в мене тільки 100 ігр в пабі та ще з двадцяток проти ботів. 11 левел, здається. Потрібне паті, а то якщо без нього - дуже часто з нубами граю, а це, як відомо, нічому не навчить ПС: доту встановив лише 2 місяці тому Гарно сапортом граю - там тавер заденяїть; купол кинуть на своїх, що їх в рукою не били; іноді кидаю на своїх той скілл, як його там? "тиша"? що свій керрі ману економив; в лісі гарно нейтралів б'ю
soseda @ 27.11.2014 А коли рейк в кеші зменшите? чи рівняння на ПС?
Можем % зменшити, а кепку збільшити Але при всьому цьому економіка диктує той рівень який є. Доречи з власного досвіду скажу, що з цього показника ми в рейтингу далеко не лідери порівняно до інших Укр.клубів.
Vovchikus @ 27.11.2014 Гарно сапортом граю - там тавер заденяїть; купол кинуть на своїх, що їх в рукою не били; іноді кидаю на своїх той скілл, як його там? "тиша"? що свій керрі ману економив; в лісі гарно нейтралів б'ю
Кляті наркомани, наколяться тою маріхуаною, а потім в сраку довбляться. PS. Я просто нічо не поняв якшо шо. =))
Думаю сьогодні закрию місяць, а вихідні витрачу на відпочинок або.... ще не придумав.
Якщо коротко про місяць, то : - покер: на сотці я почуваю себе дуже комфортно і грається легко - це позитив. Негатив - замало часу в день приділяю своїй роботі. Спробую в грудні, принаймі числа до 25, виділяти не менше 6 годин в день (3 гри 3 теорії), 5 робочих днів і 6 вихідний. Або ще варіан з 7-8 годинами покеру 5 днів і 2 вихідних, буде видно який піде краще. Все ж думка про 2 вихідних дуже приємна і неодноразово помічав різницю в крайніх днях робочої неділі.
- тренування: головна причина невражаючих обємів катки і супутнього. Але воно того варте. Результати (зовні) невеликі, але є. Хоча можлив і більше ніж мені здається. Головне, що почуваю себе дуже добре... тілом... мозок то регулярно дає знати, що енергії йому таки малува то. Після 8-10 годин з моменту пробудження навіть не варто намагатися зіграти "ну ще одну" сессію.
- харчування і алкоголь: скажу чесно, сильно не заморачувався. Я просто вирахував свою денну потребу в каллоріях, розподілив як рекомендується в програмі тренувань на 50-30-20 по білкам, вуглеводам, жирам відповідно і харчувався намагаючись приблизно слідувати нормам. Ніякого раціону на неділю вперед не складав. В кінці кінців в мене немає цілі стати бодібілдером чи супер рельєфним. Гарна фізична форма і нехай з невиликим шаром жиру, через який не буде видно кубики мене влаштовує. Тут я вихожу із співвідношення здоровя...ммм.. необхідності, не знаю як назвати і щастя. Да мені не можна оцей свинний стей смажений в оливковій олії, але я їм його раз в неділю, він точно не спричинить великої шкоди мому тілу, але дасть величезний буст моральному духу. Можливо цей смачний жирний стек збільшить графік прибирання пуза на 1-2-3 дня..мм.. але куди і навіщо поспішати, я ж не до олімпіади готуюсь. Та ж ситуція і з алкоголем. Зараж вживаю десь 2 раза в неділю 0,5 темного пива або бокал (не пивний) вина. До цього були місяці коли я щодня шось да випивав, не в гівно зрозуміло, але там 50 віскарика чи який коктейль з рому чи джину, те ж пиво, вино. Перейти на нормоване споживання було зовсім не важко, депресій, знервованості чи що там ще і чим там у фільмах лякають не відчував. Впевнений що можу і повністю відмовитись від алкоголю. Але навіщо? Я пью його не заради градусу, а через смак, звичайно стан легкого спьяніння приємний теж. Проблем з контролем не маю, а шкода яку він наносить, ну так за всі приємні речі чимось доводиться платити, мене влаштовує, і далі це вже особиста справа кожного.
Не планував такий великий пост, але так вже вийшло. Писав за 1 раз, без редагування після і т.д., тому якщо десь нечітко висловив думки або не довів до кінця, то незважайте.
На цьому все.
Читайте блог, ставте плюсики, любіть українську мову!
Коротенько про результати. Мене останнім часом результати не радують. Минулий місяць закрив в мінус, цей в нуль. Граємо на РБ. Старзи, даєш новий релоад! В грудні, як для мене треба буде награти неймовірну (для мене) кількість рук. Деякі можуть стільки накатати за тиждень. Я до роботів, на жаль не відношусь
Два вихідних дня витратив на різні веселощі і відновлення моральних сил перед новим місяцем.
Одною з таких веселощів була гра Харстоун, яку вирішив спробувати через часте обговорення її у різних блогах. Принчипово не читав, дивився ніяких гайдів по початковій стратегії, правельному формуванню колоди і так далі, все для того щоб думатит самому і сформувати власну думку.
Не дуже розумію чому гра викликає таке захоплення. Так цікава, вбити час можна, але не більше. Із відчутів далі по пунктам: 1. Колода вирішує. У кого крутіше колода, більше рарних, легендарних карт той перемагає, за рідким виключенням коли диспа бере своє при видачі карт. 2. Диспа більша ніж в покері. При рівних колодах роздача карт з колод>скілу. 3. Пріст(священник) дико дисбалансний, як мінімум на перших єтапах гри. 4. Цивілізація 5 круче.
Yaruk7, Ярик, тобі швидше за все здалося. Принаймні на рахунок прiста :) Минулого місяця, як в принципі і позаминулого імбалансний був хант (мисливець). А якщо чесно, якщо сісти і розібратися в деках і початкових стратегіях то гра буде приносити величезне задоволення (і при цьому вона не буде затягувати, як інша маса конвеєрних онлайн ігор). При всьому цьому вона не вимагає вкладення $$$. Цілком під силу зібрати собі колоду-дві-три самому і потім витискати з цього користь у вигляді додаткових карт.
І так, свою власну думку можна сформувати, але все-таки переглядати топ-колоди місяця було б корисно (хоча б тому що швидше схопиш стратегії і зв'язки карт). На випадок якщо передумаєш, можу скинути відмінний ресурс де є тонна інформації по цій справі.
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
\
Заказуха!!!!! Тримайся.
P.S.В суботу у нас непогана подія - 60К., запрошую.