Есть спины, турниры и регулярный кэш до NL500. Для новичков — мощный бонус на первый депозит (дает +50% рейкбека). Активным игрокам помогаем с депозитами/кэшаутами.
До возвращения бр до отметки 800 долларов: отключаю биг 16,50, баунти билдер 16,50, саты, дипстек за 15 на лотосе. Оставляю дипстек за 22, он неплохо заходит 4 турнира (3 итм)
по всех турнирах: 4.xlsx (10,7 килобайт)
11-й в 2,20
22-й в 3,30
8-й в 3 (гранд дади) на лотосе
57-й в баунти билдере за 5,50
и куча дерьма типа этого https://gyazo.com/e7715975ebc682843583a9db6aea6abf
возьму 2-3 выходных
по всех турнирах Лист Microsoft Excel.xlsx (11 килобайт)
здравствуйте, не знаю что за хрень, так как я верификацию прошел 1.5 года назад, завтра отправлю все документы которые надоВітаємо, Andriy!
Ми пишемо щоб повідомити Вам, що Ваш акаунт на PokerStars було тимчасово заблоковано, так як він проходить стандартну перевірку, яку проводить відділ безпеки PokerStars. Ми повинні проводити ці перевірки особи наших гравців для забезпечення безпечної та надійної гри у нашому покер румі.
Ми запевняємо Вас, що ці заходи безпеки є частиною наших стандартних процедур, і ні в якому разі не спрямовані проти Вас особисто, вони лише дозволяють нам підтвердити особистості всіх гравців на PokerStars.
Наш запит інформації відповідає нашій політиці безпеки, пункт 4.3 якої повідомляє гравців про необхідність перевірки особистості. Ви можете ознайомитись з нашими правилами, перейшовши на: http://www.pokerstars.com/ua/poker/room/tos/
Будь ласка, візьміть до уваги, що при необхідності ми маємо право на оновлення або зміну правил умов надання послуг. Обов'язком кожного з наших гравців є перевірка змін в умовах ліцензійної угоди кінцевого користувача.
Для того, щоб відновити доступ до Вашого акаунту, ми просимо Вас надіслати нам документи (вказані нижче), пам'ятаючи, що нам потрібні обидва документи:
1) Чітку копію паспорта або обидві сторони посвідчення водія;
2) Чітку копію виписки по Вашому рахунку з банку, яку було видано протягом останніх 3 місяців. На ній повинна бути зазначена дата виписки, а також Ваше ім'я та адреса, номер банківського рахунку чи номер кредитної карти (тільки перші 6 та останні 4 цифри видно).
Зауважте, якщо Ви отримуєте банківські виписки тільки по інтернету, в цьому випадку, будь ласка, надішліть нам скріншот (зображення) сторінки екрану на якому будуть чітко вказані Ваш номер картки, поточна адреса, повне ім'я та дата виписки. Знімок екрана має містити всю сторінку разом із інтернет-посиланням у браузері.
Прийміть до уваги, що нам потрібно отримати обидві копії на протягом 48 годин. Будь-які відсутні документи приведуть до затримки процесу перевірки, який може зайняти 72 години.
Будь ласка, відскануйте ці документи та надішліть нам за електронною адресою support@pokerstars.com
Як тільки ми отримаємо потрібні копії документів, ми зможемо допомогти Вам далі.
Ми просимо вибачення за будь-які незручності пов'язані з цим і дякуємо Вам за співпрацю.
Вітаю вас!
Ivar Відділ розслідувань PokerStars
Щоб покращити захист акаунта PokerStars, ми рекомендуємо вам налаштувати додаткові засоби безпеки: ПІН-код PokerStars, SMS-підтвердження, токен RSA та секретні запитання. Активація цих засобів дуже проста. Для цього скористайтеся меню "Акаунт" в лобі PokerStars.
PokerStars НІКОЛИ не попросить вас назвати своє ім'я користувача та пароль у електронному листі, по телефону або у чаті. Ми за жодних обставин не рекомендуємо вам повідомляти своє ім'я користувача та пароль жодній особі.ukr_durrrr,
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.