Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with T T Muriton raises to $3, 1 fold, drbudka calls $3, 1 fold, Hero raises to $12.50, 2 folds, drbudka calls $9.50
Flop: ($29.00) 3 3 4 (2 players) Hero bets $18.55, drbudka raises to $70.66 all in, Hero calls $52.11
Turn: ($170.32) T (2 players - 1 is all in)
River: ($170.32) 8 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $170.32 Hero shows T T (a full house, Tens full of Threes) drbudka shows 3 4 (a full house, Threes full of Fours) Hero wins $167.52 (Rake: $2.80)
Останніх днів 7-8 граю виключно зум100, не сказати щоб багато граю, більше час приділяю відпочинку і відновленню морального стану, а також перебудові гри і роботі зі спектрами.
Роздають все так само паршиво, в дусі цього місяця. Роздача вище (хоч я в ній і переміг, але осад залишився) і ось ця мабуть найкраще опишуть те як складається.
А я після того, як летів 15к, числа 28-го зумів відмазаться....правда після того вже встиг залить десь 5к (походу Женя накаркав ) Але нічо - я всіх наїпав, і тепер в мене Листопад буде на 3 дня довший А ще поставив особистий рекорд по кількості ВПП за міс.
І не стільки від результатів, скільки від того як складувалось. Не знаю що сталося і що це за такий виток диспи, але я вперше за весь час відіграв весь місяць, з пристойною к-стю рук з W$SD 48,2%.
Весь цей рік я грав з200 і в цьому місяці я з нього злетів. Що кумедно, якщо до цього в мене був період за який я недобрав 35бі , то місяць який вибив мене з ліміту лінії ев і профіту йшли чітко одна біля одної. І саме це, мабуть, змусило мене, при все ще крепкому БР, зпуститись нижче. Нижче на ліміт, який я грав половину минулого року... ось такий прогресс.
Але, що стало несподівано, мії моральний стан покращився. В мене чітке усвідомлення, що сотку я граю принаймі в 0 навіть в напівмертвому стані, а це означає що при достатній дисципліні профіта на хліб з маслом з місяця в місяць я буду нашкребати. І додатково вивільнений час перерозподіляється в бік теорії і покращення гри, чим і займався останню неділю.
І от усвідомлення всього цього дає настільки сильний моральний буст, що: якби не завершився ігровий день - в мене чудовий настрій; нароздовали гівна на початку сесії, лечу -6бі - хм, виведу день в 0 або легкій мінус, а ні то завтра.. В результаті катка і супутні речі йдуть легко і без проблем.
Тому плани на майбутнє доволі прості: грати з100, покращувати гру, довівши вр до 4-5бб (скільки б часу це не зайняло), займатись спортом і просто насолоджуватись життям, не думаючи про те що мені життєво необхідно грати з200 з500, набити СНЕ і т.д. Всьому свій час.
Підкину трохи вам мотивації. :) Хороший привід для цього є - оформив best month, .Та ще й успішно виконав челлендж перед самим собою - зіграти 100к рук за місяць. Чистих 178 годин гри+теорія - стільки я давно не вкалував. :) Щоправда, якістю гри незадоволений, бо було дуже багато сесій на автопілоті. Хоча, це трохи навіть радує - якщо показую хороші результати в такій формі, то покер рано хоронити. Плюс, ще десь 3,5-4к від беккінгу.
ще, якшо я кого з регів матернув за столами чи ще якось образив, і ви це читаєте... не сприймайте як щось особисте, просто цей стрік мене просто морально розтоптав.
Yaruk7, нижче скрін з симулятора, куди я забив твою дистанцію, і вінрейт 4бб/100. На скріні не видно, але можеш повірити на слово, що там найгірший результат -35БІ. Не знаю, чи достатньо твого скілу щоб показати 4бб/100, але навіть якщо так, то реальний результат просто наслідок прибацаного ГСЧ старзів. Тобі просто треба усвідомити цей факт і далі катати свою гру.
Inferno, ти якийсь нереальний робот, я скоро буду ставки приймати на те, що ти в кінці місяця опублікуєш скрін з 30К профіту.
А взагалі краще графіки постіть, на них цікавіше дивитись ніж на сухі цифри)
Jonny_Rixter, 80к рук це не з100, його там лиге 20к і вінбв плюсі. А от весь мінус це з200 і там мій вр десь 1бб/100 і то не факт.
Що стосується симуляцій диспм, то ти взяв замале відхилення. 70 це мало, 80-85 більш реалістично + ці графікі не враховують неоптимальну гру, яка ще стеків 10 легко може накинути
сьогодні в конфі говорили про рейк, з якого перейшли на омаху і вінрейти. і от я фо фан подивився в симуляторі дисперсії, який стан справ з омахою на довгих дистанціях так от, маючи вінрейт в 6бб/100 на дистанцію в 1кк рук, 2 із 1000 гравців зіграють в мінус. чудова гра
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2599849
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $113.02
MinusSer1 (SB): $112.67
nahuelhiga (BB): $120.75
MuNDuNGu (UTG): $49.08
patriot424 (MP): $123.06
kwkim73 (CO): $208.16
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with 5 7
3 folds, Hero raises to $2, 1 fold, nahuelhiga calls $1
Flop: ($4.50) 4 9 7 (2 players)
nahuelhiga checks, Hero bets $2.88, nahuelhiga calls $2.88
Turn: ($10.26) 7 (2 players)
nahuelhiga checks, Hero bets $6.56, nahuelhiga calls $6.56
River: ($23.38) 8 (2 players)
nahuelhiga checks, Hero bets $14.96, nahuelhiga calls $14.96
Final Pot: $53.30
Hero shows 5 7 (three of a kind, Sevens)
nahuelhiga mucks A T
Hero wins $50.90
(Rake: $2.40)