусії, позорить, так би мовити, країну.

Але фолд, всерівно, хороший.
    1 на 1 hugeoverbet ясне діло колив би

Вцілому ж, покер уже не той.
    Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2618798

Mannyy12 (BTN): $226.90
    st18 (SB): $78.60
    mxxK (BB): $100.00
    Hero (UTG): $193.39
    krueppel1 (MP): $120.79
    fireesa (CO): $102.03

Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with K K
    Hero raises to $3.20, krueppel1 calls $3.20, 1 fold, Mannyy12 calls $3.20, st18 calls $2.70, 1 fold

Flop: ($13.80) K 8 9 (4 players)
    st18 checks, Hero checks, krueppel1 checks, Mannyy12 checks

Turn: ($13.80) 7 (4 players)
    st18 checks, Hero checks, krueppel1 checks, Mannyy12 checks

River: ($13.80) 8 (4 players)
    st18 bets $7, Hero raises to $28.50, krueppel1 folds, Mannyy12 folds, st18 calls $21.50

Final Pot: $70.80
    st18 mucks 7 8
    Hero shows K K (a full house, Kings full of Eights)
    Hero wins $68.00
    Ответить Цитировать
    354/844
    + 2
1 56 57 58 59 145
2 человека читают эту тему (2 гостя):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.