UKrOny, походу заради зума це все й робиться, там все стабільно
mav3r1ck @ 5.11.2014
Syaslya,
Я так і думав, що потім деп треба робити з дол карти 10 баксів. Але є одне питання - чи не вимагають старзи, щоб кешаут робився спочатку на найстаріший метод депозиту у розмірі суми депозиту, а потім вже на інші? Чи метод мається на увазі не конкретна карта Віза, а карти Віза в цілому?
mav3r1ck @ 5.11.2014
Syaslya,
Я так і думав, що потім деп треба робити з дол карти 10 баксів. Але є одне питання - чи не вимагають старзи, щоб кешаут робився спочатку на найстаріший метод депозиту у розмірі суми депозиту, а потім вже на інші? Чи метод мається на увазі не конкретна карта Віза, а карти Віза в цілому?
mav3r1ck @ 5.11.2014
тут недавно обговорювалася тема придбання доларів, які не купиш, але якщо є доларовий рахунок в банку, то зняти, наче, можна по замовленю. Як вам ідея депа на страрзи гривневою картою і кешаут на доларову. Хтось баче в цій ідеї якісь баги? Тут ще питання до Інферно - на яку суму можна зробити кешаут на Візу, щоб тобою не зацікавилася податкова? Є якісь ліміти?
Piraniaua @ 5.11.2014
Можу конкретизувати "копійки", це сума до 150К грн.,на добу для однієї фіз. особи. Все що перевищує її автоматично підпадає під дію "Закону по боротьбі з відмиванням брудних коштів...." і передбачає ( і він дійсно усіма банками здійснюється ) обов'язковий державний фінансовий моніторинг - тобто інфа про трансакції будє надана в держструктури НБУ і ....... Ну, а в наш час прибутковий податок з громадян десь 20% !!! До речи якщо колись вирішите "само оподаткуватись", то декларацію в податкову можна подати цілий рік в будь який робочий день.....
makeZworldstop @ 6.11.2014
happyrainbow, ст.ст.167, 168 ПКУ - Оподаткування. Умови для моніторингу - ст. 15 цього закону http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/249-15/print1415281873857531
tommy @ 6.11.2014
строки перевірки - 3 роки
податок на вийграш (це про покер) - 30%, якщо пощастить - пдфо 15% (17%)
штрафні санкції за несплату -25, 50, 75% (період місяць)
податкова не хапає одразу))
підставою для перевіркм може бути заява сусідки)))))